Itálie, Torino
... Jahodový prášek pro potravinářské použití může nahradit umělé aromata, barviva a sladidla a přidat přírodní jahodovou chuť a barvu do produktů. K dispozici je jak v bio, tak v konvenční variantě, náš jahodový prášek se mísí s jinými aromaty, přičemž se vyznačuje a zvýrazňuje barvu finálních produktů. Navíc je vhodný k přidání do různých produktů, jako jsou koláče, bonbóny, čokolády, zmrzliny, smoothie a nápojové formulace.
Portfolio (10)
Itálie, Carbognano
...Nasekané opražené jádra jsou dále zpracovávána pomocí nejlepších strojů na zpracování potravin na trhu, aby se vyrobila pasta, která je homogenní a nejvyšší kvality. Bio Nocciola vyrábí pastu z lískových oříšků, jejíž velikost se pohybuje od 20 do 40 mikronů. Tento chutný hotový produkt neobsahuje žádné další konzervanty ani aromata.
Itálie, Mirabella Imbaccari
...Timo, Maggiorana a Saturejka ze Sicílie tvoří část naší řady aromat. Zahrnuje také: Oregano a Rozmarýn. Pěstovány v srdci Sicílie, na našich polích. Sklizeny v horkých sicilských létech, jsou zpracovány do 72 hodin od úplného vysušení, čímž se zachovává veškerá vůně aromatických bylin. Naše aromata jsou certifikována UNI EN ISO 22005 - zaručená sledovatelnost dodavatelského řetězce SICILIE, certifikována BIO. Balení ve skleněných nádobách, PET nádobách a pytlích. Formáty pro sektor Retail, Ho.Re.Ca., Gastronomie, GDO a Velkoobchod.
Itálie, Monte Santa Maria Tiberina
... laboratořích nepoužíváme standardní aromata: každý produkt je "customizován" a vytvářen na míru podle požadavků zákazníka a specifického účelu. Suroviny, přísně přírodní nebo bio, jsou v centru našeho pracovního procesu. Ale naším skutečným tajemstvím je zvědavost. Zvědavost, která nás pohání k neustálému výzkumu. Zvědavost, která dělá z Nových Chutí společnost zaměřenou na inovace. Zvědavost, která nám umožňuje neustále se zlepšovat.
Itálie, Castiglione Di Sicilia
... polotovarů" se doplňuje o piniové oříšky, vlašské ořechy, rozinky, arašídové kousky, kešu oříšky a strouhaný kokos. Díky pečlivému výběru každé suroviny, s přesnými a pečlivými pracovními metodami a kontrolami kvality v každé fázi zpracování, je schopna nabídnout širokou škálu polotovarů a surovin pro cukrárny a zmrzlinárny, jako jsou pesto a pistáciová crema, polevy, kakao v prášku, instantní krémy, aromata v pastě, práškové základy, toppingy, bio mandlový olej, pralinky ze sušeného ovoce, ovocné pasty a tradiční příchutě.
Itálie, Bosco Chiesanuova
...aromata ani konzervanty. I z těchto důvodů může Laboratoř D'erbe Sauro používat logo Regionálního přírodního parku Lessinia na všech svých produktech, pro které byla určena jako oprávněný zástupce. Laboratoř D'erbe Sauro spolupracuje s externími odborníky v oblasti doplňkové medicíny: reflexology, alergology, osteopaty, floriterapeuty a dalšími. Laboratoř D'erbe Sauro je synonymem pro pohodu, odbornost a zdvořilost, její široká škála produktů může uspokojit každou potřebu!
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play