Itálie, Orbassano
...Agnolotti piemontesi jsou autentickou specialitou Piemontu, pocházející z regionálního receptu z 19. století. Tyto ravioli jsou plněné třemi druhy čerstvého a libového masa (hovězí, vepřové a bílé maso) a sezónními zeleninami (dušené zelí, mangold nebo špenát v závislosti na ročním období). Hlavními ingrediencemi jsou vařená šunka, roast beef, vařené kuře, špenát, pečené vepřové, dušené zelí a mortadella. Tato kombinace chutí nabízí jedinečný a tradiční kulinářský zážitek, ideální pro ty, kteří chtějí ochutnat pravou piemontskou kuchyni.
Portfolio (57)
Itálie, Martina Franca
...Caciocavallo Affumicato je sýr s bohatou, hustou a příjemnou chutí, který je rustikálnější než tradiční caciocavallo. Kola tohoto chutného caciocavallo jsou připravována podrobením skutečnému rychlému a lehkému uzení s pšeničnou slámou, přísně za studena. Chuť je obohacena o aroma a vůně kouře, což tomuto sýru dodává jemně kořeněnou a nezaměnitelnou vůni.
Portfolio (29)
Itálie, Langhirano
Více než 40 let společnost Monica & Grossi vyrábí prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo a prosciutti cotti. Kromě toho obchoduje s Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta a culatello con cotenna. Jsou vybírána masa z domácí produkce nejvyšší kvality, zpracovávaná s velkou zkušeností mistry prosciuttai a zrající v dobře větraných prostorách s ideálním klimatem v...
Portfolio (3)
...Služba prodeje e-commerce specialit gastronomických z Emilie-Romagny, s chutí Emiliana, zasílané kurýrní službou po celé Evropě. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradiční balsamico, vína Lambrusco, Cotechino a Zampone z Modeny, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, konzervy třešní z Vignoly, Perle s balsamico, Savoret.
Portfolio (10)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play