...SPECIALITA POTRAVIN NA BÁZI SEMOLINY ZTVRDÉPŠENICE A MOUKYZ SEMEN KONOPÍ 6%. Použité obiloviny jsou pěstovány na Sicílii. Těstoviny jsou výsledkem řemeslného zpracování, jsou lisovány na bronzových formách, pomalu sušeny a ručně baleny. INGREDIENCE: Semolina ztvrdé sicilské pšenice, mouka ze sicilských konopných semen 6%, voda. Informace o alergenech: Obsahuje LEPEK. Netto hmotnost 500 g.
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne ztvrdépšenice:
Je to těstovina vyrobená výhradně z hrubé moukytvrdépšenice sklizené na kopcích Volterry od zemědělců z družstva.
Zpracování probíhá podle tradičních metod, s bronzovým tažením a sušením při nízké teplotě.
Tortelloni, Tortelloni Zelené, Maremmani z čerstvého ručně vyráběného těsta.
Pasta Riscossa od roku 1902. Těstovinyz kvalitní semoliny z italské a zahraniční tvrdépšenice s minimálně 12,5 % bílkovin. Pastificio Riscossa pokrývá více než deset oblastí nabídky: suché těstovinyz semoliny, speciální regionální těstoviny, polosuché a řemeslné těstoviny, těstoviny s vejci, gurmánské těstoviny tažené bronzem, červená řada, omáčky, olej a ocet, sušenky, mouky a semoliny, rýže, bramborové gnocchi. 120 formátů. 250 distributorů ve 80 státech.
L’Industria Molitoria Mininni s.r.l. dnes představuje jednu z nejvýznamnějších průmyslových realit na národní úrovni v oblasti mletí tvrdépšenice pro výrobu jemné semoliny a semoliny pro vysoce kvalitní těstoviny. Aby bylo dosaženo tohoto cíle, bylo nutné postavit nový závod, založený na moderních technologiích v oblasti mletí vyvinutých firmou Buhler, s kapacitou mletí 470 tun za 24 hodin...