...Směs kávy Canephora a Arabica, s ovocnou vůní nejkvalitnějších omytých Arabik z Jižní a Střední Ameriky, s nádechem omyté Canephory z Indie pro obohacení chuti čokolády. Kvalita: Intenzivní chuť a hustota jsou dosaženy v nejlepším neapolském stylu. Kyselost: Nepřítomná Hořkost: Téměř nepřítomná, s jemnými tóny kakaa Sladkost:...
...Míchaná směs vysoké kvality, výsledkem stoletých zkušeností.
Nejlepší původy kávy jsou praženy odděleně a poté smíchány podle starobylých receptů, aby byla zajištěna vyvážená a stálá kvalita.
Inovativní balení je vybaveno speciálním jednosměrným ventilem s vysokým tlakem, který brání úniku přírodních aromat čerstvě pražené kávy, což zajišťuje delší uchování zrn v jejich původní atmosféře.
Směs tak zachovává své cenné organoleptické vlastnosti a při otevření nabízí vynikající výsledek v šálku s vynikající stálostí výnosu.
... je zaměřeno na hledání rovnováhy v směsi, která vyzdvihuje hodnotu každého jednotlivého prvku, který ji tvoří. Znalci plantáží a cestovatelé kávy vybírají pro nás pouze suroviny vysoké kvality; kvalita zaručená a zvýrazněná řemeslným výrobním procesem. Produkujeme pouze v malých dávkách, abychom vyzdvihli a ocenili surovinu.
„Caffè Latella“ je značka společnosti Espresso Siciliano Srl. Naše společnost sídlí na Sicílii, naproti Eolským ostrovům, a dodává kávu prvotřídní kvality pro hotely, restaurace, supermarkety, automaty, velkoobchody atd.
Kvalita našeho řemeslného produktu dělá rozdíl na trhu pražené kávy.
Caffè Latella je technologicky moderní a zároveň tradiční, jejíž vysoká kvalita je cílem společnosti. Styl podnikání, který je založen na pečlivém výběru surovin a brilantním řízení výrobního procesu.
Italská firma specializující se na výrobu a obchod s kávovary na espresso od roku 1947, která je v současnosti řízena třetí generací rodiny Brugnetti. Kvalita a materiály, vždy v souladu s tradicí dobré italské kávy, nás odlišují při výrobě kávovarů mezi nejznámějšími symboly made in Italy.
Na světovém trhu je firma přítomna již 70 let a exportuje 98 % své produkce do hlavních zemí světa.
...Indie, Guatemala, Mexiko, Tanzanie, Peru a Indonésie jsou jen některé z zemí, se kterými spolupracujeme na nákupu vysoce kvalitní zelené kávy.
Kvalita - KŘIVKA TEPLA věnovaná pro každou SMĚS Náš systém je vybaven softwarovou kontrolou, která zpracovává personalizovanou křivku tepla pro každý typ kávy. Homogenní výsledek zvýrazňuje organoleptické vlastnosti a nespaluje zrna. Tato ekologická metoda pražení snižuje spalování kouře.
Služba - PO BOKU NAŠEHO PARTNERA Nejsme dodavatelé, ale partneři našich zákazníků.
... zcela spravován počítači. Kvalita, zkušenosti a inovace jsou kombinovány, aby vytvořily vynikající kávu. Aby vyhověla potřebám spotřebitelů, Zicaffè vyrábí širokou škálu směsí, jak v zrnech, tak mletou, bezkofeinovou i klasickou; káva je balena v různých velikostech pro kanál Horeca, Retail, kapsle a pody pro automatizované kávovary.
... doplněk pro všechny nápoje na bázi kávy a mléka: espresso, cappuccino, čokoláda, macchiato, mocaccino, café latte, mléko, americká káva atd. Jsou také perfektní s jogurtem, zmrzlinou, frappé, smoothie, dezerty a sušenkami. Na asijských trzích se také používají k přípravě vynikajícího mléčného čaje.
Koncentráty s nízkým obsahem kalorií: "I-SODA"?: Používáme pouze garantované a kontrolované italské...
