Itálie, Pergola
Pec na dřevo Rossofuoco je symbolem inovace v oboru, díky svému revolučnímu systému odděleného spalování. Výsledek úzké spolupráce s profesionály a zkušenými techniky, tento systém je navržen tak, aby zaručil dokonalé pečení a autentickou chuť, přičemž zabraňuje kontaktu pokrmů s popelem a kouřem. Navíc sofistikovaný mechanismus distribuce tepla činí používání pece extrémně intuitivním, jak při za...
Portfolio (154)
Itálie, Schio
Společnost O.M.A.F. se specializuje na výrobu nerezových grilovaných výrobků "INOXLINE", pozinkovaných grilovaných výrobků, oplocení a kovových sítí pro průmysl a stavebnictví. Nerezové grilované výrobky se používají v mnoha odvětvích, jako je chemický, farmaceutický, potravinářský, mlékárenský a vinařský průmysl; pozinkované grilované výrobky splňují různé požadavky stavebnictví a průmyslu. Všech...
Portfolio (49)
Itálie, Udine
...Grilované mřížky vyrobené z fenolové pryskyřice klasifikované L2 - strukturální požární integrita podle normy ASTM F3059 (Standardní specifikace pro mřížky z vláknem vyztužené pryskyřice (FRP) používané v námořním stavitelství a lodním průmyslu). Vedle strukturální integrity při vystavení ohni, mřížka z fenolové pryskyřice nabízí ve srovnání s tradičními a běžně používanými mřížkami z...
Portfolio (25)
Itálie, Sedriano
Grilované, brány, oplocení a truhlářské práce v Miláně Grigliato Lombardo S.r.l., se sídlem v Sedrianu (Milán), se specializuje na výrobu a zpracování grilovaných prvků, oplocení, bran, bezpečnostních schodišť, mříží, zábradlí a doplňkových truhlářských prací. Téměř dvacetileté zkušenosti umožňují společnosti Grigliato Lombardo být přítomna se svými produkty po celé Itálii. Společnost Grigliato L...
Portfolio (10)
Itálie, Venezia
...Naplněné pivo s lehkým a čistým tělem. Vařeno z dvouřadého sladového jarního ječmene, je to nefiltrované Helles Lager s intenzivními zlatými odlesky. Chuť je dobře vyvážená, s voňavou sladovou sladkostí. Osvěžující a pitelné, je to vynikající volba k uzeninám, grilovanému masu, čerstvým sýrům, grilované rybě.
Portfolio (4)
Itálie, Barberino Di Mugello
...Grilované lilky ZPRACOVANÉ ČERSTVÉ Závitky se spekem plněné jemným kravským sýrem Artyčoky po venkovsku ZPRACOVANÉ ČERSTVÉ Sušená rajčata marinovaná po středomořsku ZPRACOVANÉ ČERSTVÉ Olivy po mnichovsku S feferonkou, česnekem, kořením, solí...
Portfolio (7)
Itálie, Conegliano
...Barva: Slámově žlutá s jemnými zelenkavými odlesky Nos: Aroma je intenzivní s jasným náznakem zlatého jablka. Chuť: Kyselé tóny se kombinují s jemností a správnou chutí. Skladování a podávání: Láhve by měly být skladovány v chladném a suchém prostředí, daleko od světla a zdrojů tepla. Podávejte při teplotě mezi 6–8 °C. Doporučuje se spíše velký tulipánový pohár. Párování: Může být vychutnáván jak během aperitivů, v kombinaci s slanými focacciemi a sušenkami, tak podáván s prvními chody na bázi zeleniny nebo s druhými chody z grilované ryby či pečeného bílého masa.
Portfolio (4)
Itálie, Nave
...Doporučené kombinace Balsamico ocet z Modeny je vhodný na saláty, zeleninu jak vařenou, tak syrovou, grilované bílé maso, vařenou rybu, omelety, pinzimoni, marinády. Objem: 500 ml Kód: 03160 Kategorie: Ocet Země: Itálie Region: Emilia-Romagna...
Portfolio (46)
Itálie, Giugliano In Campania
... navržena tak, aby odolávala intenzivnímu používání, a poskytovala vysoký výkon v průběhu času. Zvolit dvojitou litinovou grilovací desku RM2 Beckers znamená nabídnout vašim zákazníkům vysoce kvalitní grilované pokrmy, připravené rychle a jednoduše.
Portfolio (4)
Itálie, Palagonia
Sicilian Goodness, mladá a dynamická sicilská společnost, se zabývá výrobou pod značkou Sicilian Goodness a obchodem s typickými sicilskými produkty pro maloobchodníky a soukromé zákazníky. Produkty jsou exportovány a přítomny na různých evropských trzích. Pro více informací nás můžete kontaktovat a požádat o cenovou nabídku zasláním e-mailu na info@siciliangoodness.com nebo alternativně navštivt...
