Itálie, Orbassano
...Voda, vejce a semolina z tvrdé pšenice vytvářejí dokonalou směs pro tento tvar těstovin, který se vyznačuje svou trubkovou formou a drsným, rýhovaným povrchem. Tato konzistence je navržena tak, aby zachycovala a udržovala omáčky, což z ní činí ideální kombinaci pro bohaté ragú (masová omáčka).
Portfolio (63)
Itálie, Castellamare
...100% italské porézní a zvrásněné řemeslné těstoviny, ideální pro sbírání jakékoliv omáčky, tažené bronzem s pomalým sušením, aby se plně zachovala jejich chuť a aroma.
Portfolio (26)
Itálie, Catania
...Těstoviny vyrobené z vysoce kvalitní tvrdé pšenice Russello pěstované na Sicílii, tažené bronzem a pomalu sušené. Balení 500 gramů.
Portfolio (8)
Itálie, Follonica
...Výroba těstovin z vajec a těstovin z tvrdé pšenice vysoké kvality, lisovaných na bronzových formách s pomalým sušením...
Odpovídající produkty
Tagliatelle
Vaječné tagliatelle
Další produkty
Pappardelle
Pappardelle all'uovo
Portfolio (3)
...Ingredience: semolina z tvrdé pšenice, čerstvá vejce (33,4 %), bílý lanýž (Tuber albidum Pico) 0,8 %, aroma. Ideální v kombinaci s Delizií s bílým lanýžem King of Truffles, s čerstvým lanýžem a s máslem s černým lanýžem King of Truffles.
Portfolio (10)
Itálie, Fisciano
...Jednoduché a autentické, vyrobené z tvrdé pšenice a vajec od slepic chovaných na volném výběhu pro jemnou a jedinečnou chuť.
Portfolio (3)
Itálie, Caraglio
... pšenice "00", semolina z tvrdé pšenice, vejce a vybrané maso. Jsou okamžitě zmrazeny a přivedeny na teplotu -18°C, bez jakýchkoli konzervantů, což zaručuje autentický a kvalitní produkt. Mezi novinkami najdete: zmrazené omáčky připravené k použití a zmrazenou zeleninovou krémovou polévku připravenou k použití.
Itálie, Riese Pio X
Na trhu s potravinami jsme přítomní již mnoho let a specializujeme se na výrobu plátů lasagní, které nabízíme v různých velikostech, hmotnostech a ingrediencích: semolina z tvrdé pšenice, polo-čistá a celozrnná semolina z tvrdé pšenice, špalda, špalda dicocco, špalda spelta a mnoho dalších. Kvalita, tradice a zvláštní důraz na autenticitu produktu jsou našimi prioritami, přičemž se již několik...
Itálie, Santa Maria La Carità
...Zpracování suchých těstovin: použitá metoda zpracování je jemná a skládá se v podstatě ze 4 různých fází: Fáze hnětení: používáme výhradně 100% italské semoliny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem bílkovin. Každý tvar těstovin vyžaduje vhodnou směs semoliny a vody. Studené hnětení (nepřesahující 35 °C) brání "termální denaturaci" lepku, cenné látky obsažené v pšenici. Fáze lisování a tvarování: z...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play