... z Emilii-Romagny, melouny a vodní melouny z Toskánska, lesníplody, jahody a jablka z Trentina. Díky vysokému podílu ovoce (>70%) mají naše pyré vysoký výtěžek. Proces výroby a plnění lahví je zcela automatizovaný. Lahve jsou plněny v modifikované atmosféře dusíku: záruka kvality a dlouhá trvanlivost produktu.
Doba trvanlivosti pyré je 24 měsíců s uskladněním při pokojové teplotě.
Uzávěr Easy-to-squeeze, láhev a uzávěr jsou certifikovány pro potravinářské použití a neobsahují parabeny.
Prodej podmáslí od roku 1946 přímo od výrobce k zákazníkovi. Gastronomické speciality v olivovém oleji a slunečnicových semenech, ručně připravované a mnoho dalších specialit na grilu.
Naše produktová řada zahrnuje divoké houby: hříbky, ovčí, hnědé, lanýže, lesníplody atd. (sušené, zmrazené, čerstvé, v oleji a podobně)
Kvalita a spolehlivost našich produktů je prokázána kontrolními postupy v souladu s platnými zákony v oblasti, kromě mnohaletých zkušeností v oboru.