Itálie, Orbassano
PASTA GIRARDI je řemeslná firma z Piemontu, specializující se od roku 1997 na každodenní výrobu čerstvé těstoviny, raviol, lasagní a vysoce kvalitních gurmánských hotových jídel pro profesionály v oblasti potravin (HORECA) a pro maloobchod, ať už nezávislý nebo organizovaný. Každý náš produkt je výsledkem neustálé pozornosti věnované výzkumu a výběru surovin, a nakonec všechny naše produkty jsou...
Portfolio (63)
Itálie, Bassano Del Grappa
Italská potravinářská společnost, která je lídrem v produkci a distribuci suchých vaječných těstovin (lasagne, cannelloni a tagliatelle) a dalších speciálních formátů. Založena v roce 1960, společnost Pastificio v průběhu let vyrostla a stala se důležitým referenčním bodem pro italský a mezinárodní trh. Pečlivý výběr dodavatelů a surovin, kontroly procesů a produktů a moderní zařízení s nejmoderně...
Itálie, Carmagnola
Společnost Pasta Berruto spa se nachází na adrese via Sommariva, 139 v Carmagnola (TO) a s velkou vášní působí v oblasti těstovin od roku 1881. Rodina Berruto se pyšní stoletou zkušeností na trhu s obilovinami a výrobou těstovin. Na italském trhu společnost působí s vlastními značkami a značkami klientů, spolupracuje s nejvýznamnějšími národními řetězci. Pasta Berruto spa již mnoho let...
Portfolio (3)
Itálie, Altamura
Na území Altamury, na hranicích Apulie a Lucanie, v zelené oblasti Murgi barese, probíhá výroba PASTA JESCE, která je převážně řemeslná. Pozornost a péče při výběru surovin, všechny certifikované mezinárodními institucemi, dodávají naší těstovině chuť a kvalitu. Používáme dlouhé sušení, které trvá od 12 do 18 hodin, při nízkých teplotách, které se pohybují od minimálně 40 do maximálně 55 stupňů...
Itálie, Caraglio
Dobrodružství babičky Fioriny a dědečka Giuseppa začalo v roce 1947 s výrobou čerstvé ručně vyráběné těstoviny, až v roce 1962 byl uveden do provozu první závod na výrobu raviol a tortellin. Od té doby se technologický vývoj nezastavil, ale naše filozofie se nezměnila: věnovat se práci s oddaností a vášní našich prarodičů, přičemž používáme výhradně přírodní a kvalitní suroviny, abychom zachovali ...
Itálie, Bari
... organoleptické vlastnosti, ale také nutriční hodnoty. Pasta Vera, která respektuje životní prostředí, ve svém výrobním cyklu používá pro své obaly pouze potravinářský papír, pocházející z recyklovaného papíru a opět recyklovatelný.
Itálie, Albano Sant'alessandro
Industrie Pagoda Srl již více než 35 let využívá své zkušenosti a profesionalitu k poskytování široké škály profesionálních trichologických a kosmetických produktů pro privátní značky. Bělicí prášek, krémový oxidant a bělicí pasta tvoří jádro podnikání, následované šampony, maskami, kondicionéry a mnoha finishingovými produkty. Dále je tu estetická oblast s krémy, bahny, masážními oleji, pudry a...
Itálie, S. Giovanni La Punta
... HOTOVÝMI PRODUKTY NEDOSTATKUJE TRADIČNÍ PASTA REALE (OVOCE Z MARCIPÁNU), KLASICKÉ PASTE DI MANDORLA (S ASORTIMENTEM PŘES 10 CHUTÍ), PASTE AL PISTACCHIO, SLAVNÉ BUCCELLATI Z FÍKŮ, KROMĚ TYPICKÝCH SICILSKÝCH SUŠENEK V NĚKTERÝCH OBDOBÍCH ROKU (CHIAREK NA KARNEVAL, HOLUBICE A JEHŇÁTKA Z PASTY REALE NA VELIKONOCE, SUŠENKY Z OBDOBÍ MRTVÝCH A PANETONY NA VÁNOCE). BARBAGALLO DOLCIARIA JE TAKÉ FIRMA...
Portfolio (1)
...pocházející z konce 18. století, hostí restauraci, jejíž nabídka jídel je z místních surovin, a vyrábí se zde čerstvá pasta. Rodinné vedení se pyšní dvacetiletou zkušeností v oblasti turismu. Proto jsme velmi rádi, že vás můžeme přivítat a spolupracovat s vámi, pokud byste měli zájem o rezervace, které zahrnují zážitky objevování regionu, wellness, přírody a jejích chutí. Resort má výhled na moře...
