Itálie, Imperia
... obalující chuť ji činí dokonalou pro jakýkoli typ těstovin. Mírně ohřátá, aby se zvýraznila chuť, může být nalita přímo na mírně al dente těstoviny. Opět, stejně jako u ostatních omáček v naší nabídce, je také ideálním přílohou k sendvičům a bruschettě. Způsob skladování Skladujte na suchém a chladném místě, daleko od zdrojů tepla. Po otevření uchovávejte v chladničce (+4°C) a spotřebujte do 3 dnů. Kód: SUOL 180...
Portfolio (44)
Itálie, Città Di Castello
...Salsa s letními lanýži a houbami. Bez konzervantů a bez lepku. Perfektní na těstoviny, risotta, vejce, jednohubky, předkrmy. Neobsahuje černé olivy pro pravou chuť lanýžů! Omáčka s černými lanýži a houbami. Ideální pro obohacení různých pokrmů, jako jsou předkrmy, toasty, hlavní jídla, omáčky, maso, zapečené pokrmy a omelety.
Portfolio (2)
Itálie, Arquà Petrarca
... zatížila. V tomto charakteristickém a inovativním mlýně v Benátkách se používají moderní metody zpracování oliv, počínaje pečlivým ručním sběrem, aby nedošlo k poškození plodů před drcením. Kromě pečlivé a důkladné práce na výrobě extra panenského olivového oleje v Frantoio Colli del Poeta má na kvalitu a charakteristickou chuť oleje velký vliv také autochtonní odrůda z oblasti Colli Euganei, kde olivy...
Portfolio (3)
Itálie, Rocchetta Nervina
... jedinečný a pochází z nejlepší odrůdy na světě: kvality taggiasca, která má jemnou chuť připomínající mandle a měkkou ovocnou chuť na závěr. Naše staré sady se nacházejí v Rocchetta Nervina, malé vesnici na italské Riviéře ve výšce 435 metrů nad mořem. Posíláme po celém Spojeném království zdarma od 53 £.
Itálie, Caianello
... experimentování ve spolupráci s odbornými degustátory oleje, šéfkuchaři a kulinárními kritiky s jediným cílem vytvořit vynikající olej, který okouzlí i ty nejvybíravější a nejrafinovanější chutě. Olej s velmi nízkou kyselostí, získaný lisováním za studena, je vhodný pro každý typ pokrmu. Naše olivy jsou sbírány v první fázi zralosti, čímž se vyhýbáme tomu, aby barva ze zelené přecházela do tmavší a černé (fáze...
Itálie, Calenzano
Il Nutrimento, založená v roce 1990, je výrobní společnost s velkou ambicí: přinést do domácností chuť starobylých středomořských receptů. S tímto cílem nabízí omáčky na těstoviny, pesto, grilovanou zeleninu, zeleninové krémy a pomazánky na bruschetty, oleje, olivy a mnoho dalších produktů, které spojují tradiční chutě s moderním výrobním procesem. Recepty Il Nutrimento vycházejí z cenného a...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Itálie, San Severo
... KOMBINOVAT S NÁPOJI NEBO APERITIVY, PIVEM A VYBRANÝMI VÍNY. PATITOKI JSOU NOVÝ A ORIGINÁLNÍ PRODUKT, KTERÝ SPOJUJE KVALITU A POHODLNOST. JEJICH CHARAKTERISTIKOU JE ŘEMESLNÁ VÝROBA A UNIKÁTNÍ CHUŤ DÍKY OCHUCENÍ. NABÍZÍME RŮZNÉ FORMÁTY: 120 GRAMŮ NA PRODEJ V MALOODBĚRU NEBO VE VELKOOBCHODU, 250 GRAMŮ V RODINNÉM BALENÍ, 500 GRAMŮ PRO BAR A APERITIVY. NAŠI RECENZI MŮŽETE NAJÍT NA GIALLO ZAFFERANO A PRODÁVÁME ONLINE NA BEERPORT ITALIA. NAVŠTIVTE NAŠI FACEBOOKOVOU A INSTAGRAMOVOU STRÁNKU. MŮŽETE NÁS KONTAKTOVAT NA ČÍSLE 392/6479981 A ZEPTAT SE NA TERESU PASQUANDREU, MAJITELKU FIRMY.
Itálie, Montesano Sulla Marcellana
... zakousnutí na rychlo při aperitivu nebo na improvizovaných večeřích s přáteli před televizními seriály nebo fotbalovými zápasy. V tomto online obchodě najdete typické produkty s výrazným jižním akcentem. „Autentická chuť“, kterou každý boccaccio vyzařuje, se netýká pouze řemeslné výroby produktů, ale také, a především, příběhu, který je spojuje s jejich územím: sušená nebo plněná rajčata, grilované lilek, dýňové krémy, artyčoky, brokolice, plněné olivy, plněné papriky a pálivé papričky jsou jen některé z typických produktů z Cilenta přetvořených na boccacci pod olejem.
Itálie, Roma
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Itálie, Caltabellotta
... z Caltabellotty (odrůda Biancolilla je původní z Caltabellotty), které mu dodávají nezaměnitelnou zelenou barvu se zlatými odlesky a jeho přirozený zakalený vzhled. Je ceněn pro svou vynikající plnou a kulatou chuť zelené olivy s mírným nádechem hořkosti a pikantnosti. Dále má intenzivní a vyváženou ovocnou chuť s nádechem mandlí.
Populární země pro tento vyhledávací výraz