Francie, Bayonne
Založena v roce 1994, OKIN, což v baskičtině znamená "pekař", je rodinná firma sídlící na baskické pobřeží. Jsme výhradně pekaři. Od našeho vzniku před 25 lety a i dnes zůstáváme věrní chlebu. Chléb je potravina, které věříme a která je základem naší stravy. Pokračujeme v rozvoji, pečlivě se věnujeme každému detailu našich nejklasičtějších chlebů, zatímco se snažíme vytvářet nové recepty a nové ro...
Portfolio (44)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Receptura směsi je speciálně navržena pro pečení domácího chleba v troubě nebo v pekárně. Vyzkoušejte tento chléb jednou a navždy se zamilujete do jeho jedinečné vůně a nepřekonatelné chuti. Křupavá kůrka a porézní střídka nenechají nikoho lhostejným. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své výrobky ochrannou známkou „Přeškrtnuté zrno“. Tato známka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávanou ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 600 g...
Portfolio (116)
Francie, Saint-Denis
...Vyrobeno z tradiční francouzské mouky, tato řada nabízí vysoce kvalitní produkty s lepší trvanlivostí. Pomalu fermentované, při nízké teplotě, poskytuje veškerý čas potřebný pro rozvoj aromat a vytváří vláčnou a pórkovou střídku, kterou obklopuje tenká a křupavá kůrka, za kterou vděčíme pečení na kameni.
Španělsko, Quart
...Je to část vepřového masa nejblíže k hlavě. Je považována za libové maso (s méně tuku) a je ideální na pečení celého kusu s kořením a sádlem, aby se vytvořila křupavá a lahodná kůrka. Musí se dobře uvařit, aby uvnitř nezůstalo syrové. Po upečení se nechá vychladnout před krájením, aby se nerozpadlo na malé kousky a mělo dokonalou prezentaci. Doporučuje se vařit bez rozmrazování. Jako všechny naše produkty, neobsahuje alergeny a pouze přírodní ingredience.
Portfolio (9)
Turecko, Konya
...1-) Rovnoměrné rozložení tepla: Naše pizza kameny rovnoměrně rozdělují teplo v troubě, což zajišťuje vyvážené pečení pizzy ze všech stran. 2-) Křupavá kůrka: Naše pizza kameny podporují dobré propečení spodní části pizzy a vytváření křupavé kůrky. 3-) Vysoká teplota: Naše pizza kameny jsou odolné vůči vysokým teplotám a udržují tyto teploty v troubě, což zkracuje dobu pečení. 4-) Snadné použití: Naše pizza kameny přicházejí v různých velikostech a tvarech. Mohou být také použity na pečení chleba a dalších pečiv.
Odpovídající produkty
Pizzový kámen - Pečící kámen
Pizzový kámen - Pečící kámen
Portfolio (1)
Turecko, Izmir
... potravin." Chuť… Hustá, vlhká a měkká struktura s intenzivní hořkou čokoládou, na povrchu lehce křupavá kůrka, detaily, které obohacují tuto intenzivní čokoládovou chuť… Podle vašeho výběru buď celé lískové ořechy, nebo arašídy, nebo třešně a lesní plody… Jako poslední dotek karamelová náplň, arašídové máslo nebo červený sametový dort… Po snědení jednoho kousku Brownies by Limburgia tvrdíme, že sladkosti...

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play