Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...Iberský vepř starší než 10 měsíců. Kousek libového masa umístěný na zadní části páteře vepře (Hřbet). Kousek vážící mezi 250 a 350 gramy. Iberský vepřový svíčkový je vysoce kvalitní kus libového masa, získaný ze zadní části páteře (hřbet) iberského vepře staršího než 10 měsíců. Tento řez, s přibližnou hmotností mezi 250 a 350 gramy, se vyznačuje svou jemností a jedinečnou chutí, což ho činí...
Portfolio (15)
Španělsko, Monroyo (teruel)
...Při výrobě tohoto domácího chorizo se používají kvalitní části prasat s "Označením původu Teruel" Duroc, jako jsou plece a břišní slanina, vybrané koření a přírodní střívka, což mu dodává intenzivní a charakteristickou chuť, a navíc je to velmi zdravý produkt.
Portfolio (43)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play