...Pomalu míchací zařízení se používají k udržení jakékoli směsi v kapalném stavu (například keramické kaše, jílové mléko, barvy, glazury) uvnitř speciálních nádrží.
Všechna míchací zařízení jsou vybavena lopatkami různých tvarů a počtu v závislosti na nádrži, ve které mají pracovat, a převodovkou s velmi vysokým převodovým poměrem. Lopatky určují pomalý a kontinuální pohyb hydro-suspense, aby se zabránilo usazování materiálů, které musí zůstat v suspendované formě.
... mezera mezi nádrží a bubnem
• Vstup kaše pomocí elektrického reverzibilního čerpadla s pozitivním posunem
• Filtrující kapalina odčerpávána pomocí ponořeného elektrického čerpadla
• Uložení kaše na povrchu bubnu regulováno oběžným kolem
• Termostatická regulace zajišťuje nízkou spotřebu vody pro kapalný kroužek vakuového čerpadla
Zvlášť účinný v sektoru vinařství pro filtrování hroznového moštu v jeho přirozeném stavu nebo po enzymatickém ošetření a obnově kapalné části z usazenin z dekantace, centrálního zpracování a prvního stáčení.
...Vyrobená z vynikajících mandlí rozemletých na drobno a pokrytá tenoučkým vrstvou zlatého a křupavého cukru, tato karamelizovaná mandlová granola má vynikající duši.
Je ideální pro dekoraci a ozdobu dezertů a dortů a lze ji posypat na jogurty, kaše a zmrzliny. Jedná se o špičkový produkt pro cukrářský průmysl a řemeslné dílny, který zdůrazňuje chuť každé přípravy.
Vysoký obsah vápníku, hořčíku a fosforu, který je typický pro mandle, činí tuto granolu také skvělou potravinovou volbou (samozřejmě, vzhledem k jejich cukrové polevě, bez přehánění).
... vysušit.
Naše varianty vycházejí ze základního složení:
máslo, vejce, mouka, sůl, pepř a také sádlo pro lepší listování.
Z našich základů Crefole sfogliate připravujeme různé varianty: Crefole sfogliate celozrnné, Crepole s těstem z kukuřičné kaše, Crefole sfogliate celozrnné, Crefole sfogliate z farro.
Z těchto základů také vznikají naše chutné snacky: Crefolini a Crepolini.
...Všestrannost Salsy Bruna je naprosto dokonalá: může být podávána s pečeněmi, dušenými pokrmy a dalšími pokrmy, jako je zvěřina, červené a bílé maso, tagliatelle, zelenina, bramborová kaše. Přidaná během vaření je skvělá také pro dochucení ragú a dušeného masa.
Rozpusťte 35 g produktu v ½ litru studené vody a přiveďte k varu, neustále míchejte na mírném ohni po dobu 5 minut nebo déle, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Podávejte s plátky masa nebo jinými pokrmy. Pro přípravu ragú nebo dušeného masa přidejte Salsu Bruna Bauer tak, jak je, nebo po jejím rozředění ve vodě.
... působí v následujících výrobních odvětvích: - Hladké a vroubkované dráty pro průmysl železobetonových konstrukcí. - Standardní profily jako trojúhelníky, čtverce, hexagony. - Speciální profily na zakázku. - Kompakce pletení, kabelů a kovových lan. Rozsah průměrů drátů, pro které Promills vyrábí laminovací kase, se pohybuje mezi Ø1 a Ø18 mm. Vyrobené kase jsou navrženy tak, aby zvýšily produktivitu a snížily náklady pomocí špičkových řešení.
...Naše agroturistika se rozkládá na 20 hektarech, kde rostou ovocné stromy, z nichž vyrábíme naše džemy: granátová jablka, moruše, opuncie, kdoule, bílé fíky a fíky fioroni. Máme také keře ostružin a pole, kde pěstujeme brokolici, různé odrůdy rajčat, konzervy z paprik, artyčoky, sušená rajčata, lilky a přípravy jako bramborová kaše, polévky, paštiky a omáčky. Naše těstoviny jsou také obohaceny o...