Itálie, Moio Della Civitella
... třtinovému cukru, dováženému od Italia Zuccheri s udržitelným dodavatelským řetězcem. S pouhými dvěma ingrediencemi, našimi kaštany a třtinovým cukrem, Kaštanová krém oslavuje jednoduchost a čistotu chutí naší země. Ingredience: Kaštany z našeho kaštanového háje, udržitelný třtinový cukr od Italia Zuccheri. Pokyny k použití: Naše Kaštanová krém je vynikající namazaná na toastovém chlebu nebo sušenkách k snídani. Perfektní také jako náplň do dezertů. SKU:cas/212/mar...
Portfolio (16)
Itálie, Guarene
...SYSTÉM DÁVKOVÁNÍ AUGER FLG PRO PRÁŠKY Vertikální dávkování objemového šneku pro neskluzné prášky, jako je mouka, kakao, cukr, mleté koření, káva, jemně mleté chemikálie, předem smíšené stavební materiály, zmrzlina nebo sorbet atd. Kapacita od 100 do 5000 ml - Pevná nerezová ocel s základním přehledem - Nakládací násypka na výrobek z nerezové oceli AISI304 s inspekčním otvorem - Start s elektrickým pedálem - Elektrický panel s PLC Příklad modelu: FLG-2000A Výkon: 1200 W Kapacita balení: 200-2000 ml Kapacita: 6-8 pytlů/min...
Portfolio (379)
Itálie, Galliera Veneta
...Essegi také nabízí systémy pro vážení a/nebo dávkování produktů, které lze aplikovat na naše balicí stroje. Tato oblast zahrnuje: pásové, šroubové, gravitační, vibrační kanály, vícehlavé elektronické váhy pro granulované nebo práškové produkty; objemové pásové dávkovače speciálně navržené pro půdu, rašelinu, piliny, kůru, písek; dávkovače s poháry pro produkty jako cukr, sůl, káva, semena, prací prášek atd. a vertikální šroubové dávkovače pro prašné produkty. Speciální řešení pro dávkování tekutých produktů, jako je mléko, olej, voda, ovocná šťáva, hašené vápno atd., jsou také navržena.
Portfolio (3)
Itálie, MILANO
...1 Hvězdné setkání mezi sladkou krémovou čokoládou s lískovými oříšky a drobenkou sušenek Pan di Stelle. Krém na mazání Pan di Stelle vzniká spojením vysoce kvalitních ingrediencí, jako jsou čerstvá vejce a 100% italské lískové oříšky. Bez palmového oleje a hydrogenovaných tuků. Ingredience Krém s lískovými oříšky a kakaem (cukr, slunečnicový olej, italské lískové oříšky 13,7 %, odtučněné kakao...
Portfolio (233)
Itálie, Teramo
...Složení: voda, káva 12%, cukr, kofein (0,032%), oxid uhličitý, barvivo: karamel E150d, sladidlo: 0% sukralóza. Množství kofeinu (32 mg/100 ml). Připraveno k okamžitému použití. Produkt je třeba uchovávat při pokojové teplotě max 25°, po otevření uchovávejte v chladničce maximálně 3-4 dny. Uchovávejte na chladném a suchém místě. Snižuje schopnost spát v nadměrném množství. Používá se také jako základní nápoj pro koktejly nebo pro konzumaci jako osvěžující nápoj s trvalou chutí. Produkt je také bez cukru. Prodáváno v plechovkách po 250 ml - Kartony po 24 plechovkách...
Portfolio (10)
Itálie, Paterno'
...Celosvětově známý jako typické jídlo sicilské kuchyně byl také zařazen mezi P.A.T. Ministerstva zemědělství. Lilky, papriky, cibule, celer, zelené a černé olivy, kapary, ocet, sůl, cukr, pasírovaná rajčata z místních zdrojů a extra panenský olivový olej, to jsou ingredience catanijské verze CAPONATA; která spolu s respektem k tradicím a zkušenostmi v produkci přispívá k šíření a udržování vysokého jména sicilské kuchyně ve světě.
Portfolio (9)
...stejně jako vnitřek úlu. - Je třeba vložit přibližně 100 g včel (1 sklenice) do úlu a zavřít dno. Jemně vraťte úl do normální polohy. - Držte úl na klidném a tmavém místě, ale ne studeném, po dobu 3-5 dní. - Zkontrolujte, zda se královna vylíhla a zda je vše v pořádku. - Nyní přeneste úl na oplodňovací stanici a otevřete letový otvor. Kód produktu: 922...
