...Moukazkarobu se v posledních letech stala populární jako zdravá alternativa kakaa, zejména mezi rodiči, kteří se vyhýbají podávání kakaa svým dětem kvůli jeho stimulačním vlastnostem. Kromě toho, že se chuťově a vzhledově podobá kakau, je v některých ohledech lepší volbou, protože také slouží jako přírodní sladidlo, zatímco kakao potřebuje další cukr, aby získalo příjemnou chuť: Moukazkarobu...
...CHOCAR je mouka získaná dehydratací a supermikronizací dužiny sicilské karobové rostliny, přirozeně veganská a bezlepková.
Díky své barvě a chuti je moukaz dužiny karobu CHOCAR používána jako zdravější alternativa kakaa a díky vysokému obsahu cukru může omezit přidávání cukru do těst. Bez obsahu tuků a vzrušujících látek se používá v cukrářství, při výrobě těstovin, ale také při výrobě pečiva...
Carobi Group je nezbytnou referencí v průmyslu karobu, specializující se na distribuci vysoce kvalitní karobové mouky. Sídlo ve Francii, společnost se vyznačuje svou hlubokou odborností a náročností při výběru lusků karobu pocházejících výhradně z certifikovaných biologických zdrojů.
Naším cílem je šířit povědomí o mnoha výhodách karobu, přírodního a výživného ingredience, ve Francii a po celém s...
...Moukazkarobu v pytlích, se třemi úrovněmi pražení a jemnou texturou.
Ideální pro farmaceutický průmysl, pečení a dietní účely.
Produkt z Maroka.
Kapacita 50 tun měsíčně.
...Část nazývaná endosperm v semenech karobu obsahuje převážně dlouhé řetězce sacharidů, které jsou charakteristickým způsobem složeny z jednoduchých cukrů manózy a galaktózy. Tento semen je mletý a nazývá se karobový prášek. Obsahované dlouhé řetězce mohou vázat velmi velké množství vody. Zatímco karobový prášek je ve vroucí vodě zcela rozpustný, v studené vodě se projevují jeho obrovské...