Polsko, Warszawa
...Základní surovina v pečení, vaření a jako pomazánka, ceněná pro svou chuť a kulinářskou všestrannost. *A koncentrovaný mléčný tuk používaný v čokoládě, cukrovinkách a pečení, známý tím, že zvyšuje bohatost a texturu.
Portfolio (16)
Francie, Furiani
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky. Před několika lety sestry Giammert...
Portfolio (97)
...Čokoláda mléčná, hořká (mléčný prášek, sójový lecitin, fruktózový sirup) Čokoládová pomazánka s příchutí pomeranče je dekadentní a harmonické spojení bohaté čokolády a pikantního lesku pomeranče. Tato lahodná pomazánka spojuje sametovou sladkost čokolády s citronovou chutí zralých pomerančů, čímž vytváří luxusní požitky pro smysly.
Portfolio (46)