Itálie, Monterotondo
...Biologický kakaový prášek ve velkém od Vegantis, dodávaný v různých formátech a za velkoobchodní ceny, je 100% přírodní, z nepražených bobů. Certifikováno jako biologické. Vyrobeno v Peru z plantáží Theobroma Cacao, je sušeno a zpracováváno při nízkých teplotách podle tradičních metod, aby se zachovaly organoleptické vlastnosti a mikroživiny. Je zdrojem hořčíku a fosforu, má jemnou a voňavou strukturu, ideální pro použití při přípravě potravin, tekutin, polotekutin a pevných látek, díky vynikající rozpustnosti. Vhodné pro přípravu nápojů, zmrzliny, čokolády, pečiva, těstovin a mnoha dalších.
Portfolio (10)
Itálie, Acerra
...Krém s lískovými oříšky BEZ LEPKU (gluten free) ideální pro zdobení a přidání chuti do vaší kávy, dezertů, jogurtu a zmrzliny. Před použitím protřepejte. INGREDIENCE: cukr, rostlinný olej (slunečnicový, palmový), lískové oříšky (8%), odtučněné mléko v prášku, kakaový prášek s 10-12% másla, laktóza, emulgátor: sójový lecitin, aroma, přírodní vanilkové aroma, antioxidant: extrakt z rozmarýnu. Může obsahovat stopy jiných ořechů.
Portfolio (61)
Itálie, Bronte
...Složení: rostlinné oleje a tuky (palma, palmové jádro), oleje (slunečnice), nízkotučný kakaový prášek 32 %, cukr, lískové ořechy, emulgátor (E322 sójový lecitin), aroma.
Portfolio (56)
Itálie, Olbia
... zpracováváme kakao na polotovary, jako je kakaová hmota a řemeslná čokoláda. Máme k dispozici kakaové boby z naší plantáže v Salvadoru, ale také z dalších plantáží z Nikaraguy, Guatemaly, Hondurasu, Belize a Kostariky. Naše společnost nabízí balení pro průmyslové použití HO.RE.CA, také pro malé množství, abychom vyšli vstříc zákazníkům, kteří hledají vysoce kvalitní produkty v malém měřítku. Nabízíme služby import-export, výběr a poradenství při nákupu surového kakaa Trinitario z Střední Ameriky, jak konvenčního, tak bio. Naši zákazníci mají také možnost zakoupit kakaový prášek.
Itálie, Novi Ligure
Potravinářský průmysl. Výroba čokolády. Čokoládová vejce. U nás je zpracování čokolády prováděno s láskou a péčí, s respektem k tradici a kvalitě, a zaměřuje se na všechny typy čokolády, od mléčné po hořkou, včetně bílé nebo lískové. Gambarotta srl provádí své zpracování také pro třetí strany: kakaový prášek, hořká čokoláda, gianduiotti, čokoládový nugát, čokoláda, čokoládové dražé, lísková čokoláda, čokoláda na pomazání, cukrovinky a cukr, čokoládové tabulky a čokoládová vejce.
Itálie, San Ferdinando Di Puglia (bt)
Sanferba vznikla v roce 1991 v provincii Barletta-Andria-Trani jako výrobce a distributor potravin a neustále se zlepšuje díky stálým investicím do výzkumu a vývoje, které slouží kvalitě. Vyrábíme polotovary na dezerty, polotovary pro cukrářství, přípravky pro bary, čaje a bylinkové nápoje, horkou čokoládu, pevnou čokoládu, kakaový prášek, granity, sirupy, nealkoholické nápoje, ginseng kávu, instantní kávu a produkty pro cukrárny obecně.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play