Portfolio (200)
Itálie, Mazara Del Vallo
...Krystalický fruktóza z hroznů. Je to autentická frakce monosacharidu fruktózy přítomného v hroznové šťávě. Má podobu bílých krystalů s čistotou ≥ 98%. Obvykle se fruktóza prodává jako extrakt z obilovin. Toto je jediná fruktóza v prášku, která je skutečně extrahována z ovoce.
Portfolio (5)
...BALUBA je melasa získaná macerací a koncentrací dužiny bio karobu ze Sicílie, přirozeně veganská a bezlepková. Je to skvělý přírodní sladidlo, které může nahradit cukr v přípravě sladkých a pečených výrobků, přičemž dodává lahodnou chuť karobu. Je ideální jako dochucovadlo a sladidlo do smoothie a nápojů, čaje a bylinkových čajů. Pro výrobu BALUBA se ILCAR rozhodl pro vaření pod vakuem...
Portfolio (3)
... cukr, jak jsme vás již dříve informovali, je již uznáván jako jedno z nejzdravějších sladidel na světě. Toto vynikající ovoce je velmi užitečné v našem životě, a to jak pro svou chuť, tak pro své přínosy. Dává nám svěžest, když ho konzumujeme, a nabízí jemnou chuť, která obohacuje naše pokrmy. Pokud chcete ochutnat tropický svět, toto bude nejlepší způsob, jak to udělat. Pro více informací o indonéských produktech vyrobených z kokosu nás kontaktujte.
Portfolio (10)
... přesné dávkování přípravy, protože podředění může mít negativní vliv na strukturu a bránit správnému vytváření ledu. Naopak případné nadředění může způsobit značné škody na granitoru, neboť cukr funguje jako protimrazový prostředek. Pokud přípravek na granitu příliš naředíme, hrozí, že se vytvoří skutečné bloky ledu, které mohou vážně poškodit rotační systém granitorů. Bez lepku - bez GMO - bez barviv - bez hydrogenovaných tuků - bez laktózy www.officinegastronomiche.
Portfolio (8)
Itálie, Nave
... slunečnímu světlu. Note Když myslíme na tonickou vodu, představujeme si sycený nápoj s výrazně hořkou tendencí, který se používá k přípravě klasických a nudných koktejlů jako je Gin&Tonic. Dobře, vymažte si z hlavy tento typ nápoje. Tonic Water "Mediterranean" od FeverTree je vyrobena ze 100% přírodních ingrediencí, jako je čistý chinin, citronový tymián a rozmarýn z Provence, bez přidání sladidel, aromat a umělých konzervantů. Kapacita: 0,20 l - Balení 4 ks Kód: 02471 Kategorie: Tonická voda Země: Spojené království Barva: Průhledná na pohled.
Portfolio (46)
Itálie, Rivoli
...Nový kečup bez cukru "Biobontà" slazený erythritolem je zdravý, certifikovaný jako bio, bez lepku, veganský a především chutný! Je navržen pro mnoho lidí, kteří nemohou nebo nechtějí konzumovat cukr. Splňuje požadavky nejnáročnějších spotřebitelů, kteří dbají na své zdraví, ale také sportovců, kteří neustále hledají zdravé a čisté potraviny!
Portfolio (9)
...Olivové listy se používají podle starého středomořského receptu, přičemž se přizpůsobuje metoda ruční přípravy. Vzniká Olivetum, hořký nápoj se sladkou chutí vyrobený z olivových listů a citrusových slupek. Je zcela vyroben z přírodních ingrediencí. Olivové listy a listy citrusových plodů se namáčejí v alkoholu; po filtrování se přidává karamelizovaný cukr, dokud se nedosáhne správného zralosti. Hustý, mírně alkoholický a příjemný na chuť, jeho chuť je lépe zvýrazněna, pokud ho ochutnáte vychlazený jako aperitiv nebo po jídle, abyste mohli vyzkoušet jeho nejlepší trávicí vlastnosti.
