Itálie, Casoria
...velkoobchod a maloobchod, s dodávkou domů vlastními chladícími a certifikovanými vozidly, s ohledem na chladící řetězec, aby produkty vždy dorazily čerstvé.... naše speciality: mozzarella di bufala DOP, fior di latte z Ageroly, hovězí maso z buvola, provolone del monaco, mozzarella na julienne a kostky, caciotta z buvola, pecorino bagnolese, olivy gaeta, papaccelle, friarielli, escarole, lilek a...
Portfolio (7)
Itálie, Sant'agata De Goti
...V Sanniu Beneventano, regionu, kde je tradice olivovníku jednou z nejstarších v Itálii, naše společnost vyrábí v Sant'Agata de' Goti vynikající italský extra panenský olivový olej "Terre Caudine", přičemž používáme výhradně olivy sklizené z našich olivových hájů. Na úpatí hory Taburno, v nadmořské výšce přibližně 200 m, vyrábíme italský olej získaný jednoduchým drcením oliv, které jsou sklizeny...
Portfolio (1)
Itálie, Cerignola
... konzerv. Naše nabídka je široká a kompletní, s výrobou zaměřenou především na: artyčoky, olivy, česnek, kapary, rajčata a další zeleninu v různých typech zpracování. Disponujeme nejuznávanějšími mezinárodními certifikacemi kvality.
Itálie, Ventimiglia Di Sicilia
... výběru po prodej, jsou neustále monitorovány naším vysoce specializovaným personálem. Olivy z Ventimiglie nám poskytují kvalitní olej s intenzivní, ale jemnou chutí, vhodný pro jakoukoli přípravu, skvělý pro doplnění vašich pokrmů, protože přidá ten správný dotek, který pole Ventimiglies mohou nabídnout.
Portfolio (2)
Itálie, Arquà Petrarca
... rostou. Původ Colli Euganei sahá až před 30 miliony let, v důsledku neustálých cyklů mořských erupcí, které vedly k různorodému složení půd a kontrastním mikroklimatům. Pozornost a péče o půdu, stromy a plody jsou výsledkem zpracování, které vyžaduje čas, vytrvalost a velkou trpělivost. Z tohoto důvodu jsou olivy pěstovány s ohledem na okolní krajinu a na "pravidlo pěti S": slunce, kámen, samota, sucho a ticho.
Portfolio (3)
Itálie, Castelvetrano
zpracování, transformace a balení oleje a oliv od stolu Nocellara del Belice olivy v nádobách pro velkoobchod a v kbelících pro gastronomii, balení v sáčcích pro turistické oblasti, olivové pomazánky z zelených oliv, černých oliv a ochucených oliv, pomazánky z artyčoků, hub a sušených rajčat, také balíme artyčoky na kousky v nádobách. Balení a zpracování provádíme také pro třetí strany s etiketou zákazníka.
Kooperativa Olivicoltori byla založena ve Farnese (VT) v roce 1946 a tvoří ji přibližně 70 členů, kteří vlastní 170 ha půdy kolem obce Farnese (343 m n. m.). Na základě ediktu Galeazza Farnese z roku 1572, který ukládal každému vlastníkovi pozemků v oblasti Farnesiano povinnost vysadit alespoň tři olivy ročně, pod hrozbou pokuty, oliváři ve Farnese pokračují v této staré tradici. Kooperativa si...
Portfolio (1)
... každém koutě světa. Olivy na olej a na stůl, rajčata na omáčku a sušená rajčata, zpracovávaná v řadě typických gastronomických specialit, od krémů až po konzervy v oleji; a také rajčatový protlak a sušené papriky. Kvalitní palivové produkty: dřevo na topení a peletky z panenského olivového odpadu, s dodávkami domů po celý rok; služba prořezávání olivovníků a veřejné zeleně podle pravidel umění, s speciálním vybavením v souladu se zákonem.
Itálie, Venetico
Produkujeme a balíme, Zeleninu v oleji, Olivy, Kapary, Sicílské pesty. Velkoobchodní dodavatelé pro typické obchody, řeznictví, vinotéky, hospody, bary, restaurace. Kontaktujte nás pro získání speciálních cen. GIURBA sicilské konzervy, vznikla v roce 1995 v Rometta, z rodinných zemědělských a gastronomických tradic a receptů předávaných po generace. Nachází se na tyrrhénském pobřeží, závod představuje důležitý prvek sicilského potravinářského průmyslu. Konzervy, v zemědělské kultuře, byly zdrojem, ale také nezbytností pro přežití zimy a uchování produktů země mimo jejich sezónnost.
Itálie, Rocchetta Nervina
... jedinečný a pochází z nejlepší odrůdy na světě: kvality taggiasca, která má jemnou chuť připomínající mandle a měkkou ovocnou chuť na závěr. Naše staré sady se nacházejí v Rocchetta Nervina, malé vesnici na italské Riviéře ve výšce 435 metrů nad mořem. Posíláme po celém Spojeném království zdarma od 53 £.
