...Složení: Nezpracovaný řepný cukr, přírodní mátová aroma, kakaový prášek. Použití: Ideální pro oslazení vašich horkých nápojů, posypání na dezerty nebo začlenění do vašich pekařských receptů pro nádech čokolády a svěžesti. Reference:SUCRE00040B...
Portfolio (200)
Francie, Poiroux
Naše oblast se nachází v bohaté a zachovalé přírodě, nedaleko Sables d'Olonne. Jeden z klenotů regionu, pláž du Veillon, se nachází pouhých 10 km od nás. Tato pláž je skutečným přírodním skvostem, který získal řadu ocenění, včetně prestižního Natura 2000. Je lemována mořským ramenem, které se táhne až k ústavu na chov ústřic v Guittière, a je obklopena písečnými dunami, borovými lesy a slanými ml...
Portfolio (93)
Francie, Perpignan Cedex
Je to v posvátné oblasti Souss-Massa, zemi chutí, prosycené sluncem, obklopené masivy Vysokého Atlasu a pouští Guelmin, kde SIPAL pěstuje své čerstvé aromatické byliny. S největší péčí vybíráme ty nejkvalitnější aromatické rostliny, abychom vám nabídli širokou paletu chutí, vůní a aromatů. SIPAL, společnost specializující se na distribuci aromatických bylin po celé Evropě, vytvořila značku SOLETH...
Portfolio (30)
Francie, Thiaucourt-Regnieville
Vítejte v naší společnosti, která se vášnivě věnuje výrobě a svíčkám! Zakladatelka je mladá nadšenkyně do umění vytvářet svíčky. Dnes se rozhodla proměnit svou vášeň v povolání, aby mohla skloubit rodinný život a kariéru. ATMOSPHERE PARFUMEE klade důraz na kvalitu a přirozenost. Svíčky jsou vyráběny z sójového vosku, což je přírodní a udržitelný materiál. Parfémy používané v našich svíčkách pocház...
Portfolio (26)
Polsko, Wrocław
... (kyselina citronová), levandulový extrakt), mátová náplň 13% (bílá čokoláda 59% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková příchuť), glukózový sirup, invertovaný cukrový sirup, ethylalkohol, škrob, přírodní mátová příchuť), růžová náplň 13% (bílá čokoláda 59% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor...
Portfolio (179)
Španělsko, Nerja
Producenti a specialisté na lesní jahody. Již více než 50 let se Claude ARZAGOT a jeho tým snaží vyrábět nejlepší kvalitu lesních jahod. Produkce lesních jahod probíhá přirozeně na otevřeném poli na slámovém mulči a na čerstvém vzduchu, plody zrají na slunci Andalusie od října do konce června. V Malaze, již od března, naše brzké jaro přináší našim lesním jahodám kvalitu, aroma a chuť, které je čin...
Portfolio (8)
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play