Francie, Épaignes
...Jahoda NOVINKA 219 - BÍLÍ...
Portfolio (184)
Francie, Puyricard
...Přísně vybírané, vybrané ovoce je vařeno v kotli s třtinovým cukrem, aby se získaly lahodné džemy s jedinečnou chutí. Džemy z této řady jsou označovány jako "extra". Jsou totiž vyrobeny s více než 50 g ovoce na 100 g (s výjimkou receptů na bázi citrusů). Obsahují průměrný celkový obsah cukru 60 %. Novinky v roce 2015! (poháry o objemu 270 g) Tyto lahodné a autentické produkty vždy potěšily...
Portfolio (48)
Francie, Arles
...Maison Lesage Pâte de fruits de Provence obalené v praliné gianduja s mandlemi z Provence a ovocnou polevou. Skladování na suchém místě při teplotě mezi 16 a 20 °C. Složení: cukr, kakaové máslo, mandle z Provence, kakaová pasta, sušené odstředěné mléko, dehydrovaný glukózový sirup, stabilizátor sorbitol v prášku, meruňka, třešeň, fíky, jahoda, voda, jahoda, třešeň, fíky, meruňka, gélifiant pektin, obalovací činidlo arabská guma, kyselina citronová, sójový lecitin...
Portfolio (142)