Itálie, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC vám nabízí širokou škálu etnických potravin z různých koutů světa: - Zeleninové konzervy - Omáčka Harissa - Konzervy ryb: tuňák, sardinky, makrela, ančovičky - Uzené ryby - Olivy - Koření - Džemy - Olivový a rostlinný olej - Ovocné šťávy - HALAL uzeniny - Sýry - Těstoviny, rýže a kuskus - Sušené ovoce - Datle - Tradiční sladkosti - Orientální pečivo - Listy brik...
...salátů a polévek. Jeho typická chuť a intenzivní aroma se nejlépe vychutnávají namáčením kousku chleba. Extra panenský olivový olej "OLIOTOLA", lisovaný za studena z oliv pěstovaných na Sicílii (Itálie) a nefiltrovaný, je 100% italský produkt. Sklizeň probíhá od října do listopadu, olivy jsou sbírány ručně a okamžitě převezeny do olejového mlýna, kde se každý večer lisují, aby se zajistila velmi nízká kyselost a zachovaly se všechny cenné složky a charakteristická chuť, typická pro sicilský olej.
Itálie, Scario
...capocollo, guanciale, bio těstoviny, bio víno, olivy, paštika, džemy, marmeláda, mastaccioli, cantucci. Řemeslný med, produkty z špaldy, propolis, medové bonbóny, svatební nugát, olej a mouka z konopí, mouka senatore cappelli, saragolla, špaldové těstoviny, amaro penna, koření, šumivé víno, grappa.
Itálie, Grumo Appula
... malými a velkými baleními, stejně jako výhodnými balíčky. OLIVY CORATINA A OGLIAROLA dělají náš olivový olej tak jedinečným. Oliva Coratina, jejíž hlavní pěstební oblastí je Apulie, má známě nejvyšší obsah polyfenolů v olivovém oleji. Překračuje průměrnou hodnotu polyfenolů ostatních odrůd oliv až o 300%! Oliva Coratina je z 100% použita v našem olivovém oleji „Smeraldo“ „intenzivně zelený ovocný...
Itálie, Massafra
...Perrini, dynamická realita v oblasti agroalimentárního sektoru zaměřená na olivy, extra panenský olivový olej a citrusy, se představuje jako synonymum spolehlivosti, zaručující maximální kvalitu agroalimentárních procesů. Společnost nabízí nejlepší 'Chutě Apulie': od extra panenského olivového oleje po olivy Leccino v nálevu v různých baleních - pro maloobchod i velkoobchod - až po mandarinky a pomeranče, vše pocházející z vlastních produkcí, vyrobeno v Itálii.
...sušení až po zpracování, je prováděna uvnitř naší společnosti s pečlivostí a manickou pozorností, aby našim zákazníkům nabídla nejlepší výsledky z hlediska kvality s ohledem na životní prostředí a území. Pěstování probíhá podle principů udržitelného zemědělství s nízkým dopadem na životní prostředí, bez použití herbicidů nebo syntetických chemických produktů. Naše produkty jsou baleny v zipových...
Itálie, Maruggio
... keřů, ještě před více než dvěma tisíci lety Řeky, což připomíná kouzelnou reminiscenci. Extrakce olivového oleje je zajištěna přítomností dvou linek pro studenou výrobu a použitím drtiče, který má dodnes šest mlýnských kamenů z černého granitu, díky nimž je možné extrahovat studený olej vynikající kvality. Olivy, které dosáhly správné zralosti, jsou sklízeny přímo z rostliny ručně nebo mechanickými...
Portfolio (8)
Itálie, Diano San Pietro
... rostlin a výroby extra panenského olivového oleje Taggiasca a italského, se také zabýváme výrobou konzerv, pesta, sušených rajčat a plněných papriček. Společnost klade velký důraz na ochranu přirozené vůně surovin, proto jsou olivy drceny do 24 hodin od jejich sklizně a bazalka je zpracovávána na polotovar a pesto během několika hodin od jejího příjezdu.
Itálie, Imperia
...Olej Cannelle je extra panenský olivový olej odrůdy "Monocultivar Taggiasca". Olej Monocultivar je jedinečný svými organoleptickými vlastnostmi, které ho odlišují od ostatních olejů běžně dostupných na trhu. Olivy taggiasche jsou jednou z nejznámějších odrůd pro výrobu extra panenského olivového oleje. Olej Cannelle je 100% přírodní, jeho čistota se vyznačuje jemnou a příjemně ovocnou chutí...
Itálie, Caianello
... experimentování ve spolupráci s odbornými degustátory oleje, šéfkuchaři a kulinárními kritiky s jediným cílem vytvořit vynikající olej, který okouzlí i ty nejvybíravější a nejrafinovanější chutě. Olej s velmi nízkou kyselostí, získaný lisováním za studena, je vhodný pro každý typ pokrmu. Naše olivy jsou sbírány v první fázi zralosti, čímž se vyhýbáme tomu, aby barva ze zelené přecházela do tmavší a černé (fáze...