Portfolio (55)
Itálie, Ponte Galeria
...Připraveno podle původní japonské metody, Unagi Kabayaki od Nipponia je filet z úhoře japonského, pečený v omáčce Kabayaki podle tradiční japonské metody a zmražený, aby si uchoval všechny organoleptické vlastnosti tohoto druhu. Unagi Kabayaki je nejvíce ceněný a známý japonský recept na bázi úhoře na světě. Jedná se o filety úhoře marinované v sladké omáčce na bázi sóji a mirinu, a grilované...
Portfolio (8)
Itálie, Castelfidardo
...Olivový olej extra panenský s ovocnou chutí a nádechem čerstvé zelené mandle. Komplexní a rafinovaná chuť s rostlinnými tóny artyčoku, salátu a mandle. Má dobře vyváženou a harmonizovanou pikantní dochuť. Vhodný pro pečené maso, luštěninové polévky, grilované chlebové bruschetty ochucené solí, rajčaty, česnekem a rukolou.
Portfolio (4)
Itálie, Calatafimi Segesta
...Univerzální olej. Ideální pro zvýraznění a valorizaci kvality jídla jak při vaření, tak i jako dochucení za studena, kde vyniká zejména. Skvělý s restovanou zeleninou, s pečeným masem, s rybami z trouby, s slanými koláči, perfektní do zálivek na saláty, při přípravě pinzimonio a na grilované zelenině.
Portfolio (3)
Oleificio San Giovanni Battista je družstvo založené v roce 1969, které dnes čítá 139 členů olivářů, kteří jsou jedinými dodavateli mletých oliv. Tyto olivy jsou produkovány výhradně v oblasti Colletorto, což je město v Molise umístěné v mírně kopcovité geografické poloze, která je zvlášť vhodná pro olivovníky. Když se podíváte z vrcholu Angioinské věže, hlavního památníku města, můžete obdivovat ...
Portfolio (6)
Itálie, Maruggio
... zálivka, skvěle se hodí k parfémům a aromatům středomořské kuchyně a respektuje chuť potravin. Oslavuje i ty nejjednodušší pokrmy, jako jsou bruschetta, saláty a vinaigrety, doporučuje se také na grilované maso, polévky, dušená jídla a pečené ryby. Je to olej pro všechny, kteří chtějí jíst zdravě a vyváženě.
Portfolio (8)
Itálie, Sassello
...křupavé plněné papriky (s tuňákovou smetanou) v extra panenském olivovém oleji, křupavé papriky v olivovém oleji s ančovičkami, kapary a olivami, uspořádaná sušená rajčata v olivovém oleji, hořkosladké cibule, grilované malé cibulky v olivovém oleji, malé cibulky s balsamikovým octem Modena I.G.P., křupavé artyčoky ze Sardinie v olivovém oleji, grilované lilek v olivovém oleji, papriky s lanýžem, mix předkrmů v olivovém oleji, smetanový sýr rozpuštěný s lanýžem, olivová paštika s lanýžem, lanýžová smetana,...
Portfolio (9)
Itálie, Cerignola
Naše historie začíná vášní, která se v rodině předává po generace. Láska k půdě, láska k regionu, láska k Apulii. Naše řada: rustikální artyčoky, grilované artyčoky, nakrájené artyčoky, grilované a plátkované lilek, sušená rajčata, ochucené papričky. Dále naše trio hub složené ze 3 druhů hub: chiodino, muschio a champignon. Nechybí lampascioni v oleji, abychom zakončili naším vlajkovým produktem: masitá a chutná, zelená nebo černá, Bella di Cerignola, největší oliva na světě.
Itálie, Rocca Grimalda
... romana je oválná pizza, která je velmi stravitelná, vyrobená z pšeničné, sójové a rýžové mouky, křupavá zvenku a měkká uvnitř, hypokalorická a hypoglykemická. Kromě klasické tradiční pizzy se specializujeme na pizzu na pala. Ingredience, které používáme na náplň, jsou té nejvyšší kvality. Specializujeme se na grilované maso a vždy máme široký výběr florentských steaků, tomahawků, filetů a hamburgerů...
Itálie, Due Carrare
... očištěny, omyty, nakrájeny, GRILOVÁNY (nebo pečené v troubě), zchlazeny: až dosáhnou teploty +4°C. GRILOVANÉ produkty jsou baleny do sudů s kapacitou 220 l (100 kg produktu + 120 l nálevu). Řešení je určeno zákazníkem, který si vybírá chuťový profil, který chce dát své produktové řadě. Takto zabalené sudy jsou připraveny k odeslání na místo určení. Produkty jsou také zmrazené a konzervované v nálevu. V roce 2017 jsme se rozhodli posunout naši firmu na vyšší úroveň a získali jsme BIO CERTIFIKACI od „Valoritalia srl“. Tým. Cinzia Piccolo a Sara Zanato...
