Itálie, Paterno'
...Naše lilek, typicky sicilské, jsou zpracovávány ručně, krájeny na plátky, ochuceny voňavým místním oreganem, česnekem, špetkou chilli a uchovávány výhradně v extra panenském olivovém oleji.
Portfolio (9)
Itálie, Palagonia
...Složení: Pěstované houby 65%. (Agaricus Bisporus) slunečnicový olej 35%, kyselý vinný ocet, sůl, přírodní aromata v proměnlivých poměrech (máta, česnek, mletá červená paprika, vločková červená paprika, paprika). Kyselina citrónová, kyselina L-askorbová. obaly: 212g/620g/1kg/3kg...
Portfolio (55)
Itálie, Fratta Todina
...Sušená italská rajčata na slunci s šalotkou a kapary. Dlouhý výrobní proces zvýrazňuje chutě, což z něj činí jedinečný produkt. V extra panenském olivovém oleji.
Portfolio (4)
...Název pochází od Capone, který se v té době snadno nacházel v sicilských kuchyních díky své hojnosti. Capone byl podáván spolu s rajčaty a lilkem. Na začátku minulého století se pokrm stal součástí lidové kulinářské tradice a capone byl nahrazen jinou zeleninou. Zelenina, pečlivě vybraná, se smaží zvlášť a poté se vaří s konkrétní rajčatovou omáčkou. Ingredience: Smažený lilek na kostky 37%, rajčatová omáčka, slunečnicový olej, extra panenský olivový olej, cibule, celer, olivy, kapary, cukr, přírodní aromata, ocet.
Itálie, S.spirito Di Bari
PugliaEat vzniká z potřeby vytvořit "alianci mezi malými" pro budování sítě. "Původ" a "typicita" jsou trumfy našich výrobků a měly by být považovány za hodnotné nástroje, které můžeme s hrdostí využívat v těchto krizových obdobích. Malá velikost nás všech, pokud je zasazena do globálního trhu, může být v tuto chvíli požehnáním, protože nám umožňuje dodávat naše výrobky vždy dříve, než je poptáv...
Portfolio (7)
Itálie, Sassello
... nebo jídlo, nebo dokonalý dárek pro zvláštní příležitost. Naše houby v olivovém oleji, naše květinová brož, jsou ručně čištěny a plněny jeden po druhém. Kromě toho, že jsou lahodné, mají estetickou prezentaci, kterou může poskytnout pouze ruční plnění.
Portfolio (9)
Itálie, Mirabella Imbaccari
... procesy a recepty, které nezmění charakter rostliny, přičemž zachovávají přirozenou konzistenci a chuť. Aromata se pěstují na více než 30 hektarech určených pro ně. Sušené přirozeně, vytvářejí se více řad spotřeby, jako jsou čisté a zpracované aromata. Konzervy v olivovém oleji, vyrobené z zeleniny z vlastních polí, přičemž se přísně dodržuje sezónnost, jsou zpracovány do 24 hodin od sklizně, a to ve skle a polotovarech. Společnost je přítomna v sektorech Ho.Re.Ca, specializovaných obchodech a GDO, na národním i zahraničním trhu. Macara je registrovaná značka společnosti Azienda Agricola Iacona S.S.
Itálie, Reino
Firma specializující se na zpracování zeleniny do konzerv v oleji. Produkty se liší v mnoha řadách, jako jsou: Řada Plněné, Klasické, Paštiky a Koření, Hotové omáčky. Odkazy jsou k dispozici v různých formátech a baleních.
Itálie, Prato (po)
Výroba zeleniny v oleji a omáček na chlebíčky. Zeleninový salát, papriky v olivovém oleji, mrkve v olivovém oleji, fenykl v olivovém oleji, cukety a cibulky v olivovém oleji, květák v olivovém oleji. Omáčka z artyčoků, rajčatové omáčky, omáčky z cuket, omáčky z mrkve a cibule. Náš produkt se nezaměřuje na úsporu, protože všechny použité ingredience jsou čerstvé a prvotřídní. Ruční zpracování je pečlivé a důkladné a vše směřuje k ochraně a bezpečnosti, kterou by měl zákazník mít při konzumaci našeho produktu, nad rámec tradice.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play