Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
...Extra libové vepřové...
Portfolio (28)
Španělsko, Guijuelo-Salamanca
Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. je společnost s více než 58 lety zkušeností v oblasti obchodování a distribuce čerstvého a mraženého masa z iberského prasete. Od svého založení v roce 1952 si udržuje stálý závazek k inovacím a kvalitě, přizpůsobujíc se potřebám trhu a svých zákazníků. Naše evoluce nám umožnila optimalizovat naše zařízení a postupy, čímž zajišťujeme produkty nejvyšší kvali...
Portfolio (15)
Belgie, Beringen
Francie, Lyon
MVO Distribution, obchodník se všemi typy masa od roku 2002, vám nabízí za velmi konkurenceschopné ceny maso z PRASAT / HOVĚZÍHO / DRŮBEŽE / TELECÍHO / DIVOKÉHO / JEHNĚČÍHO / OVČÍHO / KACHNÍHO / HUSÍHO / DIVOKÉHO PRASETE / JELENA / MASO OSLA ... Přímo vyjednáváme s našimi partnerskými jatky a řezníky, kteří jsou přítomní na trhu ve Francii a EU, o zvlášť konkurenceschopných cenách, abychom vám za...
Portfolio (51)
Francie, Sendets
...Prémiový aperitiv vyrobený z piment d'Espelette a dalších koření. V rámci prémiového aperitivu nabízíme terinu z vepřového masa s černým česnekem. Receptura odráží velké řemeslné dovednosti a jemně kombinuje aroma černého česneku, piment d'Espelette a pepře. Objednejte online, dodání do 48 hodin. Ingredience: libové vepřové maso*, vepřová játra, vepřový tuk*, francouzský černý česnek*, mořská sůl, pepř*, piment d'Espelette*, bylinky z Provence* * Ingredience 100% pocházející z ekologického zemědělství Množství: 90g Skladování: Po otevření uchovávejte v chladničce.
Portfolio (9)
Itálie, Mesoraca
...Pancetta tesa je získávána z libové břišní části prasete, která je pečlivě masírována ručně a ochucena našimi charakteristickými kořením. Nechá se zrát ve své původní formě po dobu více než 70 dní v prostředí s kontrolovanou teplotou a vlhkostí. Na konci zrání má vrstvenou červenou a růžovou barvu, měkkou konzistenci, příjemnou vůni a velmi jemnou chuť. Pokud je nakrájena na tenké plátky, rozpouští se v ústech. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextróza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252...
Portfolio (19)
Francie, Auxerre
...Accord metvin apéritif, vepřové, drůbeží, libové ryby (ceviche z doráda) a vegetariánské jídlo (avokádo a mango) Vinifikace Ruční sběr. Vinifikace jemné lisování, fermentace a zrání na kvasnicích v sudech. Zrání 12 měsíců s bâtonnage, obnova v novém dřevě na 30% Oko: krystalické s zlatavými odlesky Nos: svůdné ovoce a šťavnaté citrusy Ústa: široké a živé, velmi dlouhé Rada enologa: podávat mezi 10 a 12°C Alkohol: 14% Vrchol: 2020-2028 Balení: Karton po 6 lahvích 75cl Domaine: Château d'Yquem Appellation: Barsac Ročník: 2018 Pěstování: Tradiční Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portfolio (190)
Vyrábíme a distribuujeme po celém francouzském a evropském území řadu mražených produktů pocházejících z réunionské gastronomie, jako jsou - bouchony, nemy, samosy, těsto na samosy, rybí kuličky, bonbonpiments, kreolské klobásy a uzené klobásy, sarcive, boucané libové vepřové a boucané drůbeží. Dopravu zajišťuje přední chladírenský dopravce na trhu, aby byla zajištěna kvalitní služba. Naše...
Francie, MONTREUIL BELLAY
Výrobce andouillettes pro velké prodejny, HORECA, stravování mimo domov, velkoobchodníky, nákupní centra. Výrobce andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel a andouillettes Champenoises z čistého vepřového masa. Andouillettes z regionu 100% vepřové maso balené v ochranné atmosféře. Andouillettes La Saumuroise 100% vepřové maso balené v ochranné atmosféře. Výrobce boudin blanc podle staré receptury, extra libové uzeniny balené v ochranné atmosféře. Andouillettes au Saumur Champigny balené v ochranné atmosféře. Výrobce uzenin pro velké prodejny, HORECA...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play