Itálie, Bagnoregio
101km
...předávané z generace na generaci, k nám dnes dorazilo. Techniky zpracování jsou prakticky stejné jako v minulosti. Mechanizace byla zaměřena pouze na přípravu jílu. Vše ostatní, od výroby výrobku, přes sušení, až po pečení v dřevěné peci, zůstalo nezměněno. To vše zajišťuje, že náš produkt zůstává originální, vhodný jak pro rustikální, tak moderní prostředí. Klíčové je pečení v dřevěné peci po dobu 85 hodin a následné pomalé chlazení trvající 6 dní. Tento způsob pečení dává cihlám odstíny od žluté po růžovou a pomalé chlazení zajišťuje, že výrobky zůstávají dokonale intact.
Itálie, Ripalimosani
152km
... efektivitou. Pokračujeme s LINEA ESSICCAZIONE, která nabízí profesionální sušičky pro sušení jakéhokoli produktu, zajišťující zachování organoleptických vlastností. LINEA NATURA se věnuje extraktorům esenciálních olejů, navrženým pro jemné a přesné extrakce přírodních vůní z rostlin a květin, což umožňuje získat čisté a aromatické oleje ideální pro potravinářský a kosmetický průmysl. LINEA APICOLTURA...
Portfolio (3)
Itálie, Narni
71km
... vzniká ve Francii MA.FRA. V roce 1994 je proces vakuového sušení podpořen a standardy jsou zvýšeny. Tak v roce 1997 vzniká nová společnost pod názvem WDE MASPELL po fúzi s jednou z největších firem v oboru, která má více než 5000 zákazníků po celém světě. Od roku 2000 mezinárodní partnerství otevírá trhy v Egyptě a Číně a umožňuje založení brazilské pobočky. Systém Thermovacuum, který implementovala WDE MASPELL, v posledních letech vzbudil zájem firem a výzkumných center po celém světě. V roce 2016 je registrována značka VacWood®, nová éra termicky modifikovaného dřeva podepsaná WDE MASPELL.
Itálie, Montecorvino Rovella
226km
... mnoho různých tvarů, všechny lisované na bronzových formách. Sušení, téměř přirozené, probíhá při teplotě 30/40 °C po dobu od 8 do 24 hodin, aby těstoviny uchovaly svou chuť. Metody jsou tedy všechny řemeslné, ale není vyloučen ani příspěvek moderních technologií, které umožňují mimo jiné párovou pasterizaci, okamžité balení čerstvého zboží do modifikované atmosféry a sterilizaci hotového produktu. Výroba dosahuje 1 200 kilogramů denně.
Portfolio (2)
Itálie, Nocera Inferiore
198km
IMEPA s.r.l. se specializuje na výrobu, sušení a zpracování zeleniny, bylinek, koření, ovoce a ingrediencí pro potravinářské firmy. Dále jsme výrobci omáček na těstoviny (boscaiola, puttanesca, spaghettata), hotových rizot a konzervy z papriky a chilli, ideální pro maso.
Itálie, Pagani
196km
Eli.S.An Natural Food je mladá společnost s inovativními nápady, ale s hluboce zakořeněným přesvědčením: jsme to, co jíme. Tak vzniká Pastaelisan, produkt, který je přísně vyroben v Itálii a spojuje tradici, inovaci a výzkum. 100% italská tvrdá pšenice, bronzové formy, mikrobiologicky čistá voda, pomalé sušení, řemeslná výroba a nové nápady: to jsou tajemství našich potravin pro zdraví. To, co...
Itálie, Follonica
206km
...V srdci Toskánska nabízí Pastificio Lettieri jedinečné a nenapodobitelné těstoviny. Již odjakživa se věnujeme hledání tradičních a autentických chutí a podařilo se nám najít způsob, jak UCHOVAT CHUŤ STARÝCH A AUTENTICKÝCH TĚSTOVIN "JAKO SE VYRÁBĚLY DOMA". Naše těstoviny jsou k nerozeznání od čerstvých. Jsou vyráběny ručně tradičními a předávanými metodami, sušení trvá více než 70 hodin, lisování na bronz a 100% italská pšenice s linií věnovanou 100% toskánské pšenici.
Portfolio (3)
Itálie, Terranuova B.
