...Extravirgin Classic Italian Must Oil 750 ml: jemný olej, získaný za studena z vybraných kvalitních oliv.
Extrapanenský olivový olej
Italský olej – studeně extrahovaný
Extra Virgin „Mosto Classico“ je získáván za studena z oliv z kvalitních italských olivových hájů.
„Classic Must“ je balený mošt (nefiltrující), jak vychází z mlýna, po jednoduché dekantaci v podzemní hromadě.
Lahev je zabalená v elegantní světle zelené hliníkové fólii.
Etiketa produktu
V 'Přílohách' naleznete etiketu s nutričními údaji a dalšími informacemi o produktu.
kód: MC .75...
...Extrapanenský olivový olej (EVO) je typ olivového oleje nejvyšší kvality, který se získává výhradně mechanickými postupy, bez použití chemických rozpouštědel nebo rafinačních metod. Je extrahován z oliv, plodů olivovníku, prostřednictvím procesů studeného lisování nebo centrifugace, které umožňují zachovat všechny organoleptické a nutriční vlastnosti produktu.
...Extrapanenský olivový olej vyrobený a vytvořený s zachováním všech kvalit řemeslné výroby s oddaností a péčí, kombinující tradici s nejmodernějšími technologiemi.
...lehké a snadno přenosné, s víčkem proti kapání, které umožňuje čisté a bezodpadové dávkování, se už nemusíte obávat, že byste mohli rozbít své lahve s olejem. Užijte si extrapanenský olej Passannante, ať jste kdekoli!
Chraňte svůj olej před světlem.
Expozice světlu má významný vliv na kvalitu olejů.
Abychom ochránili a zaručili náš produkt, rozhodli jsme se přijmout jediný obal 100% odolný proti světlu: plechovku.
Praktické a chutné.
...Olivový olej extrapanenský vyrobený z voňavých oliv typických pro východní Sicílii, Nocellara Etnea.
Výsledkem je olej s harmonickou a sametovou chutí, mírně ovocnou s lehkým pikantním nádechem.
Obohacuje každé jídlo, ideální pro dochucení těstovin, pokrmů z bílého nebo červeného masa a ryb.
Balení: 0,75 cl; 1,00 lt; ve skleněných lahvích.
Balení: 3,00 lt; 5,00 lt; v plechových kontejnerech.
... ovocnou chuť s vyváženou hořkostí a pikantností, doporučuje se na dochucení jakéhokoli pokrmu připraveného z kvalitních surovin.
Formát: 500 ml.
Ingredience: Olivový olej extrapanenský 100% italský.
Odrůdy oliv: Moraiolo, Arbequina Toscana.
Systém extrakce: Lisování za studena.
Období sklizně: 19. října.
Metoda sklizně: Převážně mechanizovaná.
Ovocnost: Intenzivní.
Způsob skladování: Skladujte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem a teplem.
...BIO extrapanenský olivový olej Terre Caudine je produkt z ekologického zemědělství, který se vyznačuje velmi nízkou kyselostí (0,1 %) a vysokým obsahem polyfenolů a vitamínu E. Olej je získáván z odrůd oliv Ortice, Ortolana a Racciopella, které jsou sbírány přímo z našich olivových hájů. Pěstování oliv probíhá ekologicky s použitím pouze organických hnojiv. Po sklizni na konci října následuje okamžité lisování oliv tradiční metodou studeného lisování, která dokáže zachovat organoleptické vlastnosti oleje.
...Olivový olej extrapanenský, 100% sicilský. Produkt pro znalce za výhodnou cenu.
Nabízí se v plechovce o objemu 5 l, obsahuje vůně a intenzivní chuť Nocellara Etnea. Jako všechny naše produkty, i v tomto případě hovoříme o oleji vyrobeném z oliv pěstovaných bez použití pesticidů. Jako společnost Filiera zaručujeme produkt od pěstování až po balení. Každá láhev ukrývá příběh 4 generací a vášeň, která nás od roku 1904 odlišuje.
...Extrapanenský olivový olej Novello 2023 justpugliafactory se vyrábí na konci října a na začátku listopadu. Je získáván z raně zrajících odrůd zelených a černých oliv. Vůně je bohatá na zeleninové parfémové tóny. Hořká a pikantní chuť je dobře vyvážená.
Novello justpugliafactory je filtrovaný, nedekantovaný extrapanenský olivový olej.
100% italský olivový olej superior kategorie extrapanenský.
...Studeně lisovaný extrapanenský olivový olej, s živou zelenou barvou a bylinkovou vůní. Má jemnou a delikátní chuť, charakterizovanou velkou rovnováhou, vhodný pro všechna jídla.
...EXTRAPANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ PRIVILEGIO IGP TOSKÁNSKÝ BIO BÍLÝ LIST - ČERVENÝ LIST - FIALOVÝ A ZELENÝ.
EXTRAPANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ Z CHIANTI
100% ITALSKÝ EXTRAPANENSKÝ OLIVOVÝ OLEJ...
