Itálie, Marmirolo
...W: 200 - 220. Mouka typu '00' získaná z vybraných italských a evropských zrn, s dobrou plasticitou, pro přímé těsto s krátkým kynutím. Ideální pro výrobu objemných, nadýchaných a chutných základů na piškotové dorty. Doporučuje se na dorty, bábovky, větrníky a smažené dezerty. 10KG...
Portfolio (56)
Nizozemsko, Rozenburg
Polsko, Paczewo
...Bio Žitná Mouka Naše bio žitná mouka je vyrobena z vysoce kvalitních žitných zrn, pečlivě vybraných a mletých, aby se zachovaly jejich přirozené živiny. Je ideální pro pečení chleba, pečiva a dalších lahodných receptů. - 100% bio - Bohaté na vlákninu - Ideální pro tradiční žitný chléb Dostupné v různých velikostech balení.
Portfolio (59)
Turecko, Istanbul
...Prášek do pečiva Jednotková čistá hmotnost (g): 2000 Objem hlavního kartonu (m3): 0,041 Obsah v hlavním kartonu: 8 Hrubá hmotnost hlavního kartonu (kg): 17,2 Množství v hlavním kartonu: 8 Kapacita kontejneru 20 FT: 809 Kapacita kontejneru 40 FT: 1453 Styl balení: Kbelík Příprava; Celý obsah sáčku (10g) je na 400g mouky.
Portfolio (9)
Řecko, Ionia, Thessaloniki
...Rodina dortů KUKUŘICE Nový produkt na bázi kukuřice a dietní vlákniny. Je to skvělý inovativní produkt, který mohou konzumovat všichni, zejména lidé (většinou mladí), kteří nekonzumují produkty jako celozrnný chléb, zeleninu a ovoce bohaté na vlákninu. Má velmi dobrou chuť a zůstává měkký po dlouhou dobu. Ze stejného produktu lze připravit dort, sušenky nebo máslové sušenky. Je to jediný produkt v Řecku. Na každém balení o hmotnosti 15 kg je 60 dárkových štítků, které dodávají produktu hodnotu a informují zákazníka o výhodách vlákniny a nízkém obsahu lepku. Balení pytel 15 kg...
Portfolio (9)
Řecko, Veria
...Směs na přípravu čokoládového dortu v 10 kg pytli nebo podle vašich požadavků. Kontaktujte nás pro více informací a ceny.
Portfolio (2)
Ukrajina, Cherkasy
...Mouka z prosa má jemnou, mírně ořechovou chuť, která dodává pečivu jedinečnou chuť. Mouka z prosa může být použita jako ingredience pro směsi na pečení, těstoviny, chléb a občerstvení. Zrno pro výrobu mouky prochází hydrotermální úpravou, což prodlužuje trvanlivost, snižuje hořkost a zlepšuje fyzikální a organoleptické vlastnosti.
Portfolio (7)
Německo, Bad Bentheim
... způsobeno všemi bílkovinami a tuky v mouce. Tímto způsobem může mandlová mouka pomoci při hubnutí. Nakonec mandlová mouka obsahuje hodně vitamínu E. To je antioxidant, který pomáhá chránit vaše tělo před volnými radikály. Použití mandlové mouky Mandlová mouka je skvělou náhradou za pšeničnou mouku a v mnoha ohledech je také zdravější. Myslete na všechny pokrmy, pro které používáte pšeničnou mouku (jako jsou palačinky, koláče, dorty atd.). Chuť je poměrně neutrální, ale když připravíte své pokrmy pouze s mandlovou moukou,…...
Portfolio (549)
Polsko, Brzozów
...tapiokovou, kaštanovou), zvyšte počet vajec nebo přidejte do těsta zralý banán, stejně jako více tuku. &nbsp; <strong> Složení: </strong> rýžová mouka &nbsp; <strong> Nutriční hodnoty na 100 g </strong> energetická hodnota 1481 kJ/349 kcal - 18 % RHP* tuk 0,7 g - 1 % z toho nasycené mastné kyseliny 0,15 g &lt; 1 % sacharidy 76,9 g - 30 % z toho cukry 2 g - 2 % bílkoviny 7,6 g - 15 % vláknina 2,3 g sůl 0,1 g - 2 % *RHP - Referenční hodnota příjmu potravin &nbsp; <strong> Použití </strong> Složka pro sladké koláče, dorty, chléb...
Portfolio (781)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Hrášková mouka se často používá jako ingredience v chlebu, koláčích, těstovinách, stejně jako v některých cukrářských výrobcích, jako jsou donuty a sušenky. Přidejte trochu hráškové mouky a pokrm získá nádhernou hráškovou chuť a bude o něco zdravější. Hrášky jsou bohaté na vitamíny C, B a PP, stejně jako na minerály, jako je vápník, hořčík, draslík, fosfor a zinek. Technologie studeného mletí (t < 40°C) umožňuje zachovat většinu vitamínů a minerálů. Hmotnost: 500 g...