215km
... PŘÍRODNÍ HNOJIVA Z ODPADNÍHO HNOJE A SKLIZEŇ PROBÍHÁ RUČNĚ OD ZKUŠENÝCH PRACOVNÍKŮ. VYRÁBĚT ŠAFRÁN ZCELA SOUKROMĚ A NEZAPOJENĚ NÁM UMOŽŇUJE OSOBNĚ A S VELKOU POZORNOSTÍ MONITOROVAT CELÝ PROCES, OD SEJBY AŽ PO SUŠENÍ, KTERÉ JE PEČLIVĚ ŘÍZENÉ MISTRY SUŠENÍ, KTEŘÍ NÁM S VELKOU OBDIVEM A ŽÁRLIVOSTÍ PŘEDALI SVÉ ŘEMESLO S JISTOTOU, ŽE NABÍZÍME VÝROBKY VYNIKAJÍCÍ KVALITY. ABYCHOM VYHOVĚLI NEJNÁROČNĚJŠÍM...
Itálie, Santa Maria La Carità
192km
... lisu je těsto pomalu tlačeno šnekem proti bronzové matrici, s mírným tlakem, aby se zachovaly vlastnosti lepku a sacharidů. Pro každý tvar těstovin existuje speciální bronzová matrice. Používáme výhradně bronzové matrice, které dodávají typickou drsnost nejlepších řemeslných těstovin. Fáze sušení: vždy při nízké teplotě, aby nedošlo k "denaturaci" bílkovin a sacharidů, po dobu minimálně 12 až 36...
Itálie, Tocco Caudio
170km
... vybraných ingrediencí jsou prováděny vysoce specializovaným personálem s pomocí moderních strojů pro přesnost a bezpečnost. La Capasso Tartufi zaručuje a zachovává neporušenou chuť, intenzivní aroma a výživové hodnoty lanýže a všech ostatních ingrediencí, které jsou vždy přísně vybírány, s využitím moderních a sofistikovaných technik zmrazování, sušení a sterilizace, vždy s plným respektem k životnímu prostředí a podle směrnic.
...M&G di PACELLA A. & C. S.A.S. působí v oblasti malého a středního distribuce v sektoru nářadí. Prodej produktů se provádí velkoobchodně prostřednictvím distribučních obchodů v tomto odvětví a akciových společností zapojených do sítě brico-center. Produkty zahrnují panty pro dřevěné a kovové dveře, drobné kování, ramena na sušení prádla, zajišťovací klipy pro antény a paraboly nebo pro upevnění...
Itálie, San Mauro Pascoli
242km
... „kouřového bodu“, což zajišťuje zdravější vaření a zachovává vysokou organoleptickou kvalitu jídla. DERAT: Seismické deratizátory pro výsledky na neurčito, které trvale a definitivně chrání ošetřenou oblast. WINDRY: systém sušení sklenic a příborů pro zářivé a lesklé výsledky bez použití rukou. OZONCLEAN: inovativní systém hygienizace vzduchu schopný sanitizovat odstraněním, prostřednictvím oxidačního procesu, mikroby, bakterie, spory, pyl a plísně, páry a chemické výpary. SOFTWATER: Systémy s reverzní osmózou.
Itálie, Bastia Umbra
127km
La Frigo Impianti S.r.l. je umbrijská společnost, která působí na mezinárodním trhu více než dvacet let a navrhuje a vyrábí: zařízení pro sušení a zrání uzenin s kouřem i bez něj, šunky a sýry; zařízení pro rozmrazování; komory pro uchovávání potravin; klimatizační zařízení; čisté prostory; tunely pro chlazení, zmrazování, pasterizaci a mnoho dalšího.
Itálie, Saviano
177km
Naše společnost vyrábí těstoviny z tvrdé pšenice tradičním způsobem, ale s nejmodernějšími stroji, přičemž zpracování je zcela řemeslné, jako je pomalé a dlouhé sušení (přibližně 3-4 dny) při velmi nízkých teplotách (40°-45°). Lisovací formy jsou výhradně bronzové, což zajišťuje jedinečnou poréznost. To vše v kombinaci s naší speciální selekcí semoliny a znalostmi našeho mistra těstovináře vytváří jedinečný produkt.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play