Itálie, Messina
... Snažíme se používat pouze ty nejlepší suroviny. Vaječné žloutky pocházejí od slepic chovaných na podestýlce, zatímco máslo je získáváno odstředěním syrového kravského mléka. Naše mouky jsou italské vysoké kvality a naše citrusy pocházejí z proslulé oblasti Paternò, v "Pianě di Catania", známé svými červenými pomeranči, voňavými citrony a šťavnatými mandarinkami. Naše panetony jsou zabaleny do lahodných látkových ubrousků. Každé sousto vypráví příběh století trvající tradice a lásky k autentickým ingrediencím.
Portfolio (10)
Itálie, Santa Maria In Fabriago
... představují záruku praktičnosti a bezpečnosti pro profesionály, přičemž nabízejí všechny výhody pasterizovaného produktu se stejnými vlastnostmi jako čerstvá vejce. Vaječné produkty v prášku se získávají z pasterizovaného tekutého produktu. Dosahují trvanlivosti 2 roky a mohou být skladovány při pokojové teplotě. Tyto vaječné produkty, dostupné v variantách pocházejících ze všech chovatelských systémů, mohou být exportovány po celém světě.
Portfolio (1)
Itálie, Cesena
Čerstvá vejce z přírody...
Itálie, Santa Venerina
Konzumní vejce - Zemědělské produkty...
Itálie, Perugia
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play