... velmi snadný na nastavení a použití. Cílem je zvýšit kvalitu mouky a chleba odstraněním otrub mezi 10 / 11 % z mouky po přeměně na pšeničnou mouku mletou v systému kamenného mlýna. Všechny oblasti v kontaktu s výrobkem kamenného mlýna byly učiněny hygieničtějšími a zdravějšími použitím nerezové oceli kvality 304. BTD 1200 kamenný mlýn Technické specifikace kamenného mlýna Průměr kamene Ø 1200 mm Pohon s...
Portfolio (6)
Španělsko, La Mata. Toledo
..." (optimální pro tvrdší, ale snadno zpracovatelné těsto, chléb Candeal, churros a smažené těsto); mouka "Media Fuerza" (pro těsta, která vyžadují dobrou konzistenci a zadržení plynů, ideální pro bagety v mechanizovaných procesech); mouka "Especial" (velmi dobrá pro kontrolované kynutí, řemeslné bagety, listové těsto a rustikální chléb); mouka "Gran Fuerza" (ideální pro chléb v krajíci, roscón de reyes, ensaimadas a pečivo nejvyšší kvality). Také vyrábíme celozrnnou pšeničnou mouku a žitnou mouku.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play