Společnost Pozzi Proge.co se zabývá inovativními stroji pro potravinářský průmysl. Díky více než dvacetiletým zkušenostem v oboru navrhuje interně stroje, které odpovídají výrobním potřebám zákazníka, od malých řemeslných podniků až po velký průmysl. Díky spolupráci s mnoha partnery jsou často stroje od Pozzi Proge.co integrovány do automatizovaných výrobních linek, ať už stávajících nebo nově ins...
Ferplast od roku 1983 se specializuje v oblasti balení a manipulace. Náš katalog zahrnuje tisíce položek rozdělených do kategorií a obsahuje jak importované, tak evropské výrobky. Zákazníci si mohou vybírat podle svých skutečných potřeb a využívat našich rad a bezplatných zkoušek v naší centrále. U společnosti Ferplast můžete najít: "stroj na vakuové balení", "balicí stroj s termoizolační fólií", ...
... selektor, specializované vybavení pro specifické zpracování (food processing). 9) příslušenství, skladování, konzervy, uchovávání, chladicí boxy, chlazení. 10) Díky našim potravinářským poradcům, agronomům a inženýrům jsme schopni doporučit vhodné řešení, také prostřednictvím hledání případného použití vybavení, které je přísně zkontrolováno. 11) formovací stroj, zařízení na porážku prasat, ovcí, koz a skotu 12) akvakultura, marikultury, zařízení na čištění měkkýšů 13) akvakultura, marikultury, stanice na čištění měkkýšů 14) porážka továren na ovce, skot, prasata a kozy.
Risco se specializuje na dodávky strojů a systémů pro potravinářský průmysl, zejména pro zpracování masa. Produkce Risco zahrnuje širokou škálu vakuových plniček pro klobásy a uzeniny, plničky s úplným vakuem pro šunku, zrající produkty a mortadellu, přípravné linky jako jsou mlýnky na maso a hnětače, systémy pro mleté maso v miskách, formovací systémy pro burgery a masové kuličky, systémy pro...
... automatické formovací linky pro výrobu tabulek a plněných čokolád
- kontinuální temperovací stroje pro dávkovou výrobu
- zařízení pro výrobu řemeslné čokolády od kakaových bobů
- technologie pro výrobu různých čokoládových produktů s aplikací na konkrétní zájmový sektor
- Škola řemeslné čokolády: "od bobu k tabulce"...