Portfolio (1)
Itálie, Fisciano
...Vášeň pro výrobu kvalitních produktů podle tradice KDO JSME V roce 2019 se rodina Pallante, již aktivní v segmentu suchých těstovin, rozhodla investovat a obnovit historický závod ve Fiscianu, který přetvořila na Industrie Alimentari Pallante, modernizací zařízení za účelem zajištění nejlepší kvality svých produktů. PRODUKČNÍ LINKY Vznikla linka Fresca & Buona od Pasta Reggia s cílem nabízet...
Portfolio (3)
Itálie, Collecchio
Pasta Ravelli je nový způsob, jak si vychutnat čerstvou těstovinu, vybírající pouze ty nejlepší ingredience, zpracovávané s respektem k gastronomické tradici Parmy, a okamžitě zmrazené, aby na stůl přinesly, nezměněné, veškeré potěšení z prvních chodů: žádné konzervanty, maximální kvalita, chutnají jako právě připravené. Ba co víc. O mnoho víc.
... zejména na mlékárenské závody pro výrobu jakéhokoli typu "pasta filata"…sýra, jako je mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata atd. Také se specializujeme na výrobu a modernizaci mini mlékárenských linek s různými výrobními kapacitami. -Všechny naše MINI mlékárny jsou "na míru" podle specifických požadavků zákazníka.
Portfolio (1)
Itálie, Benevento
... posiluje. Grafická podoba loga se obnovuje, spojuje se s chvályhodnou iniciativou partnerství s Nadací Umberto Veronesi, zařazením do sortimentu produktů pod značkou Rosiello®, s řadou Pasta Rosiello® Formati Speciali a nakonec zařazením vyhledávaných čerstvých celozrnných těstovin do široké nabídky těstovin v chladničce. Firemní volby jsou považovány za klíčové pro dominanci na regálech italského a zahraničního trhu.
Itálie, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produkuje ligurský olivový olej zcela organický a lisovaný za studena na italské Riviéře. Kromě taggiasca olivového oleje také vyrábíme typické italské omáčky (jako je bazalkové pesto, červené pesto) a produkty s taggiasca olivami (jako jsou vypeckované taggiasca olivy, taggiasca olivová pasta a vypeckované taggiasca olivy) a prodáváme je v našem online obchodě. Náš olivový olej je...
Itálie, Seregno
CAPWOOD Je to pasta střední hustoty, dodávaná připravená k použití, vyrobená z dřevěných mouček, lepidel, rostlinného oleje a rozpouštědel. Vysychá sama, nepotřebuje zdroje tepla a může být upravena laky a zlatou fólií přesně jako přírodní dřevo. Produkt se obvykle aplikuje bez nutnosti jakékoli přípravy jak kusu, tak válců a forem. Hotový kus nemusí být broušen ani před, ani po lisování a navždy...
Itálie, Monchiero
Zemědělská firma Martini Silvia (Noccioleria Martini) sídlí v Pimonte, v Monchiero v oblasti Langhe. Hlavním produktem jsou certifikované lískové ořechy Piemonte IGP. Firma se zabývá přímou transformací lískových ořechů. Produkty získané z transformace zahrnují: Pečené lískové ořechy Polotovary pro cukrárny a zmrzlinárny (mouka z lískových ořechů, drcené ořechy, pasta z lískových ořechů...
Portfolio (3)
... KVALITU. MEZI HOTOVÝMI PRODUKTY NENÍ CHYBĚJÍCÍ TRADIČNÍ PASTA REALE (marcipánové ovoce), KLASICKÉ PASTE DI MANDORLA (s výběrem více než 10 chutí), PASTE AL PISTACCHIO, SLAVNÉ BUCCELLATI Z FÍKŮ, KROMĚ TYPICKÉ SICILSKÉ SUŠENKY V NĚKTERÝCH OBDOBÍCH ROKU (chiacchiere na karneval, holubice a beránci z marcipánu na Velikonoce, sušenky v období mrtvých a panetony na Vánoce). BARBAGALLO DOLCIARIA JE TAKÉ FIRMA...
