...MACUBA je sirup získaný macerací a koncentrací dužiny biologické sicilské karobu, přirozeně veganský a bezlepkový. Je to vynikající přírodní sladidlo, které lze přidávat do příprav sladkých a pečených výrobků. Je ideální na marinování masa, na zmrzliny a palačinky a může být také použit jako ingredience do smoothie a nápojů. Kromě toho se sirup z karobu tradičně používá jako přírodní lék na...
Portfolio (3)
Itálie, Torino
... Jahodový prášek pro potravinářské použití může nahradit umělé aromata, barviva a sladidla a přidat přírodní jahodovou chuť a barvu do produktů. K dispozici je jak v bio, tak v konvenční variantě, náš jahodový prášek se mísí s jinými aromaty, přičemž se vyznačuje a zvýrazňuje barvu finálních produktů. Navíc je vhodný k přidání do různých produktů, jako jsou koláče, bonbóny, čokolády, zmrzliny, smoothie a nápojové formulace.
Portfolio (10)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play