Itálie, Roma
...Kaviár z jesetera Amurského (Acipenser schrenckii), úspěšně a udržitelně chovaný v tom, co je pravděpodobně nejmodernější rybí farmě na světě v Číně. Pro odstranění kaviáru je zralost jeseterů minimálně 12 let nebo více. Perlovost od polotuhé po kompaktní s velikostí zrn od 3,1 do 3,3 mm, i větší. Barevné spektrum od jasně hnědé po zlatě žlutou. Jeho chuť je jemná, oříšková, s ovocným nádechem a krémovým leskem. Lehce slané s procesem Malossol. Datum expirace: 6 měsíců. Dostupné formáty: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
Portfolio (9)
Itálie, Trieste
...12 sklenic WECK o objemu 50 ml s přiloženými víčky a spojovacími díly (spony nejsou součástí dodávky) Ideální pro produkty, které vyžadují malé objemy: kaviár, šafrán, džem v hotelovém formátu atd.… Prodává se po 12 kusech. Spony nejsou dodávány. Objem sklenice WECK v ml: 50 Průměr otvoru v mm: 60 Pro orientační hmotnost v gr: 40...
Portfolio (49)
Itálie, Trieste
Itálie, Trieste
...12 sklenic WECK 50 ml s gumovými kroužky a skleněnými víčky (spony nejsou součástí) Ideální pro produkty vyžadující malé objemy: kaviár, šafrán, džemy v hotelovém formátu atd.… Prodáváno po 12 kusech. Spony nejsou dodávány. Prodávají se samostatně. Objem sklenice WECK v ml: 50 Průměr otvoru v mm: 60 Pro více či méně v gramech (*): 40...
Itálie, Orsogna
... omáčky • Bílé omáčky s hříbky • Rajčatové omáčky a ragú • Ořechové a aromatizované oleje a másla • Hříbky konzervované na plátky a mleté • Sterilizované hříbky pro výrobce uzenin a sýrů • Džemy a marmelády • Dárkové/vánoční balení. NOVINKA: Aromatizovaná Sůl ve Spreji -70% Sodíku. NOVINKA: Perly (kaviár) z Hříbků. Pečlivě vybíráme naše suroviny, s ohledem na italskou kulinářskou tradici. Pokud máte...
Portfolio (9)
Itálie, Forte Dei Marmi
Dai Parmigiani byla založena v roce 1952 jako prodejna uzenin a sýrů. Dnes je řízena rodinným způsobem a výrazně rozšířila svou činnost, když se etablovala jako uznávaná gastronomická realita mezi skutečnými znalci v Itálii i v zahraničí. Nabízí vysoce kvalitní typické produkty, jako jsou kaviár, lanýže, losos, balsamico, sýry, foie gras a výběr grappy, DOC vína a prestižní šampaňské z domácího...
... omezené hustotě populace. Společnost prodává čerstvého nebo studeně uzeného jesetera sibiřského, ale především kaviár z druhů sibiřského a ruského (osetra). Zvláštností kaviáru je jeho čerstvost a absence konzervantů. Kaviár je zpracováván ručně podle tradičních metod, přičemž se vždy vybírají zvířata k použití, když jsou kvalitativní charakteristiky perfektní z hlediska chuti, velikosti vajíčka a konzistence. Pro solení se používá specifická směs soli a nejsou přidávány žádné typy konzervantů nebo preservativ. Doba trvanlivosti kaviáru je 90 dní, pokud je uchováván při teplotě 0-3 °C.
Itálie, Milano
... znečištění a falzifikací. Naším cílem je zajistit kvalitu prostřednictvím pečlivého výběru produktu, přísných kontrol a certifikačního systému. Diacoh je zkušená společnost v exportu kaviáru Beluga imperial. Dodáváme nejbohatší kaviár na světě přímo bez použití zprostředkovatelů. Zajišťujeme kvalitu našich produktů prostřednictvím certifikátů a zdravotních dokumentů. Přímo vyrábíme a importujeme...
Itálie, Palmanova
VÝROBA A ZPRACOVÁNÍ HUSÍHO JATER - KAVIÁR - LOSOS...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play