Itálie, S. Giovanni La Punta
... HOTOVÝMI PRODUKTY NENÍ CHYBĚJÍCÍ TRADIČNÍ PASTA REALE (OVOCE Z MARCIPÁNU), KLASICKÉ PASTE DI MANDORLA (S ASORTIMENTEM PŘES 10 CHUTÍ), PASTE AL PISTACCHIO, SLAVNÉ BUCCELLATI Z FÍKŮ, KROMĚ TYPICKÝCH SICILSKÝCH SUŠENEK V NĚKTERÝCH OBDOBÍCH ROKU (CHIAREK NA KARNEVAL, HOLUBICE A JEHŇÁTKA Z PASTY REALE NA VELIKONOCE, SUŠENKY Z OBDOBÍ MRTVÝCH A PANETTONY NA VÁNOCE). BARBAGALLO DOLCIARIA JE TAKÉ FIRMA, KTERÁ...
Itálie, altamura
Produktová řada Unibrands, spolu se svými značkami Novoforno a Pasta e Gusto, je hluboce zakořeněna v potravinářské tradici naší země, ze které čerpáme plnými hrstmi, abychom nabídli kompletní řadu typických produktů zdravé středomořské diety. V našich těstech nesmí chybět jemně mletá semolina z tvrdé pšenice, která je dnes tak vyhledávaná, že se stala naším znakem kvality. Naše produkty vznikají...
Portfolio (3)
Itálie, Gragnano
Itálie, Buonvicino
Itálie, Santa Maria La Carità
Zpracování suchých těstovin: použitá metoda zpracování je jemná a skládá se v podstatě ze 4 různých fází: Fáze hnětení: používáme výhradně 100% italské semoliny z tvrdé pšenice s vysokým obsahem bílkovin. Každý tvar těstovin vyžaduje vhodnou směs semoliny a vody. Studené hnětení (nepřesahující 35 °C) brání "termální denaturaci" lepku, cenné látky obsažené v pšenici. Fáze lisování a tvarování: z li...
Jako zemědělská družstva se zabýváme pěstováním lískových oříšků Piemonte IGP na našich polích. Produkt, který získáváme, je poté skladován ve skladu a v případě potřeby zpracován v naší laboratoři, čímž získáváme všechny možné deriváty. Produkty, které vyrábíme, jsou: loupané lískové oříšky, pražené lískové oříšky, pasta z lískových oříšků a pomazánky s 55 % lískových oříšků. Naše produkty lze zakoupit přímo v prodejně vedle firmy nebo online. Nabízíme také poradenské služby v oblasti pěstování, práci na zakázku a skladování.
Pasta Riscossa od roku 1902. Těstoviny z kvalitní semoliny z italské a zahraniční tvrdé pšenice s minimálně 12,5 % bílkovin. Pastificio Riscossa pokrývá více než deset oblastí nabídky: suché těstoviny z semoliny, speciální regionální těstoviny, polosuché a řemeslné těstoviny, těstoviny s vejci, gurmánské těstoviny tažené bronzem, červená řada, omáčky, olej a ocet, sušenky, mouky a semoliny, rýže, bramborové gnocchi. 120 formátů. 250 distributorů ve 80 státech.
Itálie, Bagnatica
... nad 5 %. Naše zařízení jsou určena pro firmy, které využívají především mechanické a studené extrakce, s vyloučením extrakce pomocí rozpouštědel nebo chemických činidel. Nejvýznamnější inovací je, že drcení probíhá lisováním za STUDENA a nikoli mletím KLADIVY, přičemž na začátku procesu lisování se odděluje pasta zpracovávaného produktu od samotného jádra, které je poté mleté a vykládáno odděleně ve formě pelet.
Itálie, Cortemilia
Fratelli Caffa s.a.s. byla založena v roce 1856 v Piemontu, v Cortemilii, v srdci Langhe. Již šest generací zpracováváme lískové ořechy z našeho regionu s vášní, abychom našim zákazníkům nabídli produkt extra kvality. Můžeme dodávat loupané lískové ořechy různých velikostí, pražené lískové ořechy, polotovary z lískových ořechů, jako je pasta z lískových ořechů s různými stupni pražení, pesto z lískových ořechů, drcené lískové ořechy, mouka z lískových ořechů, olej z lískových ořechů a pečivo z piemontských lískových ořechů.
Naše produkty, jedinečné a autentické, jsou výsledkem pečlivé práce, zaměřené především na výběr kvalitních surovin a na tradiční způsob přípravy, který se řídí recepty našich babiček s 100% ruční výrobou celé naší plněné těstoviny, omáček a dezertů. I když jsme malá firma, snažíme se zaměřit na trh vysoké kvality, a proto pro naši čerstvou těstovinu vybíráme pouze semolinu z tvrdé pšenice a uzeni...
Itálie, Chiuro
Itálie, Prata Camportaccio
Itálie, Rodigo

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play