Itálie, Lucca
...Oleox® je bioliquefakt z bio zelených oliv z toskánských kopců, známý svou výraznou antioxidační aktivitou. Tento produkt obsahuje velmi vysokou koncentraci biofenolů, které dokážou čelit poškozením způsobeným volnými radikály, a vykonávají ochrannou funkci proti přírodním nebo chemickým činidlům. Oleox® je ideální pro ty, kteří hledají ošetření, které chrání pleť a udržuje ji zdravou a zářivou...
Portfolio (38)
Itálie, Parma
... elasticitu a odolnost. Zejména: - Komplex hořčíku-methioninu a zinku-methioninu: zvyšují energizující a reaktivující účinek buněk a chrání před volnými radikály. - Extrakt z ovsa – rýžové proteiny: vykazují silně hydratační a výživný účinek. - Extrakt z oliv: bohatý na antioxidanty a vitamin E vykazuje zklidňující, ochranný, regenerační a lesklý účinek na vlasové vlákno. - Extrakt ze zeleného čaje: s polyfenoly, kofeinem a vitamíny stimuluje a tonizuje pokožku hlavy. Balení: 12 ampulí po 7 ml každá.
Portfolio (24)
Itálie, Amelia
...Na chráněném území známém jako "cesta oleje" v Umbrii, na zvlněných kopcích Amerini, se pěstují naše olivy. Olej FenOlio extrahujeme výhradně z našich vlastních oliv. Olej je bohatý na polyfenoly, silné přírodní antioxidanty s vysokou hladinou vitamínu E, které dokážou čelit škodlivým účinkům volných radikálů. Kvalita FenOlio není charakterizována pouze nízkou úrovní kyselosti, ale také řadou...
Itálie, Moio Della Civitella
... lisovány za studena, aby se zajistila olej nejvyšší kvality. Bohatý na antioxidanty, náš olej má ovocnou a mírně pikantní chuť, ideální pro zvýraznění každého pokrmu středomořské kuchyně. • Džemy a konzervy: Naše džemy a konzervy jsou vyráběny z čerstvého ovoce z Cilenta, které je sbíráno a zpracováváno s plným respektem k tradici. Bez umělých konzervantů, naše džemy si zachovávají veškerou...
Portfolio (16)
... od svého vzniku klade následující cíle: Společné zpracování všech oliv dodaných členy podle zásad nejlepší olejářské techniky, přičemž k tomu účelu zajišťuje potřebné zařízení a vybavení; Společné uchovávání a prodej produktu získaného zpracováním oliv. Během olejářské sezóny členové denně dodávají olivy a jejich zpracování probíhá do 24 hodin po dodání pomocí mechanických postupů (studená extrakce...
Portfolio (1)
Itálie, Roma
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play