Itálie, Reggio Emilia
... sangiovese, ale nabídka kvalitních vín DOCG je velmi široká, zahrnující bílé, červené a perlivé vína, jako jsou sladká a suchá malvasia, lambrusco rosé DOC, rubicone rosso I.G.T., pignoletto, bonarda, barbera d'Asti a d'Alba superiore, z Monferrato a Oltrepò Pavese, colli di Scandiano a Canossa Sauvignon, Sangiovese di Romagna, gutturnio Colli Piacentini, chardonnay Rubicone I.G.T., trebbiano di Romagna, cortona sangiovese a mnoho dalších. Společnost také nabízí vína k lahvování.
Itálie, Modena
...Umístěna v srdci "Emilia Food Valley", naše společnost se v průběhu let specializovala na výrobu perlivého vína Lambrusco a šumivých vín, mezi nimiž jsou nejznámější Prosecco a Moscato. V těchto letech jsme získali znalosti a dovednosti na zahraničních trzích, které umožnily naší společnosti exportovat více než 90 % naší produkce do celého světa. Nejvýznamnějšími trhy jsou ty ve východní Asii...
Portfolio (2)
... sýry s kyselými nebo hořčicovými omáčkami, meloun s culatellem, bohaté ovocné saláty, řemeslnou zmrzlinu a mnoho dalšího. V Roverbelle, v našem firemním obchodě, si můžete zakoupit produkty farmy, jako je ovoce a zelenina z místních zdrojů, kyselé omáčky, džemy, hořčice, vejce a víno Merlot a Lambrusco. Najdete nás také na farmářských trzích s místními produkty, které pořádá Agrituristický svaz Mantovano (Porto Mantovano, Marmirolo, Cittadella, Vhò di Piadena a Legnago).
...Historie Lambrusca nese v sobě kouzlo prvních svědectví básníků a spisovatelů klasického období (Vergilius, Caton), kteří ve svých dílech vyprávějí o "Labrusca vitis", tedy o divoké odrůdě vinné révy, která produkuje plody s kyselou chutí. Lambrusco, červené víno, které může být perlivé nebo šumivé, má jasně rubínovou barvu a podává se při teplotě 12-14 °C, aby se plně rozvinuly jeho vůně a aroma...
Itálie, Montecchio Emilia
... Malvasia, Marzemino, Rosso dei Calanchi Cabernet Sauvignon, Reggiano Lambrusco, Reggiano Lambrusco Amabile, Rosso di Vigna Reggiano Rosso, Ilario Rosato a Rosso Reggiano Lambrusco, Rosso dell'Olmo Reggiano Rosso, Pinot dell'Emilia, Bianco Due Torri, Sauvignon dell'Emilia, Lambrusco, Fortana dell'Emilia, Rosato!!!
Itálie, Montecchio Emilia
Lambrusco, vína a šumivá vína...
Itálie, Bagnolo In Piano
Naše společnost byla založena v roce 1929 panem Angelem Dallari. Jeho syn Roberto zahájil po skončení druhé světové války činnost extrakce enocianinu z vinice odrůd Lambrusco a Ancellotta, které jsou obzvlášť bohaté na červené pigmenty. Antokyany se používají k barvení alkoholických a nealkoholických nápojů, vermutů, džemů a želé, ovocných šťáv, zmrzlin; používají je octárny a jako meziprodukt výrobci esencí a aromat. Díky vysoké rozpustnosti a silnému barvivému účinku může být náš enocianin používán v tak malých množstvích, že nijak neovlivňuje organoleptické vlastnosti zpracovávaného produktu.
Itálie, San Giorgio Di Mantova
... přesvědčením, že i z "obyčejné" odrůdy, jakou je často považováno Lambrusco, lze získat mimořádné emoce. Odtud vznikají naše vína, mezi nimiž, kromě "tradičních" Lambrusco, máme Lambrusco metodou Classico červené a růžové, pozdní sběr Lambrusca a passito z Lambrusca.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play