Itálie, San Stino Di Livenza
...Je to intenzivní rubínově červené s fialovými odlesky ve své mladosti: aroma je intenzivní a rozmanité, zaměřené na ovocné, květinové a kořeněné tóny s mírným rostlinným nádechem. Chuť je intenzivní, sametová a lahodná, s elegantní strukturou a jemnými kvalitními tříslovinami. Teplý alkoholový tón podporuje jemnost a přenáší pocity k dokonalé chuťově-aromatické shodě. Dojezd je vytrvalý a končí náznaky ovoce a koření. Oblast: Venezia Typologie: Doc Venezia...
Portfolio (43)
Itálie, Albino
Druckfarben srl, společnost založená v roce 1971, je lídrem v oblasti mikroenkapsulace. Již více než padesát let se prosazujeme nejen v Itálii, ale také v Evropě, Asii a Spojených státech, a to díky inovacím a kvalitě. Naše specializace se soustředí na mikroenkapsulaci, technologii, kterou jsme zdokonalili v posledních třiceti letech. Díky tomuto procesu chráníme aktivní látky jejich enkapsulací d...
Portfolio (38)
Itálie, Capaccio Paestum
...Naše koření je produkováno a pěstováno podle standardů ekologického zemědělství, na 35 hektarech otevřeného pole a 2 hektarech skleníku v kopcovitých oblastech Capaccio Paestum. Najdete zde více než 15 ekologických koření, mezi kterými jsou: bazalka, vavřín, tymián, rozmarýn, šalvěj a oregano.
Portfolio (1)
Itálie, Mirabella Imbaccari
...Naše aromatické bylinky ze Sicílie, v Rametti. Sklízené během horkých sicilských let, jsou vybírány a baleny do 72 hodin od sklizně. Uzavíráme do plp sáčků, aromata bohatá na listy a květy, s maximální vůní. Dostupné pro sektor Retail, specializované obchody, Ho.Re.Ca., gastronomii, GDO a velkoobchod. Formáty v průhledných plp sáčcích.
Itálie, Fratta Todina
Produkujeme štěstí! Malé velké mistrovské kousky, kde se chuť odráží v úsměvu těch, kteří je ochutnávají. Abychom toho dosáhli, hledáme nejpřirozenější pěstování, vybíráme nejlepší suroviny, studujeme méně agresivní a bezpečnější zpracování a především každý den ochutnáváme velkou vášeň, která nás spojuje s tímto řemeslem. Mnoho produktů k objevování, všechny přísně řemeslné, zpracovávané ručně.
Portfolio (4)
Itálie, Roma
...Ingredience: Houbové žampiony (agaricus bisporus), slunečnicový olej, letní lanýž 5% (tuber aestivum vitt.), sůl, aromatické byliny, aroma, přírodní aroma. Čerstvé houby použité 110 g na 100 g hotového produktu. Datum spotřeby: 24 měsíců. Způsob použití: Ideální na chlebové topinky a na dochucení těstovin. Alergeny: Produkt neobsahuje alergenní látky. Neobsahuje lepek ani konzervanty. Nutriční hodnoty na 100 g: Energie Kj 1108 / Kcal 269 Tuky 25,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,7 g Sacharidy 2,9 g z toho cukry 0 g Vláknina 7,5 g Bílkoviny 4,1 g Sůl 0,5 g...
Portfolio (9)
Itálie, Colonnata Carrara
... od 4 do 8 cm. Složení: Lardo di Colonnata IGP, přírodní mořská sůl, černý pepř, česnek, rozmarýn, koření a aromatické byliny. Bez konzervantů – Bez alergenů – Bez lepku – Bez mléka a mléčných výrobků – Bez GMO – Bez glutamátu...
Portfolio (3)
Itálie, Mesoraca
...Capocollo Calabrese se získává zpracováním horní části krku prasete a části ramene. Maso se solí a pečlivě masíruje ručně, poté se plní do přírodního střívka a nechává se zrát více než 90 dní při kontrolované teplotě a vlhkosti. Během solení se přidávají koření a aromatické byliny typické pro kalabrijský recept, včetně nezbytného mletého chilli. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Itálie, Barletta
...Macerace na slupkách probíhá při kontrolované teplotě a trvá 20 dní. Víno poté přechází do dubových sudů, kde zraje minimálně 12 měsíců, a poté ještě rok v lahvi, aby dosáhlo velké rovnováhy a aromatické bohatosti. Barbera je štědrá a má velkou strukturu, je robustní a důležitá, okouzlující komplexními tóny koření, drobných červených plodů, podhoubí, máty, vanilky a lékořice. Barbera vynikající kvality, která se hodí k červenému masu a zralým sýrům, pro vzrušující gastronomický zážitek.
Itálie, San Giovanni In Fiore
...100% maso z hlemýžďů Helix, voda, bílé víno, sůl, aromatické bylinky, přírodní aroma, pepř, koření. Připravené k pečení poloviny pro 5/6 pizz. Plecho 420g.
Společnost Bioagricola Bosco di Antonia Bosco působí v oboru již řadu let. Zabývá se pěstováním a prodejem biologických produktů, konkrétně se zaměřuje na bylinky, rozmarýn, oregano a produkty pro drogerie. Hlavní rozdíl mezi ekologickým a konvenčním zemědělstvím spočívá v úrovni pomocné energie: v konvenčním zemědělství se využívá značné množství pomocné energie pocházející z průmyslových procesů...
Jsme mladá řemeslná laboratoř zaměřená na výrobu, balení a velkoobchodní prodej typických italských produktů. Nabízíme širokou škálu produktů: aromatické byliny a léčivé byliny, koření, směsi koření, ochucené soli s bylinkami, himálajskou růžovou sůl a speciální soli, čaje, bylinné čaje, ovocné čaje a čaje na pití, dehydrované omáčky, risotta, produkty na bázi medu ochuceného esenciálními oleji...
Il giardino degli Aromi je farmou, která se zabývá ekologickým zemědělstvím a sběrem širokého spektra aromatických rostlin, které tradičně rostou v divoké oblasti Iblei Mountains. Mezi nimi různé odrůdy: bobkový list, oregano, divoký tymián, běžný tymián, ruta, máta, levandule, rozmarýn a mnoho dalších.
Itálie, Misilmeri
Společnost vyrábí bylinky, aromatické koření, koření na těstoviny, zálivky na saláty, zvýrazňovače chuti a ozdoby na dezerty.
Aromatické byliny, koření, potravinářské speciality...
Itálie, Cecina
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play