Itálie, Pergola
Pec na dřevo Rossofuoco je symbolem inovace v oboru, díky svému revolučnímu systému odděleného spalování. Výsledek úzké spolupráce s profesionály a zkušenými techniky, tento systém je navržen tak, aby zaručil dokonalé pečení a autentickou chuť, přičemž zabraňuje kontaktu pokrmů s popelem a kouřem. Navíc sofistikovaný mechanismus distribuce tepla činí používání pece extrémně intuitivním, jak při za...
Portfolio (154)
Itálie, Giarre
Společnost FC FOOD má více než 10letou zkušenost v oblasti Food & Catering, distribuce čerstvé pizzy, pečiva a tradičních sicilských granit. FC FOOD vyrábí a prodává typické sicilské produkty. Specializuje se na výrobu Arancini podle tradiční metody a může nabídnout přizpůsobené gramáže a náplně na žádost zákazníka. Vyrábí a prodává pravou sicilskou granitu, která je vyráběna moderním vybavením, a...
Portfolio (4)
Itálie, Forlì
...Vaří se ve vodě, mléce nebo vývaru v závislosti na typu přípravy: po přivedení tekutiny k varu se semena vloží do hrnce a vaří se 20-25 minut. Může být také vařený v páře nebo pečený v troubě. Biologický perlový ječmen je velmi bohatý na vitamíny (vitamin E a vitamíny skupiny B) a minerály (fosfor, draslík, zinek, hořčík, železo, křemík a vápník).
Portfolio (50)
...Částečně pečený zmražený pekárenský výrobek. Neobsahuje laktózu.
Portfolio (9)
Itálie, Nave
...Dorato elegantní barva, s jemnými jantarovými odlesky na pohled. Na nos nejprve přichází sladká kouřovost, následovaná jodovými a slanými nuancemi, s mírně pikantními tóny v pozadí. V ústech dominuje pečený banán, spálený marshmallow a vanilka, s dozvukem, který se rozplývá do karamelově slaného finále. Kapacita: 0,70 l Kód: 90377 Kategorie: Whisky Alkohol: 46 % vol...
Portfolio (46)
Itálie, Giarre
FC Food distribuce - základ pro čerstvou pizzu - základ pro mraženou pizzu - pizza romana puccia - focaccia - plněná pizza - čerstvé panini - balená panini - pekárenské výrobky - sicilská řemeslná granita - granita z pistácie - káva - mandlová granita - granita z moruší - melounová granita - granita z vodního melounu - mandlová granita - kokosová granita - mátová granita - granita z opuncie - citr...
Portfolio (7)
Itálie, Palagonia
...Období zrání: listopad – duben Artyčok má terapeutické a zdravotní vlastnosti, má příznivý vliv na sekreci žluči, podporuje renální diurézu a reguluje střevní funkce. Artyčok byl vždy považován za "antidotum" pro různé problémy organismu, protože je velmi bohatý na železo a má vynikající kombinaci nutriční hodnoty a nízkého kalorického příjmu. Typický sicilský artyčok, nazývaný také violetto Ramacchese, pěstovaný na území Ramacca v provincii Catania, skvělý také pečený. Sicilské artyčoky, odrůda violetto Ramachese. Kategorie EXTRA Krabice po 25 kusech, sklizeno a odesláno ve stejný den.
Portfolio (55)
Itálie, Ponte Galeria
...Připraveno podle původní japonské metody, Unagi Kabayaki od Nipponia je filet z úhoře japonského, pečený v omáčce Kabayaki podle tradiční japonské metody a zmražený, aby si uchoval všechny organoleptické vlastnosti tohoto druhu. Unagi Kabayaki je nejvíce ceněný a známý japonský recept na bázi úhoře na světě. Jedná se o filety úhoře marinované v sladké omáčce na bázi sóji a mirinu, a grilované...
