...Křídla se třemi klouby mají vyšší poměr kůže k masu než jakýkoli jiný kus kuřete. Proto jsou tak chutná. Mohou se připravovat téměř všemi způsoby: grilováním, opékáním, pečením, smažením nebo dokonce i pečením v troubě. Díky vyššímu podílu kůže a kostí také vytvářejí lahodný kuřecí vývar s bohatou chutí a tělem.
Pobřeží slonoviny, Bouaflé, District Of Sassandra-Marahoué
1000+
Doručení: Regionální
Založena v červenci 2005, COOP. CA-COVIMA je zemědělská družstevní společnost pro rozvoj venkova v Pobřeží slonoviny. Složena převážně z žen (98 %), sídlo družstva se nachází v Bouaflé, v regionu Marahoué, ve středu Pobřeží slonoviny. V roce 2021 má družstvo více než 4000 členů, producentů a producentek, rozdělených do 40 sekcí nebo vesnic v regionu. Specializuje se na pěstování potravin (banány, ...