Francie, Bayonne
Založena v roce 1994, OKIN, což v baskičtině znamená "pekař", je rodinná firma sídlící na baskické pobřeží. Jsme výhradně pekaři. Od našeho vzniku před 25 lety a i dnes zůstáváme věrní chlebu. Chléb je potravina, které věříme a která je základem naší stravy. Pokračujeme v rozvoji, pečlivě se věnujeme každému detailu našich nejklasičtějších chlebů, zatímco se snažíme vytvářet nové recepty a nové ro...
Portfolio (44)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Receptura směsi je speciálně navržena pro pečení domácího chleba v troubě nebo v pekárně. Vyzkoušejte tento chléb jednou a navždy se zamilujete do jeho jedinečné vůně a nepřekonatelné chuti. Křupavá kůrka a porézní střídka nenechají nikoho lhostejným. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své výrobky ochrannou známkou „Přeškrtnuté zrno“. Tato známka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávanou ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 600 g...
Portfolio (116)
Francie, Saint-Denis
...Vyrobeno z tradiční francouzské mouky, tato řada nabízí vysoce kvalitní produkty s lepší trvanlivostí. Pomalu fermentované, při nízké teplotě, poskytuje veškerý čas potřebný pro rozvoj aromat a vytváří vláčnou a pórkovou střídku, kterou obklopuje tenká a křupavá kůrka, za kterou vděčíme pečení na kameni.
Španělsko, Quart
...Je to část vepřového masa nejblíže k hlavě. Je považována za libové maso (s méně tuku) a je ideální na pečení celého kusu s kořením a sádlem, aby se vytvořila křupavá a lahodná kůrka. Musí se dobře uvařit, aby uvnitř nezůstalo syrové. Po upečení se nechá vychladnout před krájením, aby se nerozpadlo na malé kousky a mělo dokonalou prezentaci. Doporučuje se vařit bez rozmrazování. Jako všechny naše produkty, neobsahuje alergeny a pouze přírodní ingredience.
Portfolio (9)
Turecko, Konya
...1-) Rovnoměrné rozložení tepla: Naše pizza kameny rovnoměrně rozdělují teplo v troubě, což zajišťuje vyvážené pečení pizzy ze všech stran. 2-) Křupavá kůrka: Naše pizza kameny podporují dobré propečení spodní části pizzy a vytváření křupavé kůrky. 3-) Vysoká teplota: Naše pizza kameny jsou odolné vůči vysokým teplotám a udržují tyto teploty v troubě, což zkracuje dobu pečení. 4-) Snadné použití: Naše pizza kameny přicházejí v různých velikostech a tvarech. Mohou být také použity na pečení chleba a dalších pečiv.
Odpovídající produkty
Pizzový kámen - Pečící kámen
Pizzový kámen - Pečící kámen
Portfolio (1)