Portfolio (8)
Itálie, Vairano Scalo
VÁŽENÉ DAMY A PÁNOVÉ. JSME VÝROBCE, ZPRACOVATEL A EXPORTÉR TYPICKÝCH ITALSKÝCH IGP GIFFONI A MORTARELLA LÍSKOVÝCH OŘECHŮ, KTERÉ PŮVODNĚ Pocházejí Z NAŠEHO REGIONU. EXPORTUJEME TAKÉ JINÉ DRUHY ITALSKÝCH LÍSKOVÝCH OŘECHŮ, TONDA GENTILE, IGP PIEMONTE LÍSKOVÝ OŘECH, DOP TONDA GENTILE ROMANA LÍSKOVÝ OŘECH. NABÍZÍME MLETÉ LÍSKOVÉ OŘECHY, PRAŽENÉ A BLANŠÍROVANÉ LÍSKOVÉ OŘECHY, PASTU Z LÍSKOVÝCH OŘECHŮ A ...
Portfolio (6)
...Tortina plněná čokoládou s různými variantami: vnitřek Čokoláda; Ricotta; Pistácie; Pistácie a Ricotta. Specialita vysoké cukrářské úrovně. Produkt syrový nebo pečený se konzumuje velmi horký. Nezaměnitelné aroma. Tortina je přivedena na teplotu -18 °C a uchovávána v speciálních chladicích boxech. Tento proces umožňuje dosáhnout vysoce kvalitního produktu. Balení po 12 Tartinkách v boxu po 5 baleních. Pro paletizaci kontaktujte obchodní oddělení na čísle +39 3477240044.
Itálie, Albano Laziale
... tradice pečeny bílá pizza s přírodní fermentací a typické sladkosti z Castelli Romani. "Michelangelo della Pizza" se vyznačuje kvalitou přírodních produktů a službami. U nás si můžete vychutnat tradiční produkty typické pro Castelli Romani, jako je například proslulý chléb z Genzana, vyráběný z přírodních ingrediencí a bez chemické fermentace. Naše prodejna nabízí bohatý výběr chleba, pizzy, domácích sladkostí a gastronomických produktů, domácích sladkostí a tradičních.
Prostor, který již čtyřicet let spravuje rodina Zambon, má 50 míst ve třech salóncích a dalších sto v prostorné zahradě na Campo Santo Stefano. Kuchyně, kterou nabízí šéfkuchař, je typická tradiční benátská. Podívejme se na menu: smíšené rybí a italské předkrmy, různé risotta, linguine s mořskými plody, grilované ryby; dezerty v pohárech a domácí koláče. Mezi typické pokrmy patří gnocchi alla Santo Stefano a pečený branzino. Široká nabídka pizz doplňuje již velmi lákavé menu.
Chutě Trentina: vezměte si kousek ráje, přijďte ochutnat slavný bramborový koláč pečený v kamenné peci. Bramborový koláč, s bramborami pěstovanými přímo majiteli, pečený v kamenné peci, podávaný s mixem uzenin, fazolemi borlotti a zeleninou. Zavolejte nám na číslo 0461654343 pro informace a rezervace.
Itálie, Milano
Osteria Maurino vznikla z zkušenosti a vášně majitele Maurina pro kuchyni jeho rodné země: Říma. Maurino nabízí všem svým hostům autentickou římskou kuchyni, s chutnými úpravami, ale vždy zůstává věrný tradici. Mezi specialitami: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri s artyčoky, guanciale a olivami, gnocchi alla romana, abbacchio allo scottadito, baccalà v omáčce pečený v...
Itálie, Velletri
Každý den dodáváme do celé Itálie domácí chléb světlého nebo tmavého typu, pečený v dřevěné peci, ve formě bochníků nebo vek. Tento chléb, vyráběný v římských hradech, se vyznačuje použitím přírodního kvásku, polohrubé pšeničné mouky a pečením v dřevěné peci. Kynutí je dosaženo pomocí kvásku a trochy pivovarského droždí. Ingredience se hnětou přibližně 40 minut, poté se nechají kynout po dobu...
Itálie, Cavriago
... kvalitu, které jsou kladeny na biologické zpracování. Produkty "Forno di Campagna" jsou každodenně pečeny s vůní a chutností, což jsou vlastnosti spojené s ručním prováděním výrobního procesu. "Forno di Campagna" využívá dobré techniky řemeslného zpracování, které zároveň dokážou zachovat neměnné charakteristiky přirozenosti a vůně typické pro čerstvost a chuť dobrého ručně vyráběného bio chleba jako za starých časů.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play