...Mascarpone, tradiční produkt Lombardie, je vyráběn v souladu s osvědčenou výrobou, která zdůrazňuje jeho přirozenou krémovost. Dostupný v maloobchodních, HoReCa a průmyslových formátech.
Itálie, Giuliano
...Mascarpone krém Kód:CRE01...
Portfolio (129)
Itálie, Milano
... sladká a evokuje carob a paličku lékořice. Aroma je střední intenzity a trvanlivosti. KOMBINACE V kuchyni se může kombinovat s čerstvými sýry, jogurtem, vyzkoušejte na palačinkách a mascarpone; skvělý sladidlo pro čaj a teplé nápoje.
Portfolio (116)
Itálie, Reggio Emilia
...Mezi mléčnými deriváty představujeme mnoho typů produktů, některé jsou získávány z surovin v jejich původní podobě, jako jsou máslo, mascarpone, smetana a jogurt, jiné jsou získávány z mezifází technologických procesů, jako je podmáslí (vedlejší produkt zpracování másla). Syrovátka (zbytek procesu výroby sýra) je k dispozici v typech spray, instantní, permeát a demineralizovaná. V této kategorii...
Portfolio (5)
Itálie, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata a ručně vyrobená dostupná v: Nodini, Treccia s váhou také na požádání zákazníka. Mozzarella di bufala DOP, 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g. Burrata: Úplně ručně vyráběná, pasta filata obsahuje uvnitř jemné srdce ze stracciatelly a smetany. Ricotta artigianale d'affioramento z čistého kravského mléka. Příjemně bohatá a krémová, zvláště vhodná pro použití v kuchyni. Mascarpone: Velmi čerstvý, vyrobený pouze ze smetany kravského mléka, bez konzervantů.
Portfolio (7)
Itálie, Forlì
... vyznačuje jemnou, ale intenzivní chutí a svou měkkostí, protože jsou baleny v přírodní podobě. Úsporné balení 1 kg je ideální pro použití pistácií v kuchyni. Balené bez soli představují originální ingredienci pro tisíc receptů. Jsou skvělé jako příloha k aperitivu a předkrmu, dodávají nádech elegance hlavním jídlům a dezertům: s mascarpone vytvářejí lahodné tiramisu a semifreddo; jemně nasekané a přidané do mouky a vajec dodávají sušenkám a dortům zcela novou vůni.
Portfolio (50)
Itálie, Brescello
Milk Innovation je společnost specializující se na výstavbu zařízení a strojů pro mlékárenský průmysl, složená z týmu s dvacetiletými zkušenostmi v oboru. Během posledních několika let jsme se zaměřili na stroje a zařízení schopné vyrábět a zpracovávat následující produkty: ricotta, mascarpone, jogurt a pomazánkový sýr. Aktivita návrhu a výroby je zcela realizována v Itálii, což zákazníkům...
Itálie, Zafferana Etnea
... prodejních míst v Itálii a po celém světě, jako je Japonsko, USA, Francie, Belgie, Švýcarsko, Německo a další. Zappalà má širokou a rozmanitou nabídku mléčných výrobků pro maloobchod, GDO a HORECA prodej: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONE SÝR (Pecorino, Caciotta, Provola, sýr z taženého tvarohu). Zappalà je schopna zmrazit, porcovat (v běžných nebo speciálních formách) a krájet různé produkty. Kromě vynikajících nutričních a organoleptických vlastností nabízejí produkty Zappalà absolutní bezpečnost při konzumaci: certifikace kvality HACCP, BRC, IFS.
Itálie, Busto Arsizio
La Castellanza spa se zabývá výrobou a distribucí mléčných výrobků a sýrů, včetně mozzarelly, burraty, taleggia, quartirola, primosale, ricotty, másla, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoly, z čistého kozího mléka a mnoha dalších lahůdek, vždy s použitím pouze čerstvého mléka. Jednou z našich specialit jsou kozí sýry, které mají lepší stravitelnost než ostatní sýry. Dále vyrábíme máslo a mascarpone nejvyšší kvality.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play