Polsko, Tomaszow Lubelski
... pěčak je celé zrno ječmene, zbavené slupky. Ječmenná krupice je bohatým zdrojem vitamínů skupiny B, zejména vitamínů B1, B2 a B6, stejně jako vitamínů E, K, PP, kyseliny listové a také křemíku, zinku, vápníku, manganu a mědi. Krupice pěčak se skvěle hodí k různým omáčkám, např. houbové a masové. Může také být vynikajícím složením pokrmů, jako jsou zelná roláda, a také plněné zeleniny.
Portfolio (52)
Belgie, Anderlecht
...Tato krásná zlatá mouka je tradičně mletá na kameni a zároveň se přidává místní pšenice s vysokým obsahem bílkovin, aby se zlepšilo pečení chleba. Mouka z ječmene se obvykle používá na palačinky nebo při běžném pečení, kde můžete nahradit až 30 % pšeničné mouky moukou z ječmene. Mouka z ječmene 5 kg...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play