Itálie, Castelverano
Esence Sicílie a typické produkty: Olivy, Olej Nocellara del Belice, Bio med, Víno Dop IGP, Oregano, Kapary, Passito Zibibbo z Pantellerie, Marmelády a džemy, Černý chléb z Castelvetrano, Vastedda Belicina, Pecorino, Martoranská ovoce, Sušená rajčata, Česnek z Nubie, Paté Busiate, Sůl Trapani, Amaro Selinunte. Všechny místní a tradiční produkty s kvalitou a přírodním chutí.
Itálie, Calenzano
Il Nutrimento, založená v roce 1990, je výrobní společnost s velkou ambicí: přinést do domácností chuť starobylých středomořských receptů. S tímto cílem nabízí omáčky na těstoviny, pesto, grilovanou zeleninu, zeleninové krémy a pomazánky na bruschetty, oleje, olivy a mnoho dalších produktů, které spojují tradiční chutě s moderním výrobním procesem. Recepty Il Nutrimento vycházejí z cenného a...
... rozlehlost olivových hájů, které se nacházejí po celé oblasti, z nichž členové družstva Oleificio San Giovanni Battista získávají olivy, které jsou zručně zpracovány na olej z Colletorto. Každý rok se z přibližně 500 hektarů (60 000 rostlin) průměrně vyprodukuje 15 000 centů oliv. Část této produkce se řídí principy integrovaného a/nebo ekologického pěstování s plným respektem k původnímu...
Portfolio (6)
Il Vecchio Frantoio Pace, vyrábí extra panenský olivový olej od roku 1910, používající olivy z typických odrůd této oblasti Apulie. Olejová tradice Apulie se promítá do oleje vyšší kvality, vyráběného tradiční metodou studeného lisování. Dnes, ve třetí generaci, rodina Pace extrahuje šťávu z oliv starobylou metodou mletí a lisování, čímž udržuje tradici a stejnou kvalitu jako dříve. Olejna se...
Itálie, Torremaggiore
... zkrátit dobu, po kterou jsou olivy v lisovně, a tím snížit jejich vystavení oxidaci. Mezi sklizní a zpracováním oliv ve správném stupni zralosti uplyne velmi krátká doba a jsou uchovávány v dobře větraných nádobách pocházejících z pozemků vybraných zemědělců. Sběr probíhá výhradně ze stromu buď ručně, nebo s pomocí mechanických prostředků. Nakonec je uchovávání oleje.
Agroturistická firma Vigliano Bio se nachází v seneských kopcích, pouhých 8 km od Sieny, na 110 hektarech, pěstovaných podle metod biologického zemědělství. Další agroturistická lovecká firma v Barberinu di M.llo: Firma Panzano Bio o rozloze 190 hektarů, olivy, ovoce, zelenina, krávy na maso. V Sieně pěstujeme obiloviny a luštěniny. Rodinná firma. Naše produkty: - řemeslné těstoviny z našich mouk...
Itálie, Paceco
Terra, olivy a kolem se dýchá historie. V tomto kontextu vznikla naše společnost v lokalitě Sapone v Pacecu. Na první pohled se zdá, že pole obdělávaná lidskýma rukama nic nevyprávějí. Ale území Paceca je bohaté na historii. Procházelo jednou z hlavních přístupových cest k nedalekému Trapani, královskou cestou Mazaro, tedy starou římskou silnicí, která sloužila až do vrcholného středověku jako...
Itálie, Montesano Sulla Marcellana
... zakousnutí na rychlo při aperitivu nebo na improvizovaných večeřích s přáteli před televizními seriály nebo fotbalovými zápasy. V tomto online obchodě najdete typické produkty s výrazným jižním akcentem. „Autentická chuť“, kterou každý boccaccio vyzařuje, se netýká pouze řemeslné výroby produktů, ale také, a především, příběhu, který je spojuje s jejich územím: sušená nebo plněná rajčata, grilované lilek, dýňové krémy, artyčoky, brokolice, plněné olivy, plněné papriky a pálivé papričky jsou jen některé z typických produktů z Cilenta přetvořených na boccacci pod olejem.
Itálie, Roma
Z stoletých olivovníků na polích pěstovaných bez jakéhokoli chemického ošetření se za studena extrahuje náš extra panenský olivový olej tradičními řemeslnými metodami, s respektem k tradici a nejmodernějším standardům kvality. Sklizeň oliv totiž respektuje správné časy zralosti. Poté, do dvou hodin, začíná mletí. Tímto způsobem olej zachovává všechny své výživné látky, jako jsou polyfenoly a další přírodní antioxidanty, které oleji nakonec dodávají typickou chuť čerstvě sklizené zelené olivy.
Itálie, Saviano
Skupina Togima vznikla z vášně naší rodiny pro typické sicilské zemědělské produkty. Již mnoho let s láskou pěstujeme a vybíráme olivy, které jsou srdcem naší produkce. Odborní pracovníci a moderní stroje nám umožňují provádět zpracování, které dokáže zvýraznit všechny kvality, chutě a vůně jedinečné olivy na světě. Olivy určené k jídlu, které vyrábíme v našem závodě, totiž obsahují nejen ducha a...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play