Itálie, Giuliano
...Farina "O", Farina "00", cukr, sůl, živočišný tuk, beta-karoten. FARCITURA: Ricotta di vaccina, cukr, semolina, kandovaná pomeranč, pomerančová pyré, aroma skořice, vanilka. PŘÍPRAVA: Potřít žloutkem. Péct při 220° v předehřáté troubě. PEČENÍ: Přibližně 18/20 minut. Skladování při -18°. Produkt k rozmrazení.
Portfolio (129)
Itálie, San Pietro Clarenza
... restaurací, barech, čajovnách atd.) nebo v elegantních obalech k vystavení na policích nebo v koutcích. Ingredience: Sicilské mandle, cukr, Med z Etny (pomerančový květ) vaječný bílek (přirozený, neliofilizovaný) Pistácie, čokoláda / Vanilka...
Portfolio (8)
Itálie, Monchiero
....", třtinový cukr, kakao, Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy jiných ořechů, mléka a lepku. Skladujte na chladném a suchém místě po dobu maximálně 9 měsíců. Nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energie 544 kcal / 2276 kJ Tuky 38 g z toho nasycené 4 g Sacharidy 45 g z toho cukry 37 g Bílkoviny 10 g Vláknina 7 g...
Portfolio (3)
Itálie, Bronte
... prášku, emulgátor (E322 sójový lecitin), aromata (vanilín). Poleva: cukr, rostlinné tuky (palma, palmový olej), čistá pasta z lískových oříšků 10% (pražené a rafinované lískové oříšky), odtučněné mléko v prášku, laktóza, drcené lískové oříšky 5%, E322, aromata (vanilka a mléko).
Portfolio (56)
Populární země pro tento vyhledávací výraz