Itálie, Forlì
...průhledné a jak napovídá název "tvrdé". Obvykle doprovází dušené maso a/nebo vařenou zeleninu. Může být pikantní, pokud je podáván s harissou (používanou především v Tunisku). V Itálii je však kuskus připravován v Trapani na Sicílii; je vařený v páře ve speciálním glazovaném hliněném hrnci, ale na rozdíl od magrebské verze je jeho dochucení rybí polévkový vývar.
Portfolio (50)
Itálie, Peschiera Borromeo
La Benzo SAS je společnost založená v roce 1986, specializující se na výrobu bílých polystyrenových táců pro potraviny. Společnost se neustále rozvíjí díky kontinuálním investicím do nových zařízení a strojů. Naše produkty jsou specifické pro potravinářské použití, jsou certifikovány jako vhodné pro tento účel na základě analýz provedených kvalifikovanou laboratoří zaměřenou na elastomerové systém...
Portfolio (4)
...Pochází z latinského Cibusculum, což znamená cenné jídlo, a má historii, která sahá až do doby římské říše. Je to měkký, sladký a chutný salám, ideální na namazání na chléb a konzumaci při předkrmech, svačinách a piknicích.
Portfolio (1)
Itálie, Castelfidardo
...Olivový olej extra panenský s lehce ovocnou chutí a vůní zralých oliv, která připomíná žluté jablko nebo mandlové plody. Má jemnou a delikátní chuť, která je méně vytrvalá než u ostatních olejů. Ideální pro jakékoli jídlo; obzvlášť se hodí k pokrmům střední struktury, jako jsou: orecchiette s brokolicí, boby a čekanka, bílé maso, dušená ryba, saláty, atd…...
Portfolio (4)
Itálie, Pescara
...Lumache da gastronomia helix aspersa muller spurgate e pronte alla cucina. LE NOSTRE LUMACHE HELIX ASPERSA MULLER Tento druh se nachází v různých klimatech a půdách. Roste rychle v našich chovech, živí se pouze vegetací, bez použití krmiv. Náš metod a CICLO NATURALE ALL’APERTO nám umožňuje chovat naše šneky pouze a výhradně na rostlinné stravě, abychom získali produkt vyšší kvality jak z hlediska organoleptických vlastností, tak kulinářských. Používá se jak jako předkrm, tak jako hlavní jídlo. Maso, které ji charakterizuje, má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuků.
Portfolio (5)
Itálie, Airola
...nabízející to nejlepší z italských mas prostřednictvím Filiera a Selezione Cillo, kromě mezinárodní vysoce kvalitní selekce. Tradiční uzeniny a krájené výrobky jsou vyráběny s vášní a prvotřídními ingrediencemi, jako je oceněný Marchigianotto. Tyto gastronomické excelence spojují švýcarskou tradici Sabatina s italskou kuchyní a kvalitou vybraných ingrediencí. ocenění italské top jídlo 2022/23/24 klobásy / ocenění pepř a sůl jako nejlepší vařené a vařené v Itálii.
Itálie, Belluno
... ve všech oblastech týkajících se hotelových dodávek. V sídle společnosti v Bellunu v oblasti letiště, kromě výstavní místnosti, kanceláří, skladu a technické dílny, je laboratoř používaná pro demonstrační vaření, kde se pravidelně konají semináře s pomocí šéfkuchařů z Electrolux Chefacademy, které se zabývají klasickými tématy gastronomie, jako je pečení, cukrářství, maso, banketnictví a náklady na jídlo. Tato struktura je také využívána pro amatérské kurzy vaření "Kuchyně s Robem."...
Itálie, Palermo
ZABÝVÁME SE PROPAGACÍ A DISTRIBUCÍ PRODUKTŮ V OBLASTI POTRAVIN A NÁPOJŮ, S DŮRAZEM NA INOVATIVNÍ PRODUKTY PRO ITALSKÝ TRH, KTERÉ JSOU JIŽ PŘÍTOMNY NA MEZINÁRODNÍM TRHU. JSME PŘÍMÍ DOVOZCI OMÁČEK MANNA. www.manna.be OMÁČKY NA SENDVIČE, FRITOVANÉ JÍDLO, KOŘENÍ, MASO, RYBY, NA BRAMBŮRKY. DODÁVÁME PO CELÉ ITÁLII.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play