Portfolio (2)
Itálie, Giarre
...ale podle starobylé řemeslné metody sicilské granity s pouze třemi složkami: voda, cukr a šťáva nebo pyré z ovoce. Výsledkem je vyvážený, plný produkt s chutěmi a barvami sicilského ovoce, který se odlišuje od jiných příprav jako granitina nebo grattachecca, protože nevyužívá sirupy nebo chemické deriváty k dosažení chuti nebo barvy granity. Všechny produkty FC FOOD obsahují suroviny vysoké kvality a jsou dostupné na sicilském území. Společnost je organizována pro expedici po celém národním území a také do zahraničí. Je možné vytvoření Private Label pro velkoobchodníky nebo distributory.
Portfolio (4)
...Santi Lanfranco di Santi Alessandro & C. sas se sídlem v Migliana v provincii Prato se zabývá potravinami, importem a exportem, obchodem a velkoobchodem ve velkých množstvích. Díky získané zkušenosti firma zaručuje dodávky po celém světě, i ve velkých objemech potravinářských materiálů, jako jsou mouka, olej, cukr, noviny, potraviny, mléko, sušenky, těstoviny a džemy. Santi Gianfranco je zárukou a profesionalitou. Sídlo se nachází na adrese via Della Casaccia, 4.
Itálie, Caltanissetta
... uspokojit chuť těch, kteří chtějí vyzkoušet nové chutě, i těch, kteří ne, s ingrediencemi a kombinacemi, které vyjadřují dokonalou rovnováhu na patře. K výrobě naší zmrzliny používáme pouze vybrané přírodní ingredience, jako jsou: čerstvé mléko ze Sicílie, čerstvá smetana, krystalový cukr, pistácie a mandle ze Sicílie, italské lískové ořechy a ovoce prvotřídní kvality. Do této kategorie spadají tradiční...
Itálie, Bosco Chiesanuova
...aromata ani konzervanty. I z těchto důvodů může Laboratoř D'erbe Sauro používat logo Regionálního přírodního parku Lessinia na všech svých produktech, pro které byla určena jako oprávněný zástupce. Laboratoř D'erbe Sauro spolupracuje s externími odborníky v oblasti doplňkové medicíny: reflexology, alergology, osteopaty, floriterapeuty a dalšími. Laboratoř D'erbe Sauro je synonymem pro pohodu, odbornost a zdvořilost, její široká škála produktů může uspokojit každou potřebu!
Itálie, Acquaviva Delle Fonti
... explozivní úspěch; mediální kampaň jako „case-history“; přední programy a osobnosti televizní scény propagovaly tento úžasný šálek na kanálech Rai a Mediaset; více než 8000 barů aktivovaných po celé Itálii s přibližně 120 provozovateli. Dnes ty samé nadšené mysli uvádějí na trh sladkou a mimořádnou novinku: Sugarì.
Itálie, Manfredonia
... materiály jako: mouka, cukr, semolina, pšenice, ječmen, oves, káva, kvasnice, víno atd., které v souladu s nařízením ES 852/04 vyžadují specializovaný a uznávaný zásah pro certifikaci provedené sanitace jejich sil.
Itálie, Eboli
Náš závazek k valorizaci typičnosti produktů je neustále doprovázen respektem k životnímu prostředí, s využitím solárního systému pro ohřev vody a brzy také fotovoltaického systému pro elektrickou energii, a respektem k občanským právům, s využitím produktů jako káva, čaj, cukr, kakao a aromata pocházející z fair trade. Kolem agroturistiky se odehrává naše zemědělská činnost na 15 ha s 6000...
...Scorzetta je od nepaměti jedním z tradičních dezertů typických pro Bernaldu, město v provincii Matera bohaté na historii, tradice a turistické cíle Lucanie. Recept na bernaldskou scorzetu patří mezi ty nejlepší a nejstarší a skládá se z několika jednoduchých ingrediencí, jako jsou vaječné bílky, cukr a mandle. Navštivte nás nebo se podívejte na naše webové stránky www.la-scorzetta.it, kde si můžete zakoupit scorzetty, objevit recept Vincenza Zita nebo prozkoumat celou vysokou cukrařinu cukrárny l'Orchidea.
... řízení pro propagační a institucionální kampaně. Znalosti v oblasti informatiky na platformách Windows a Mac. Aktuálně používané programy; Photoshop, Illustrator, Indesign, Dreamweaver, Flash, Cinema 4D. Od roku 2009 návrhář reklamních obalů na cukr pro nejvýznamnější švýcarské cukrovary. Od roku 2010 spolu s švýcarskou reklamní agenturou Pubblipoint poskytujeme nejlepší grafický tisk na trhu obalů cukru se systémem "Image Sugar Printing".

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play