Španělsko, Guijuelo-Salamanca
...česnekem a oreganem. Čistá hmotnost: 100 g. Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě neexistují žádná omezení. Pokud je vakuově baleno při teplotě nižší než 5 °C. Pro konzumaci je doporučená teplota 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Macerace, marinování, plnění do střívek, sušení, zrání, krájení a balení. Ingredience: Vepřová panenka Ibérico Bellota, Pimentón D.O z La Vera, marinované s přírodními kořením, solí, česnekem. Čistá hmotnost: 100 g.
Portfolio (43)
Francie, Les Pavillons-Sous-Bois
...Marinované kuřecí kebabové plátky - Kebab plátky 1kg sáček...
Francie, Vaulx-En-Velin
...Plátky zelených oliv a pikantní omáčka s kořením. Různé velikosti produktů: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Země původu: Alžírsko...
Portfolio (61)
...Zelené olivy jsou vybírány a sklizeny v nejlepších olivových oblastech Turecka. Zelené typy v tureckém stylu jsou zpracovávány podle požadavků zákazníků. Původ: Turecko Zpracování: V nálevu, ve vodě, sušené Typ: Celé, Vypeckované, Plátky, Drcené Použití: Pokrmy, Saláty, přímá konzumace Balení: Plastové sklenice, Skleněné nádoby, Plechovky, Vakuační balení Skladování: Uchovávejte na suchém a chladném místě...
Portfolio (8)
Nizozemsko, Nuenen
...Unagi je japonské slovo pro sladkovodní úhoře. Naše plátky unagi (Anguilla rostrata) jsou grilované a marinované v kabayaki omáčce a poté rychle zmrazené. Ideální pro použití jako sushi topping pro Nigiri.
Portfolio (8)
Francie, Villeneuve Sur Lot
...Máslové listové těsto je pokryto tavenou náplní z ricotty ochucené majoránkou. Čerstvé marinované cukety a plátky mandlí. Vhodné pro vegetariány. Hmotnost: 240g...
Portfolio (184)
Francie, Vincennes
...Plátky černé ředkve Bio, kurkuma a 5 bobulí; marinované v řemeslném nálevu. Produkt prodávaný v balení po 12 sklenicích; nabídka vyhrazena pro profesionály. Naše konzervy jsou vyráběny v Île-de-France z zeleniny pocházející od místních producentů. Čistá hmotnost: 220 g Čistá hmotnost po odkapaní: 110 g Celková hrubá hmotnost: 5 kg...
Portfolio (5)
Rodinná firma od roku 1901, společnost Fournier Fils vyrábí podle tradičních receptů předávaných z generace na generaci, tradiční uzené ryby: Uzený sleď (jemné filety, tradiční filety, kippery, bouffis, saury, filety marinované v oleji a bylinkách), uzený haddock, uzené filety lososa, malé plátky a zbytky uzeného lososa, uzené filety makrely s pepřem, uzené filety makrely po provensálsku, uzené...
Portfolio (1)
Polsko, Białystok
...) - Houbové sklenice - marinované a v solném nálevu - Sušené houby: na plátky, granulované nebo v práškové formě - Sirupy a ovocné konzervy - Lesní ovocné marmelády (všechny druhy bobulí) - Mražené bobulovité ovoce (IQF) (všechny druhy bobulí)...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play