...Mozzarella di Bufala Campana DOP je čerstvý sýr s taženou hmotou, který se vyrábí výhradně z buvolího mléka z regionu původu. Buvolí mléko má odlišné složení než mléko jiných zvířat používaných k výrobě sýra. Na rozdíl od kravského a kozího mléka je totiž bohatší na bílkoviny, tuky a především vápník. Typy a formáty Hmotnost: od 25 g do 2 kg Doba trvanlivosti 12 DNÍ / Doba trvanlivosti 18 DNÍ / Doba trvanlivosti 21 DNÍ Kódy: od 1702 do 17...
Portfolio (10)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo della Massaia je zrající sýr, vyrobený z směsi ovčího, kozího a kravského mléka. Tento sýr se vyznačuje bohatou a komplexní chutí, která je dosažena díky dlouhému zrání a použití tradičních technik. Caciocavallo je ideální k vychutnání samostatně nebo jako součást sýrového talíře, doplněného o plná červená vína. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí vynikající produkt italské sýrařské tradice.
Portfolio (29)
Itálie, Dorgali
...Rigato del Pastore je sýr, který zachycuje rustikální a autentickou podstatu Sardinie. Vyrobený z ovčího mléka, telecího syřidla, soli a mléčných kultur, tento sýr se vyznačuje intenzivní vůní a květinovým a rostlinným aroma. S pevným těstem světle žluté barvy a řídkými očky nabízí příjemně pikantní chuť a drobivou konzistenci, která odhaluje silný a rozhodný charakter, jenž je jedinečný díky...
Portfolio (10)
Itálie, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., přítomná na trhu již čtyři generace, nabízí vysoce kvalitní zralé a čerstvé sýry. Jsme referenčním bodem pro mnoho evropských podniků v oblasti dodávek nejen zralého Parmigiano Reggiano od 12 měsíců až po 60 měsíců, ale také sýrů z kozího a ovčího mléka podle italské tradice. Jsme také dodavateli typických uzenin, jako jsou salám, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola a mnoho dalších.
Portfolio (54)
Itálie, Busto Arsizio
La Castellanza spa se zabývá výrobou a distribucí mléčných výrobků a sýrů, včetně mozzarelly, burraty, taleggia, quartirola, primosale, ricotty, másla, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzoly, z čistého kozího mléka a mnoha dalších lahůdek, vždy s použitím pouze čerstvého mléka. Jednou z našich specialit jsou kozí sýry, které mají lepší stravitelnost než ostatní sýry. Dále vyrábíme máslo a mascarpone nejvyšší kvality.
Itálie, Giavera Del Montello
Produkujeme a distribuujeme řadu čerstvých sýrů NONNO NANNI, jejíž hlavními produkty jsou stracchino, a to v jeho klasické verzi a variantách stracchino s jogurtem a stracchino s probiotickými kulturami. Sortiment doplňuje squaquerello, robiola, která je také k dispozici ve verzi bez laktózy a z kozího mléka, primosale, fior di stracchino, měkká specialita stracchino v praktickém balení, a...
Jsme v malebné vesnici BOSIA, v srdci ALTA LANGA, jen kousek od ALBY, BAROLA a BARBARESCA, mezi LÍSKOVÝMI OŘECHY a VINICEMI... Naše produkce je výsledkem RECEPTŮ, které si předáváme po GENERACE, založených na místním malém pastevectví, často předávaných ústně, na sýrech vyráběných z mixovaného mléka nebo kozího mléka. Dnes pokračujeme v práci našich DĚDEČKŮ, chráníme tyto recepty a přenášíme je...
Nejlepší řemeslné mléčné speciality vyrobené z kravského a kozího mléka.
Itálie, Paina Di Giussano
... lžíci a na plátky, více než 30 různých druhů modrých sýrů na bázi Gorgonzoly; uzeniny nejvyšší kvality, čerstvé sýry z Valsassiny (LC), zralé sýry z kravského a kozího mléka, med, džemy, vína, vejce, čerstvé těstoviny, jogurty, mouky, čaje, bylinkové nápoje, sušenky a mnohem více. Vstoupit do naší bottegy je nejen potěšením, ale také způsobem, jak pochopit rozdíl mezi našimi nabízenými řemeslnými produkty a těmi, které se běžně nacházejí na trhu.
Produkujeme Fior di Latte, mozzarellu z buvolího mléka, ovčí, kozí a kravské sýry, ovčí a kozí ricottu, buvolí ricottu a jogurt z kravského, buvolího a kozího mléka.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play