Itálie, Villafranca
...Pennette Trafilate Vášeň a tradice jsou ingredience našeho velkého úspěchu, které dávají život autentickým specialitám Kampánie, regionu proslulému svou gastronomickou kulturou a potěšením z ochutnávání čerstvé, řemeslně vyráběné těstoviny, připravené s veškerou tradicí minulosti. Proces trafilatury spočívá v tom, že se těsto složené z tvrdé pšeničné mouky a vody prochází pod tlakem (extruze...
Portfolio (4)
Itálie, Orbassano
...Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Portfolio (57)
Itálie, Brusaporto
...Mammamore, chuť čerstvé těstoviny s bohatou a chutnou náplní. Jak to dělala maminka… s láskou! Dostupné také: Casoncelli s houbami 250g Panzerotti s ricottou a bylinkami 250g Ravioli se sýrem 250g Casoncelli s masem 250g Raviolini s prosciuttem 250g...
Portfolio (10)
...Piatti Pronti Artigianali. Vysoká kvalita certifikována. První a druhé chody v jednoporcích po 300 gr. a plechovkách o hmotnosti 2,5 kg. Různé reference, čerstvé mražené těstoviny prvotřídní kvality, klasické a plněné masem a rybami. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, atd.. Vyrábíme personalizované balení pro letecké společnosti, hotely, výletní lodě, atd..
Itálie, Martina Franca
...zralý caciocavallo a pecorino pugliese, všechny vyráběné podle tradičních řemeslných metod předávaných po generace. Nabízíme také bio extra panenský olivový olej, vysoce kvalitní vína z Apulie jako Primitivo, Negramaro a Chardonnay, kromě tradičních uzenin a řemeslné těstoviny jako orecchiette a taralli. Používáme moderní technologie k zachování čerstvosti a chuti našich produktů během přepravy, což...
Portfolio (29)
Itálie, Fisciano
... těstovin pro profesionály: • Nepřekonatelná čerstvost a kvalita: Náš jedinečný proces dvojí pasterizace zaručuje prodlouženou trvanlivost (až 150 dní) bez konzervantů, což zajišťuje konzistentně čerstvé a chutné těstoviny. • Široká rozmanitost a speciality: Od klasických tagliatelle a tortellini po lahodné regionální speciality, nabízíme rozmanitou škálu, která uspokojí každou kulinářskou potřebu...
Portfolio (3)
Itálie, Latina
... ovoce | sušené ovoce | čerstvé ovoce | mouka z měkké pšenice / mouka z tvrdé pšenice / pšenice / pistácie z Bronte / pistáciová drť z Bronte / pistáciová mouka z Bronte / sójový olej / Sicilské cannoli / Sicilské arancini / řemeslné panetony / široký sortiment dortů a sladkostí ze Sicílie / import & export všechny produkty excelence...
Itálie, Parma
... pečlivě vybraných šéfkuchařem Davidem. Pro zvláštní příležitosti nebo pro vaši každodenní kuchyni, speciální a neustále aktualizovaný výběr čerstvé těstoviny, typických produktů a vybraných vín a naše řemeslné dezerty. SHOP a doprava po celé Itálii. Menu je sezónní, při každé změně menu je nezbytná pomoc mladých spolupracovníků, kteří Davida již léta doprovázejí v této jeho vášni. Všechny těstoviny, přísně domácí, pocházejí z šikovných rukou ženského jádra kuchyně. Navštivte náš online obchod: https://trattoria-antichi-sapori.myshopify.com/...
... mletých na kameni, čerstvé a suché bio těstoviny - Zpracováno v našem BioLaboratoři, v Podere Le Casacce - malé cizrny z Chianti - malé pestré čočky - špalda a perlový ječmen - pražený ječmen na dřevě - loupaný proso - mouky z obilovin a luštěnin mleté na kameni - vločky z obilovin - toskánské polévky - Turistické ubytování: v Sieně v Bioagriturismu Vigliano v našich 2 usedlostech v Sieně: Podere Cartaio a Podere Poggio al Sole - Turistické ubytování ve Florencii: Villa Panzano. Přímý prodej v prodejně firmy, Podere Le Casacce - Pro naše hosty: jídla z našich bio produktů.
Itálie, Olbia
Sa Busa Food vyrábí čerstvé a mražené řemeslné nebo ručně vyráběné těstoviny. Byla založena v roce 1982 a vyrábí suché cukrovinky, většinou na bázi sušeného a dehydrovaného ovoce. Má sídlo v Olbii a ve svém týmu se může pochlubit odborníky na výrobu s 40 lety praxe. Produkty jsou pečlivě vybírány a zpracovávány, aby nabídly měkkost, vůni a vysokou míru spokojenosti zákazníků. Zachovávají si své...
Itálie, Grottole
Il Pastificio Italyca vyrábí řemeslné těstoviny jak čerstvé, tak suché, certifikované jako Bio podle Icea, a používá pouze 100% italskou pšenici. V současnosti vyrábíme 10 čerstvých formátů (s dobou trvanlivosti 3 měsíce při skladování v chladničce) a přibližně 25 suchých formátů. Naše internetové stránky jsou www.pastificioitalyca.it, kde si můžete prohlédnout náš příběh a naše produkty. Kromě toho vyrábíme také extra panenský olivový olej, který je rovněž certifikovaný jako Bio podle Icea. Je možné umístit na produkty vlastní etiketu.
Itálie, Marsala
Naše společnost byla založena v roce 1998 v malé řemeslné dílně na čerstvé těstoviny v Marsale. Naše těstoviny se vyrábějí denně a při správném skladování si zachovávají měkkost a čerstvost po dobu čtyř dnů.
Řemeslné Čerstvé Těstoviny - Rosticceria...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play