Itálie, Moio Della Civitella
... třtinovému cukru, dováženému od Italia Zuccheri s udržitelným dodavatelským řetězcem. S pouhými dvěma ingrediencemi, našimi kaštany a třtinovým cukrem, Kaštanová krém oslavuje jednoduchost a čistotu chutí naší země. Ingredience: Kaštany z našeho kaštanového háje, udržitelný třtinový cukr od Italia Zuccheri. Pokyny k použití: Naše Kaštanová krém je vynikající namazaná na toastovém chlebu nebo sušenkách k snídani. Perfektní také jako náplň do dezertů. SKU:cas/212/mar...
Portfolio (16)
Itálie, Villafranca
... typický pro Amalfi, kde byl vytvořen šéfkuchařem Enricem Cosentinem v roce 1978, když na kulinářské soutěži představil Scialatielli a díky nim získal cenu entremetier roku. Odpovídající poměr mezi čerstvou a suchou těstovinou: Udělat z kvality volbu pro lepší život. 270 kcal/100g pro čerstvou těstovinu 350 kcal/100g pro suchou těstovinu Čerstvá středomořská těstovina Made In Italy "Neapol" Chlazená doprava Stef...
Portfolio (4)
Itálie, Matera
...Druhý po pizze v italské kulinářské tradici, smažený panzarotto je typickým jídlem jižní Itálie. Vyrobený z smaženého pizzy těsta, je plněný skutečnou mozzarellou a rajčaty. Všechny ingredience jsou pouze italské. Panzarotto je k dispozici jak v "předpečené" verzi, tak v "nevařené", počínaje od 35 g.
Portfolio (4)
...Název pochází od Capone, který se v té době snadno nacházel v sicilských kuchyních díky své hojnosti. Capone byl podáván spolu s rajčaty a lilkem. Na začátku minulého století se pokrm stal součástí lidové kulinářské tradice a capone byl nahrazen jinou zeleninou. Zelenina, pečlivě vybraná, se smaží zvlášť a poté se vaří s konkrétní rajčatovou omáčkou. Ingredience: Smažený lilek na kostky 37%, rajčatová omáčka, slunečnicový olej, extra panenský olivový olej, cibule, celer, olivy, kapary, cukr, přírodní aromata, ocet.
Itálie, Ponte Galeria
... italská společnost, která je lídrem v nabídce originálních japonských ingrediencí a příslušenství. Evoluce pokračuje směrem k "Hledání kvality" bez teritoriálních nebo geografických hranic, aby byly italské a evropské gastronomii zpřístupněny tyto "jednoduše dobré" ingredience pocházející z každého koutu planety. Pozornost k důležitým detailům a znalost gurmánských trendů tvoří pevnou strukturu Nipponia, zatímco vizionářská strategie ji činí partnerem zaručujícím čerstvost, kvalitu, ale především inspiraci a inovaci.
Portfolio (8)
Itálie, Sant'egidio Del Monte Albino
... výrobní proces probíhá v naší řemeslné dílně, na základě pečlivého výzkumu a neustálého rozvoje, s nezbytným respektem k tradičnímu umění uzenářství, s jeho ustálenými a ověřitelnými charakteristikami. Naše uzeniny jsou uváděny na trh a do spotřeby s vědomím a hrdostí, že nabízíme potravinu nepochybné kvality a vysoké kulinářské tradice.
Itálie, Rome
Po mnoha letech cestování do zahraničí a vášnivého studia umění organického zemědělství a dědictví kulinářské dokonalosti jsem se rozhodl sdílet svou obsesivní touhu po zdravém životním stylu, přičemž kladu důraz na kvalitní ingredience ve své zdravé kuchyni. To, co nyní chci sdílet s ostatními, kteří mají podobnou obsesivní touhu. S tímto záměrem jsem začal sestavovat výběr malých rodinných...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play