Portfolio (116)
Francie, Appietto
...Tento měkký medový dort z kaštanové mouky je připravován podle rodinného receptu, lze ho vychutnat samostatně nebo skvěle doplnit zmrzlinou či tvarohem. Hmotnost: 360 g Ingredience: Mandle 65 %, Cukr, Med AOP z Korsiky, Glukózový sirup. Může obsahovat stopy dalších Skladování: Skladujte na suchém místě a chráněné před teplem Nutriční deklarace na: 100 g Energie: 1675 kJ (400 kcal) Tuky: 23 g Nasycené mastné kyseliny: 2,4 g Sacharidy: 39 g z toho Cukry: 27 g Bílkoviny: 7,8 g Sůl: 0,66 g...
Portfolio (118)
Švýcarsko, Hendschiken
... glutamát sodný, cukr, koření. Na plechy umístit a vložit do předehřáté trouby. Pečení: Při 200°C, cca 25 minut. Teplota skladování: min. -18°C, po rozmrazení již znovu nezmrazovat. Informace pro alergiky: Obsahuje lepek, mléko, sóju.
Portfolio (7)
Francie, Ostwald
... smíchanou v poměru 5 až 30 % s jinými moukami, do těst na chleba/dorty, do sladkých i slaných pokrmů, k zahuštění omáček, do smoothie nebo proteinového šejku. Skladování: v uzavřené nádobě, na suchém místě, chráněné před světlem a teplem. Pro zachování chuti spotřebujte do tří měsíců po otevření nebo uchovávejte v chladu. *Allergeny: může obsahovat stopy lepku. Hodnocení Yuka: 100/100 Obsah 250g až...
Portfolio (12)
...Jste profesionál v oblasti potravin (velkoobchodník, distributor, cukrář, restauratér, prodejce ovoce a zeleniny...) ve Francii a hledáte mandlovou mouku? Mandlová mouka se používá v cukrářství (muffiny, těsta na koláče, dorty). Mandlová mouka CROC'ELLA je balena v výrobním závodě CROC'ELLA v Marseille. Složení: Mandle. Ručně vyráběné sušené ovoce (oloupané, pražené bez soli, pražené se solí...
Portfolio (145)
Turecko, Ankara
...{"text":"Obsah: Organická kukuřičná mouka, organický jablečný koncentrát, organický kokosový olej\n\nZpůsob použití;\n\nDr.Gluten organické kukuřičné lupínky lze konzumovat přímo jako svačinu, nebo je lze smíchat s mlékem, medem, melasou, snídaňovými müsli a granolou a vychutnat si je jako svačinu. Také je možné je přidat do pečiva, jako jsou koláče a dorty, čímž se jídla stanou chutnějšími a...
Portfolio (10)
Itálie, Modugno
...Mandlové jádra z Apulie, loupaná, sladká Mandlová jádra z Apulie jsou získávána ze semene mandloně (prunus dulcis) a podrobena procesu loupání, pečlivého výběru a třídění. Mandle se široce používají při přípravě sladkostí, jako jsou: nugáty, konfety, dorty, sušenky, amaretti. Jsou bohaté na bílkoviny, vitamíny (zejména skupiny B a vitamín E), esenciální aminokyseliny, nenasycené mastné kyseliny...
Portfolio (2)
Německo, Breisach
...Máslové pečivo z pšeničné mouky. Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, 24% MÁSLO z Bretaně, voda, 5,5% třtinový cukr, kvasnice, PŠENIČNÝ GLUTEN, VEJCE, sůl, SUŠENÉ MLÉKO, cukr, PŠENIČNÝ KVÁSEK (voda, fermentovaná PŠENIČNÁ MOUKA), prostředek na úpravu mouky E300, barvivo: karotin (přírodního původu), enzym. Skladujte při min. -18°C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Pečte v troubě při +170°C 13-15 min. Ohřívání. Produkt z Francie. Vlastnosti: Bílkoviny z živočišného mléka. Výrobce: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Německo. Číslo artiklu: 42564...
Portfolio (4)
Turecko, Kirklareli
My, Lermioğlu Flour Mills, jsme výrobcem a exportérem pšeničné mouky. Naše společnost sídlí v Istanbulu, Turecko, a podnikáme od roku 1960. Obchodujeme s pšeničnou moukou s velkoobchodníky s potravinami, obchody s potravinami, výrobci atd. Spolu s naší silnou pozicí na domácím trhu se rozšiřujeme na mezinárodní trhy. Máme šest typů produktů: Mouka na chléb Typ 650, Mouka na dorty a pečivo, Mouka...
Španělsko, Malagon
... drcenými mandlemi. Základy pro cheesecake, sušenka, máslo, cukr a mouka, sušenka Maria nebo s kakaem, sušenka typu "digestive" nebo s zázvorem. Brownie, tučný kakaový piškot, americký dort, kostky o straně 1 cm. Piškot Sacher. Vyřezávaný piškot v různých tvarech, velikostech a tloušťkách: oválné piškoty, šestihranné; srdcové piškoty pro zamilované dorty, siluety pro dětské dorty. Speciální sušenky pro zmrzlinářství nebo cukrářství. Sušenka Maria, čokoládová, vanilková, s ovocem.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play