Itálie, Ravenna
Restaurace a pizzerie Il Naif je již dlouho jednou z nejlepších v Ravenně a svým zákazníkům nabízí pozornou a pečlivou obsluhu. V naší provozovně můžete najít: Širokou nabídku jídel s mořskými specialitami. Čerstvé ryby každý den, smíšené rybí smažené pokrmy, smíšené grilované ryby a syrové ryby, korýši, hříbky, lanýže, domácí těstoviny, grilované maso, saláty a zeleninu všech druhů. Pizzy pečené v dřevěné peci. Pizzy z Kamutu, věnujeme zvláštní pozornost vaření bez tuků a správné rovnováze bílkovin a sacharidů. Menu s jedním pokrmem pro sportovce.
Prostor, který již čtyřicet let spravuje rodina Zambon, má 50 míst ve třech salóncích a dalších sto v prostorné zahradě na Campo Santo Stefano. Kuchyně, kterou nabízí šéfkuchař, je typická tradiční benátská. Podívejme se na menu: smíšené rybí a italské předkrmy, různé risotta, linguine s mořskými plody, grilované ryby; dezerty v pohárech a domácí koláče. Mezi typické pokrmy patří gnocchi alla Santo Stefano a pečený branzino. Široká nabídka pizz doplňuje již velmi lákavé menu.
Itálie, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK JE NOVÁ FIRMA, KTERÁ VYNALÉZÁ NOVÝ PRODUKT - PATITOKI, JEDINEČNÝ SNACK SVÉHO DRUHU. NABÍZÍME 24 RŮZNÝCH CHUTÍ: (ŽIVÁ PAPRIKA, VENKOVSKÁ, TRADIČNÍ, DELIKÁTNÍ, ZEMĚDĚLSKÁ, RUKOLA A PARMEZÁN, RYBÁŘ, KUŘECÍ, TEXASKÉ KUŘE, LESNÍ CHUTĚ, SICILSKÁ, MEXICKÁ, PEČENÉ BRAMBORY, SLANINA, GRILOVANÉ, MEDITERRÁNÍ, KLOBÁSY, PUGLIESE, ČERNÉ OLIVY, PEPŘ A ROZMARÝN). VŠECHNY CHUTĚ LZE SKVĚLE...
Itálie, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla se nachází v Pilzone na břehu jezera Iseo, v provincii Brescia. Naše speciality zahrnují: grilované mořské ryby, katalánské pokrmy a pizzu na metr pečenou v dřevěné peci, připravenou z speciálních směsí mouky, mletou na kameni s přirozeným kynutím. Nabízíme pracovní menu za 10, vše včetně bufetu. Prostor se dělí na 2 místnosti, jednu vnitřní a jednu s prostornou verandou, která je vhodná i pro malé oslavy, první svaté přijímání a křtiny. Provoz je rodinný. Prostor má pohodlné parkoviště.
Itálie, Montesano Sulla Marcellana
... zakousnutí na rychlo při aperitivu nebo na improvizovaných večeřích s přáteli před televizními seriály nebo fotbalovými zápasy. V tomto online obchodě najdete typické produkty s výrazným jižním akcentem. „Autentická chuť“, kterou každý boccaccio vyzařuje, se netýká pouze řemeslné výroby produktů, ale také, a především, příběhu, který je spojuje s jejich územím: sušená nebo plněná rajčata, grilované lilek, dýňové krémy, artyčoky, brokolice, plněné olivy, plněné papriky a pálivé papričky jsou jen některé z typických produktů z Cilenta přetvořených na boccacci pod olejem.
Itálie, Badolato
...Konzervy: pěstujeme v našich otevřených zahradách pod silným kalabrijským sluncem naše zeleniny, které při optimálním zrání budou zpracovány do sklenic: grilované lilky, grilované papriky, rajčatové pyré, pikantní omáčky, sušená rajčata, artyčoky, cibulky atd. Užíváme si a vyžadujeme maximální serióznost, zaručujeme vynikající kvalitu a čistotu našich produktů. Vyzkoušejte a přesvědčte se!!!!!
Itálie, San Gregorio Magno
...hřiště na pétanque atd.) a pro relaxaci, ideální pro den strávený v přírodě. Agriturismo Grotte di Pertosa Cilento Kuchyně je zcela spjata s dávnou kulinářskou tradicí oblasti, takže domácí těstoviny, grilované maso, uzeniny a mnoho dalšího. Suroviny jsou vyráběny přímo na farmě, kde se nacházejí: chovy, vinice, pole a olivové háje. Objekt nabízí možnost vyjížděk na koních, biologických procedur v wellness centru, návštěvy uvnitř farmy a mnoho dalšího.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play