Itálie, Novoli
... 100% přírodní, suché, čisté a vypláchnuté, připravené k okamžitému použití. Období prodeje: k dispozici po celý rok. Balené v síťových pytlích po 4, 5 a 10 kg. Průměrná hmotnost: 10-12 g. K dispozici také pro chov (reprodukční). Zásilky paletizované po celé Itálii a Evropě při chlazené teplotě. Minimální objednávka: 800 kg. Čistá hmotnost krabic: 10 kg. Minimální objednávka: 800 kg.
Portfolio (71)
Itálie, Cicciano
Itálie, Salerno
... chuti, aroma. Společnost funguje v souladu s národními a evropskými předpisy, v režimu sebekontroly a v souladu s principy systému HACCP. Společnost provádí postupy čištění a dezinfekce, deratizace a hygienické kontroly, a provádí mikrobiologické a chemické kontroly na surovinách, polotovarech, hotových produktech a ve fázi zpracování na vzorku. Čerstvý produkt přijatý je zmražen na -20 °C a uchováván při této teplotě po dobu alespoň 24 hodin, aby se odstranily případné hygienicko-zdravotní nedostatky.
Portfolio (8)
Itálie, Pescara
...Lumache da gastronomia helix aspersa muller spurgate e pronte alla cucina. LE NOSTRE LUMACHE HELIX ASPERSA MULLER Tento druh se nachází v různých klimatech a půdách. Roste rychle v našich chovech, živí se pouze vegetací, bez použití krmiv. Náš metod a CYKLUS PŘÍRODY NA OTEVŘENÉM PROSTORU nám umožňuje chovat naše šneky pouze a výhradně na rostlinné bázi, abychom získali produkt vyšší kvality jak z hlediska organoleptických vlastností, tak kulinářských. Používá se jak jako předkrm, tak jako hlavní jídlo. Maso, které ji charakterizuje, má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuků.
Portfolio (5)
Itálie, Roma
...Kaviár z jesetera Amurského (Acipenser schrenckii), úspěšně a udržitelně chovaný v tom, co je pravděpodobně nejmodernější rybí farmě na světě v Číně. Pro odstranění kaviáru je zralost jeseterů minimálně 12 let nebo více. Perlovost od polotuhé po kompaktní s velikostí zrn od 3,1 do 3,3 mm, i větší. Barevné spektrum od jasně hnědé po zlatě žlutou. Jeho chuť je jemná, oříšková, s ovocným nádechem a krémovým leskem. Lehce slané s procesem Malossol. Datum expirace: 6 měsíců. Dostupné formáty: 30 g, 50 g, 100 g, 125 g, 1 kg.
Portfolio (9)
Itálie, Ibi
Výroba mozzarelly fior di latte řezané Napoli, nakrájené na kostky, strouhané, pouze z mléka, syřidla, soli a mléčných kultur, bez konzervantů, bez zahušťovadel...
Portfolio (3)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play