Caffè Napoli vzniklo z myšlenky tří mladých podnikatelů z Neapole, kteří svou vášeň pro svět kávy a to, co představuje z hlediska historie, umění a tradice města Partenope, přetavili v řemeslnou pražírnu. V Caffè Napoli vybíráme, selektujeme a nakupujeme ty nejkvalitnější zrnka, pocházející z nejlepších plantáží Střední Ameriky, Jižní Ameriky, Asie a Afriky. Kvalita konečného produktu však...
...Monte Carmelo S.r.l. vznikla v Eboli v provincii Salerno jako importér a přímý broker surové kávy z původních zemí. Vysoká kvalita a pečlivý výběr zelené kávy, respekt a ohled na zákazníka jsou "klíčová slova", která učinila naše kávy a naše služby známými a oceňovanými pražírnami. Kontrola kvality naší kávy probíhá již v původu s nejlepšími výběry. Disponujeme laboratoří s profesionálním...
... přetvořit naši vášeň pro hledání surovin, metod zpracování a extrakce, přičemž hledáme harmonii mezi inovací a tradicí.
Naše úsilí je zaměřeno na hledání rovnováhy v směsi, která vyzdvihuje hodnotu každého jednotlivého prvku, který ji tvoří.
Znalci plantáží a cestovatelé kávy vybírají pro nás pouze suroviny vysoké kvality; kvalita zaručená a zvýrazněná řemeslným výrobním procesem.
Produkujeme pouze v malých dávkách, abychom vyzdvihli a ocenili suroviny.
Jen to nejlepší pro naše partnery.
... především je to tým profesionálů, kteří chtějí obnovit trh s vítěznými nápady a efektivními strategiemi. Pan Avolio působí v tomto odvětví více než 26 let, kde se specializoval, a v roce 2013 zahájil nový projekt se svou značkou CESCO CAFFE. Vynikající kvalita produktu a mimořádná péče o zákaznický servis přispěly k úspěchu společnosti a postupnému rozšiřování obchodní nabídky. V roce 2013 firma CESCO CAFFE revolucionalizuje trh nabídkou nové formy franchisingu a způsobem, jak snížit náklady.
... vyhověli potřebám spotřebitelů.
Pro naše produkty používáme nejlepší kávové zrno, které je vybíráno jedno po druhém, aby bylo zajištěno krémové a plné espresso. Jsou k dispozici všechny aromata v mnoha formátech, aby vyhovovala potřebám segmentu horeca, Gdo, prodejců a soukromé veřejnosti.
Naše kávové kapsle jsou navrženy tak, aby byly dokonale kompatibilní se všemi modely kávovarů a jsou baleny jednotlivě v ochraně atmosféry, aby byla zajištěna nejlepší kvalita v průběhu času. Balení jsou různá a začínají od 10 kusů až po balení po 200.
Naše společnost se specializuje na výrobu a prodej kávy v Itálii a po celém světě. Spokojenost našich zákazníků je na prvním místě, kvalita našich produktů a nabízených služeb je základem naší práce. Máme tým spolupracovníků s 40letou zkušeností v oboru, který se zabývá dovozem kávy z původních zemí, provádí kontroly kvality pro každou jednotlivou šarži a pečlivě vybírá směsi kávy v moderní laboratoři, aby vždy zajistil tu nejlepší kvalitu. Zpracování kávy probíhá v závodě vybaveném špičkovými zařízeními, s řemeslným pražením a s zkušenostmi v pražení kávy, které začaly v roce 1948.
Pasticceria Non Solo Dolce nabízí širokou a rozmanitou nabídku národních a mezinárodních cukrářských specialit. Od čerstvého pečiva přes přípravu kávy až po zmrzliny je klíčovým slovem řemeslná kvalita. Pečlivý výběr surovin je určitě jedním z klíčů k úspěchu renomované cukrárny.
Kvalitakávy Rionegro je výsledkem hluboké vášně, péče a pozornosti věnované každé fázi zpracování. Společnost se od začátku věnuje výzkumu a přísnému výběru nejkvalitnějších druhů zelené kávy, které jsou nakupovány přímo od nejlepších italských dovozců. Zelená káva je pražena a podrobena osvědčené metodě pražení, která dokáže zachovat nezaměnitelnou vůni kávy té nejlepší kvality. Balení kávy, ať...