Itálie, Riesi
... nazývaný královské těsto (protože je hodné krále!). Poměrně rozšířený nápoj připravený z těchto chutných semen je mandlové mléko, které je lahodné a výživné, ideální jako náhrada mléka pro novorozence trpící intolerancí na kravské mléko nebo pro ty, kteří dodržují veganskou dietu. Mandlové mléko je často zaměňováno s orzátou, což je naopak sladký nápoj na bázi benzoinu.
Portfolio (6)
...V nedotčených pastvinách vnitrozemí regionu Kampánie se chovají vybrané krávy, jejichž chutné mléko dává vzniknout kravské mozzarelle. Jedná se o velmi čerstvý sýr s vláknitou strukturou, který je zpracováván velmi podobně jako mozzarella z buvolího mléka. Na pohled je perleťově bílý a jeho měkký vnitřek odhaluje tenoučké vrstvy. Kravská mozzarella má jemnou chuť, ale zároveň je dobře rozpoznatelná pro své organoleptické vlastnosti. Kromě konzumace čerstvé se často používá jako ingredience při vaření. Klasickým příkladem je pizza, na kterou se přidává, aby jí dodala jinou chuť než obvykle.
Portfolio (10)
Itálie, Marciano Della Chiana
...Sýr pecorino ochucený hruškou. Hmotnost: 350 g. Produkt balený vakuově. Vlastnosti: Těstovina s očky je velmi křehká s výraznou chutí hrušky. Organoleptické vlastnosti: Zrání: přibližně 60 dní. Formát: v misce. Složení: Pasterizované kravské mléko, pasterizované ovčí mléko, hrušková aroma (min 1%), sůl, syřidlo, kultury. Ošetřeno v kůře s olivovým olejem. Kůra není jedlá. Způsob skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Průměrná trvanlivost: 120 dní.
Portfolio (10)
...Mozzarella Julienne/kostky na pizzu, vyrobená z pasterizovaného mléka a živých mléčných kultur SLOŽENÍ: Pasterizované kravské mléko, sůl, syřidlo.
Portfolio (10)
...Prevence onemocnění kostí a zubů, cévních onemocnění a nádorových onemocnění, zejména těch v tlustém střevě. • Intolerantní na kravské mléko: Mnoho intolerantních, dětí i dospělých, pije naše mléko bez jakýchkoli negativních reakcí. • Zmrzlinárny, cukrárny a restaurace ho používají k výrobě zmrzlin, těstovin, prvních a druhých chodů z exkluzivního masa a ryb. • Kavárny k výrobě prvního a jediného 100% přírodního a italského bufalího cappuccina.
Itálie, Vicchio
...Zemědělská družstva Il Forteto del Mugello vyrábí a prodává v maloobchodě typické produkty toskánského regionu, jako jsou sýry a maso Chianina. Prodávané maso má označení IGP. Sýrárna je označována jako "srdce podniku" a vyrábí sýry s respektem k tradičním metodám, ale s pomocí moderních technologií. Mléko, které používají, je výhradně italské: ovčí mléko pochází od chovatelů, zatímco kravské...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play