Itálie, Orbassano
...Čerstvé ravioli ve tvaru srdce, plněné houbami porcini a ricottou, jsou vynikajícím příkladem italského řemesla, navržené tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější a nejsofistikovanější chutě. Těsto čerstvé těstoviny je tvarováno do malých srdcí, symbolu kulinářské vášně a oddanosti. Náplň ukrývá poklad chutí hub a jemnou svěžest ricotty.
Portfolio (21)
Itálie, Radicofani
...Je to další pecorino patřící do kategorie čerstvých sýrů, má velmi příjemnou chuť a váží přibližně 0,500 kg. Valdorcino s houbami má hexagonální tvar. Nabízíme ho také v celém balení vakuově zabaleném, doba zrání je přibližně 10 dní.
Portfolio (48)
Antická sicilská společnost, dynamický potravinářský průmysl, sídlící na úpatí Etny, vznikla z intuice a vůle skupiny sicilských podnikatelů působících v oblasti cukrářství, gastronomie, rychlého občerstvení a dietní stravy, kteří spojili lásku k vlastnímu rodnému kraji s jasnou a moderní podnikatelskou vizí. Konkrétní projekt, který vychází z myšlenky, jež byla vždy v našich myslích: vyrábět a di...
Více než 40 let se společnost Tartufi Isidori nacházející se v Pergole vyznačuje svou vášní a profesionalitou v obchodování s houbami, ať už bílými nebo černými, přísně italskými. Zaručujeme čerstvé lanýže po celý rok, přičemž dbáme na to, abychom na stůl spotřebitele přinesli pouze to nejlepší. Z lásky k dobrému jídlu vznikly omáčky a lanýžové koření, které jsou pohodlné na použití v kuchyni a vždy po ruce, stejně jako čerstvé a sušené houby, které máme k dispozici. Provádíme expedice po celém světě v chladicích kontejnerech, vždy dodáváme produkt nejvyšší kvality.
Itálie, Città Di Castello
...paštika z černých oliv, pálivá omáčka, rajčata s lanýžem nebo houbami. Také sušené lanýže v plechovkách. Pro gastronomii skvělé hříbky a zmražené lanýže. Vína z Umbrie a Toskánska. Od roku 1990 Tartufi Bianconi vyrábí speciality z lanýžů a lanýžové koření, jako je lanýžový olej a risotto. Také máme sušené/zmrzlé houby a lanýže. Také poskytujeme vína a EVO. Budeme rádi, pokud vám budeme moci poslat náš katalog! Rádi vám zašleme náš nový katalog produktů a jsme k dispozici pro další informace.
Portfolio (2)
... divočákem, Pappardelle s husem, jelenem nebo divočákem, Gnocchi s houbami, s husem, jelenem nebo divočákem, Směs grilovaného masa, vynikající bruschetty s olivovým olejem z Umbrie, Crescia nebo chléb se klobásami, domácí slaninou, s barbozou, s prosciuttem, s kotletami. Budova se skládá z 5 ložnic a 1 pokoje pro osoby se zdravotním postižením. Každý pokoj má: koupelnu, 4 lůžka, z nichž jedno je manželské a 2 jsou jednolůžkové, psací stůl, televizi.
D.O.S. srl je umbrijská řemeslná firma, která od roku 1940 vyrábí a prodává speciality s houbami, přičemž klade maximální důraz na kvalitu použitých surovin a na spokojenost požadavků svých spolupracovníků. Regionální recepty, které nabízíme, jsou navrženy tak, aby co nejvíce zdůraznily a ocenily chuť hub. Vždy máme k dispozici černé, bílé a čerstvé letní houby podle sezóny. Na požádání dodáváme...
Itálie, Chiusi
V restauraci Bar Da Gino si můžete těšit na typická toskánská vína a místní kuchyni v krásném prostředí u jezera Chiusi. Speciality domu zahrnují: domácí tagliatelle s sezónními houbami, pici ve všech místních variantách, s kachnou, s aglionem, s houbami... a také ryby z jezera, jako je tegamaccio a brustico. Z verandy, která se dívá na jezero, je vidět okolní krajina až po provincii Perugia. Chiusi, etruské město, vás může pozvat k objevování archeologických nálezů hrobky opice, která se nachází 1 km od restaurace.
Itálie, Castelfiorentino
... přirozené vlastnosti. Stejná vášeň pro dobrou kuchyni se odráží v řadách produktů s houbami a gurmánských výrobků, které svědčí o pečlivém výběru surovin, aby nabídly to nejlepší z toskánské gastronomické tradice.
Itálie, Vietri Sul Mare
... Amalfitánské riviéry, které moudře mísí typickou vůni mořských produktů s těmi z koření a nezaměnitelnou vůní citronů z Amalfitánské a Sorrentinské riviéry. Restaurace nabízí zákazníkům možnost vychutnat si typické pokrmy vietrské tradice a Amalfitánské riviéry, které se díky kvalitě pravých surovin a mistrovství šéfkuchaře stávají výjimečnými: gnocchi nebo cannelloni po sorrentinsku, scialatielli s mořskými plody, paccheri nebo risotto s rybami nebo houbami, špagety s mušlemi, ryby.
Itálie, Montella
Restaurace Pepenero v Montelle, v provincii Avellino, evokuje nostalgii po dobrých věcech minulosti a tradicích, přičemž je reinterpretovává bez jejich zohavení s mimořádnými výsledky. I ryby hrají hlavní roli v obzvlášť úspěšném spojení mezi mořem a horami. Speciality zahrnují scialatielli s houbami a lanýži, ravioli s ricottou a máslem. Od entrecôte s rukolou, parmezánem a balsamikem, po...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play