...Základní surovina v pečení, vaření a jako pomazánka, ceněná pro svou chuť a kulinářskou všestrannost.
*A koncentrovaný mléčný tuk používaný v čokoládě, cukrovinkách a pečení, známý tím, že zvyšuje bohatost a texturu.
ALINE CHOCOLATIERE přetváří klasiku čokoládových cukrovinek po bastijském způsobu. Je to celá Korsika v čokoládových lahůdkách: jemné spojení pokladů z Ostrova krásy a kvalitní čokolády, prostřednictvím medu, citrusů, lískových oříšků, pokladů maquis a ikonických Canistrelli, které vracejí do vzpomínek na dětství a slibují překvapivé a jedinečné chuťové zážitky.
Před několika lety sestry Giammert...
...Čokoláda mléčná, hořká (mléčný prášek, sójový lecitin, fruktózový sirup)
Čokoládová pomazánka s příchutí pomeranče je dekadentní a harmonické spojení bohaté čokolády a pikantního lesku pomeranče. Tato lahodná pomazánka spojuje sametovou sladkost čokolády s citronovou chutí zralých pomerančů, čímž vytváří luxusní požitky pro smysly.