Itálie, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Aestivum VITT Extra, neboli letní hřib, představuje nejkvalitnější výběr letních hřibů. Sklízí se jak na pozemcích společnosti Valtrebbia Tartufi, tak ve spolupráci s italskými zkušenými hřibaři, vyznačuje se černou a bradavkovou slupkou a světlou dužninou, která se pohybuje od bílé po lískovou, protkána jemnými žilkami. Jeho jemná vůně, s nádechem ořechů a hub, ho činí ideálním pro rafinované letní pokrmy. Kategorii Extra zaručuje vyšší kvalitu, s hřiby větších rozměrů a pravidelným tvarem.
Portfolio (34)
...Ingredience: letní černá houbová (Tuber aestivum Vitt.), olivový olej, sůl, aroma. Doporučení: ideální pro těstoviny, carpaccio, vařené nebo pečené bílé maso a dokáže doplnit dokonce i některé dezerty. Dostupné také ve formátu 500 g.
Portfolio (10)
Itálie, Orsogna
... masa a ryb, omelety a vaječné pokrmy, příprava omáček a dresinků, jednohubky, předkrmy, ozdoby, pizzy a calzony. Maximální doba trvanlivosti: 24 měsíců od data výroby. Dostupnost: Obvykle vždy k dispozici. Způsob skladování: Po otevření zakrýt olivovým olejem, uchovávat v lednici a spotřebovat do několika dnů. INGREDIENCE: Černý letní lanýž (Tuber Aestivum); Olivový olej; Sůl; Aroma; Antioxidant: Kyselina askorbová. balení 6 kusů...
Portfolio (9)
Itálie, Fratta Todina
...Houbová salsa vyrobená pouze z vybraných kvalitních ingrediencí. (Tuber aestivum Vitt.) 10%. Poznámka: BEZ KYSELIN - BEZ ŠKROBŮ - Bez lepku...
Portfolio (4)
Itálie, Firenze
...Ingredience: bazalka 20 %, slunečnicový olej, brambory, sýr (mléko, sůl, syřidlo, lysozym bílkovina z vajec), piniové oříšky, letní lanýž (Tuber Aestivum Vitt. - původ Itálie) 3 %, aroma. Ideální v kombinaci s těstovinami, na mase, zelenině a bruschettě.
Portfolio (9)
Itálie, Roma
...Ingredience: Kečup (koncentrát rajčat 50%, voda, cukr, vinný ocet, sůl, přírodní aroma, zahušťovadla: xanthanová guma a guarová guma), letní hřib 3% (Tuber aestivum Vitt.), sůl, aroma. Kyselina: Kyselina mléčná E270. Datum expirace: 12 měsíců. Způsob použití: Ideální pro dochucení masa, studených pokrmů, vařeného masa, salátů. Organoleptické vlastnosti: Vzhled: kompaktní krém Barva: červená...
Portfolio (9)
... obdobích sběru, Valtrebbia Tartufi poskytuje širokou škálu odrůd: bílý lanýž (Tuber Magnatum Pico), letní černý lanýž (Tuber Aestivum), černý lanýž uncinato (Tuber Uncinatum Vit), vzácný černý lanýž (Tuber Melanosporum Vit) a marzuolo lanýž (Tuber Albidum). V současnosti společnost spravuje 30 hektarů mykorizních lanýžovišť a plánuje se rozšířit na 100 hektarů, včetně spontánních lesů. Každý lanýž je...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play