...Maroons v sirupu
Maroons v sirupu se používají k výrobě maron glacé. Díky tomu, že jsou ponořeny v cukrovém sirupu, mají dlouhou trvanlivost (5 let). Pro vytvoření dobrého polevy, abyste získali maron glacé, doporučujeme řídit se našimi radami kliknutím sem. Jakmile otevřete plechovku, uchovávejte marony, které nepotřebujete hned, v sirupu. Mohou se tak uchovávat několik týdnů v lednici a můžete...
...Založeni v srdci kaštanového háje v Ardèche, Roger Descours a jeho dceřiná společnost CONCEPT FRUITS pěstují lásku ke kaštanům od roku 1975.
Vybíráme nejlepší odrůdy kaštanů ve Francii v našem regionu v Ardèche a v Evropě.
Kaštany jsou poté zpracovávány v naší továrně s nejpřísnějším dodržováním norem IFS a BRC, aby splnily požadavky největších šéfkuchařů po celém světě.
... skořápka (náboj) ovoce, olejnatý plod s bledou, křupavou (živou) dužninou, může být sladká (jemná) nebo hořká (tvrdá) (divoká odrůda).
Je to ořech s velkým nutričním významem díky své bohatosti na fytosteroly, mononenasycené mastné kyseliny, bílkoviny, vlákninu, vitamíny (B1, B2, B3 a E), hořčík, mangan, měď, fosfor, železo, zinek, vápník a draslík.
Toto je dobrý zdroj energie s vysokým obsahem kalorií.