...IL RUSTICO
100% ITALSKÉ
OLIVOVÝ OLEJ EXTRAPANENSKÝ
Olivový olej vyšší kategorie získaný přímo z oliv výhradně mechanickými postupy.
Z oliv sbíraných a zpracovávaných v Itálii
Nefiltrovaný
Formáty lahví
1L / 500 ml...
...Olej z extra panenského olivového oleje s přírodní vůní bílého lanýže - Doporučení: Vynikající na přílohy s výraznou chutí, skvělý na dochucení masa, zvěřiny, zeleniny a náplní.
Ingredience: extrapanenský olej (98 %), přírodní aroma bílého lanýže (2 %)
Dostupné také ve formátech 250 ml a 500 ml.
...Extrapanenský olivový olej ochucený citronem, vyrobený výhradně ze sicilských oliv lisovaných za studena. Pro informace a ceny nás prosím kontaktujte na naši e-mailovou adresu.
...Přírodní potravina par excellence s mnoha ctnostmi, přispívá k růstu těla, zejména díky svým antioxidačním vlastnostem. Olivový olej je získáván z našich plodů olivovníku, a to studeným lisováním z dužiny oliv. Naše lahve uchovávají veškerou charakteristickou vůni, obklopující chuť s jemně hořkým dozvukem, ale zároveň měkkou a delikátní, a typickou barvu od zlatě žluté po zelenou. Soledòr Extra Virgin Olivový olej je zpracováván z pečlivě vybraných a sbíraných oliv, aby se udržela kvalita a chuť, kterou pak přinášíme mnoha těm, kteří si vybírají náš produkt.
Společnost Olio Glorioso vyrábí již 30 let vysoce kvalitní extra panenský olivový olej. Přijali jsme metodu krátkého dodavatelského řetězce: od stromu na stůl, díky realizaci všech fází zpracování (od mletí po logistiku) přímo v naší společnosti.
Kooperativa Olivicoltori byla založena ve Farnese (VT) v roce 1946 a tvoří ji přibližně 70 členů, kteří vlastní 170 ha půdy kolem obce Farnese (343 m n. m.). Na základě ediktu Galeazza Farnese z roku 1572, který ukládal každému vlastníkovi pozemků v oblasti Farnesiano povinnost vysadit alespoň tři olivy ročně, pod hrozbou pokuty, oliváři ve Farnese pokračují v této staré tradici. Kooperativa si od...
...Používáme výhradně nejlepší ančovičky, ke kterým přidáváme vynikající extrapanenský olivový olej, nejautentičtější způsob, jak naplno vychutnat chuť tradice.
...Biologický olej z Colletorta je extrapanenský olej, který v sobě nese čistotu naší přírody. Je to olej, který respektuje životní prostředí v jeho nejvyšších principech a především je to olej zcela bez syntetických látek a sloučenin.
Za naším biologickým produktem stojí péče našich olivářů, která začíná výsadbou olivových hájů, pro které jsou vybírány výhradně rostliny, které nejsou geneticky...
...Harmonický extrapanenský
Typická zlatavě žlutá barva je získávána procesem studeného lisování oliv, jejichž odrůdy jsou Oliarola a Cellina. Má vyváženou chuť, okamžitě příjemnou s nádechem mandlí. Je to ovoce střední intenzity, s příjemnými vůněmi Středomoří.
Dostupné v lahvích:
0,25 l – 0,50 l – 0,75 l – nádoba 5,00 l.
Díky své jemné chuti se olivový olej Extravergine od Olive Armonico hodí k...
...Náš extrapanenský olivový olej se vyznačuje nejen tím, že je vyráběn v jedné z nejvýznamnějších oblastí olivového oleje, ale také tím, že je výsledkem vášně, která se předává z generace na generaci.
Sledujeme celý cyklus oleje a v každé fázi pracujeme s naší přítomností a vášní. Díky našemu lisovému zařízení s vysokou výrobní kapacitou dokážeme zákazníkovi nabídnout produkt od jediného výrobce, což zajišťuje přímý přenos k konečnému spotřebiteli, který se může na vlastní žádost zúčastnit i procesu lisování, aby nezmeškal žádný okamžik nádherného vzniku EVO.
...Prodej organického extra panenského olivového oleje ze Salenta, vyrobeného z oliv Nociara a Cellina, lisovaného za studena. Certifikovaný organický extrapanenský olej.
...Celosvětově známý jako typické jídlo sicilské kuchyně byl také zařazen mezi P.A.T. Ministerstva zemědělství. Lilky, papriky, cibule, celer, zelené a černé olivy, kapary, ocet, sůl, cukr, pasírovaná rajčata z místních zdrojů a extrapanenský olivový olej, to jsou ingredience catanijské verze CAPONATA; která spolu s respektem k tradicím a zkušenostmi v produkci přispívá k šíření a udržování vysokého jména sicilské kuchyně ve světě.