Itálie, Orbassano
...Agnolotti piemontesi jsou autentickou specialitou Piemontu, pocházející z regionálního receptu z 19. století. Tyto ravioli jsou plněné třemi druhy čerstvého a libového masa (hovězí, vepřové a bílé maso) a sezónními zeleninami (dušené zelí, mangold nebo špenát v závislosti na ročním období). Hlavními ingrediencemi jsou vařená šunka, roast beef, vařené kuře, špenát, pečené vepřové, dušené zelí a mortadella. Tato kombinace chutí nabízí jedinečný a tradiční kulinářský zážitek, ideální pro ty, kteří chtějí ochutnat pravou piemontskou kuchyni.
Portfolio (63)
Itálie, Casoria
...Velkoobchod a maloobchod s masem a uzeninami z kampánského buvola. Mezi produkty: T-bone steak 500 g, florentský řez, plátky, entrecôte, filet, klobásy, mleté maso, hamburgery, roast beef v síti, roláda v síti, bresaola.
Portfolio (7)
Itálie, Monterotondo
...Potravinářský průmysl specializující se na kořeněné obalování (zlaté - pražené - kukuřičné lupínky - au gratin - sůl a pepř - pikantní - italské a španělské), míchání koření, GRAND ROAST také v sáčcích po 7 g, dochucovadla pro maso a ryby, prodej koření, čokolád, pralinek, kávy, piva, pro průmyslový/velkoobchodní/maloobchodní/horeca/bar/masny gdo atd. Vlastněno jednou z nejprestižnějších univerzit v Itálii, využíváme jejich odbornosti, abychom zajistili vysoce kvalitní produkty.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play