Itálie, Misano Adriatico
...ALLEGRINI Amarone della Valpolicella classico DOC 1 lahv. cl 75 je robustní a intenzivní červené víno, které zrálo alespoň 2 roky v dubových sudech. Jeho vůně zralého ovoce a koření ho činí dokonalým společníkem pro červená masa a zralé sýry. Užijte si tuto vzácnou láhev samostatně nebo ve společnosti.
Portfolio (200)
Itálie, Sizzano
...Označení původu kontrolované (DOC) TIPOLOGIE Červené víno VITIGNO Nebbiolo 100% ABBINAMENTO Pokrm z pečeného nebo grilovaného masa Pokrm z bílého masa Zrálé sýry COLORE Rubínově červená PROFUMO Intenzivní a přetrvávající Malina Fialka a pomerančový květ Červené ovoce GUSTO Suché Dobrá plnost TEPLOTA: 18-20 °C ALKOHOL: 13% obj.
Portfolio (13)
Itálie, Torino
...Ekoterra nabízí širokou škálu IQF ovoce, jak biologického, tak konvenčního. Náš transformační partner spolupracuje s producenty ovoce na pěstování a sklizni plodů, když jsou právě zralé a připravené k jídlu. - Citron - Pomeranč - Jahody - Třešně - Kumquat - Fíky - Meruňky - Granátové jablko - Ostružiny...
Portfolio (10)
Itálie, Conegliano
...Barva: Slámově žlutá s jemnými zelenkavými odlesky Aroma: Jemné vůně, ovocné a květinové tóny připomínající zralé exotické ovoce. Chuť: Elegantní, s příjemnou jemností, která vyvažuje lehkou kyselou notu. Skladování a podávání: Láhve by měly být skladovány v chladném a suchém prostředí, daleko od světla a zdrojů tepla. Podávejte při teplotě mezi 6-8 °C. Doporučuje se spíše velká sklenice ve tvaru tulipánu. Párování: Vynikající po jídle a dokonalý doplněk k suchým pečivům, ovocným koláčům a dalším tradičním italským dezertům.
Portfolio (4)
Itálie, Nave
...zvěřina, hříbky, lanýže a zralé sýry. Note Obsahuje siřičitany. Kapacita: 0,75 l Kód: 07003 Kategorie: Červená vína Alkohol: 15 % obj. Země: Itálie Region: Piemont Odrůdy: Nebbiolo 100 % Barva: Intenzivní granátová...
Portfolio (46)
Itálie, Palagonia
... peckou a jemnou pletí; nektarinka, také nazývaná "broskev s peckou", s hladkou a načervenalou pletí, s volnou peckou. Ovoce, protože je bohaté na vodu a šťávu, by mělo být spotřebováno do několika dnů od zakoupení, protože teplé letní teploty mohou zhoršit jeho organoleptické vlastnosti. Uložte plody do papírového sáčku při pokojové teplotě na 2 nebo 3 dny. Tímto způsobem budou připraveny k okamžité konzumaci a sladké a zralé v pravý čas. Nedávejte sáček do lednice, dokud proces...
Portfolio (55)
Itálie, Tribano
... létě produkujeme fíky; od června do září, jak tmavé, tak světlé odrůdy, naším silným bodem je mít produkty správně zralé, tedy vhodné pro lidi, naším cílem je, aby si produkt znovu koupili díky jeho chuti. Všechny naše produkty mají NULOVÝ ZBYTKOVÝ obsah, což je potvrzeno laboratorními analýzami poskytnutými před odesláním. Všechny obaly; jak polystyren, tak polypropylen; jsou certifikovány pro...
Itálie, Valsamoggia
Aby byly organoleptické vlastnosti plodů co nejlepší, sledujeme výrobní řetězec našich malých místních producentů, preferujeme staré odrůdy, které jsou méně výnosné, ale autentičtější a bohaté na antioxidanty, vybíráme pouze to nejlepší ovoce, zralé na slunci a nezpracované. Intenzivní barvy jsou totiž ukazatelem dobré kvality. V naší laboratoři zpracováváme ovoce a zeleninu z regionu zcela...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play