Itálie, Giuliano
...Pan di spagna, směs pasterizovaných vajec, krystalový cukr, mouka "0", americká mouka, voda, kakao hořké 22/24%, aroma. FARCITURA: Čerstvá smetana, mascarpone v prášku (33%), pasterizovaný vaječný žloutek, cukr. BAGNA: Voda, cukr, aroma kávy 70°, lyofilizovaná káva. Skladování při -18° Produkt k rozmrazení.
Portfolio (129)
...Burrata, sýr s taženou hmotou, se vyrábí v Apulii, konkrétně ve městě Andria. Tento ručně vyráběný sáček tažené hmoty obsahující srdce Stracciatella je dnes jednou z nejlepších specialit Apulie. Ingredience: Mléko, smetana, sůl, lanýž (3%) – nebo gorgonzola, syřidlo, bez konzervantů. Typy a formáty DÉLKA SKLADOVÁNÍ: 15 DNÍ Kód: BURRATP.
Portfolio (10)
...Torty s ricottou jsou specialitou naší tradice. Příprava Čerstvá ricotta se důkladně osuší a nechá okapat v chladicích boxech, poté se smíchá se správným procentem cukru a umístí se do sterilních kbelíků. Po zabalení se kbelíky přenesou do tunelu pro rychlé zmrazení, díky této operaci je během několika hodin sladká ricottová smetana zchlazena na teplotu -18 °C a uchovávána v speciálních boxech. Tento proces umožňuje získat produkt vysoké kvality. Vyrábí se v baleních: Kg 1,2 (jednotlivé balení) a jednoporcová tortina o hmotnosti 110 g (balení po 12).
Itálie, Caltanissetta
... uspokojit chuť těch, kteří chtějí vyzkoušet nové chutě, i těch, kteří ne, s ingrediencemi a kombinacemi, které vyjadřují dokonalou rovnováhu na patře. K výrobě naší zmrzliny používáme pouze vybrané přírodní ingredience, jako jsou: čerstvé mléko ze Sicílie, čerstvá smetana, krystalový cukr, pistácie a mandle ze Sicílie, italské lískové ořechy a ovoce prvotřídní kvality. Do této kategorie spadají tradiční...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play