...Přísně vybírané, vybrané ovoce je vařeno v kotli s třtinovým cukrem, aby se získaly lahodné džemy s jedinečnou chutí.
Džemy z této řady jsou označovány jako "extra". Jsou totiž vyrobeny s více než 50 g ovoce na 100 g (s výjimkou receptů na bázi citrusů). Obsahují průměrný celkový obsah cukru 60 %.
Novinky v roce 2015!
(poháry o objemu 270 g)
Tyto lahodné a autentické produkty vždy potěšily...
...Maison Lesage
Pâte de fruits de Provence obalené v praliné gianduja s mandlemi z Provence a ovocnou polevou.
Skladování na suchém místě při teplotě mezi 16 a 20 °C.
Složení: cukr, kakaové máslo, mandle z Provence, kakaová pasta, sušené odstředěné mléko, dehydrovaný glukózový sirup, stabilizátor sorbitol v prášku, meruňka, třešeň, fíky, jahoda, voda, jahoda, třešeň, fíky, meruňka, gélifiant pektin, obalovací činidlo arabská guma, kyselina citronová, sójový lecitin...